O rakam'a zor bence.
Çok pahalıya sattı ford bu arabayı
O parayı ona vereceğime
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Bunu alırım daha mantıklı değilmi anıl ?![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
İllaki paylaşılmıştır ama her bakışımda rengi sayesinde ilk kez görmüş gibi oluyorum.
Octavia RS 2014
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Benelli TNT 250
Piyasadaki tüm 250cc lik nakedlardan daha çekici gelmesine rağmen yedek parça ve servis ağı sorunsalı aklı diğer alternatiflere çeliyor.
Instagram: mutusgarage
Keşke 1.6 dada düzgün bi tam otomatik veya çift kavrama olsaydı. donanım doluluk kalite hissi muazzam.
508
favroilerinizdeki 320d f30 ları görmek istiyorum arkadaşlar dolu araç lazım
Makyajlı 1.6 Blue HDI versiyonlar tam otomatik şanzıman ile geliyor.
Peugeot 508
Evet makyajlılarda çift kavrama var ama o paralara çıksam pejoya biner miyim bide o varbide makyajlılar pek hoşuma gitmiyor nedense , agresifliği gitmiş gibi arabanın.
mesela şu araç , boşline jetta parasına. 508
Tuzla Üçerler Motor Servis Rezaleti
ben fuarda bunun yarım lıtrelık endurosunu ıncelemıstım ( trk ), hanı begenmedıgımız motora "tel maşa" derız ya arka maşa bıldıgın oyleydııscılık , ozellıkle boyası oldukca basarısızdı.
ben olsam, ozellıkle bu servıs rezaletınden sonra pek rısk almazdım.
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)