2016 RENAULT MEGANE Loading site please wait...
2016 Opel astra Loading site please wait...
Dogmamıs cocugunu satar 850R'ını satmaz@N_D_C850
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
w203 c180k
Loading site please wait...
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
Londra'dan esnaf abilerimizde bu sefer yine elinde her markanın en opsiyonlu modellerinden bulunan bir galeriyi paylaşıyorum 200 civari ilan var herkese hitap ediyor .
ASH Motors : Buy Used Cars Leeds, Yorkshire | Ash Motors Ltd
Bu da benim favorim çok moralimi bozdu cümleten hayırlı geceler - Audi RS7 : AUDI RS7 for sale from Ash Motors Ltd
Opel omega A bende yeri çok ayrıdır bu arabanın hele birde düz vites olsaydı tadından yenmezdi ...
1992 Model Temiz Opel Omega "Garaj Arabası"
İlan No: 330938979
Mini ile m6 alakasını kuramadım...
Gereksiz görmenizin sebebi ne peki? Ya da coilover'lı mini'yi görüp beğenmediniz mi de takmadiniz?
Açıkçası sadece düz mantık olarak bakın meseleye. Yay gibi arabanın konforunu etkileyen orjinalden çıkaran aksların amortisörlerin ve bir çok aktarma organının çalışma mesafesini kısaltan yahut kastiran bir parçayı o şekilde takmak hele ki böyle bi araca bunu yapmak bence hakaret niteliğinde.
Yoksa lüzum görmemeniz veya sahibinin görmemesi kendi bileceği iş. Ben sadece mantıklı ve hak edilen neyse onun yapılması gerektiğinden dedim. Ama forumun muhalif abileri ve kardeşleri arabaya verdiğim tepkiyi kendi üzerlerine alarak cevap verip komik duruma düşüyorlar...
Bu arada coilover sadece piste çıkacak araç için üretilen bir malzeme değil, isterseniz onun geyiğini yapmayalım... Adam basmak istemiş basmış gerekirse Press de yapar sana ne tarzı cümleler de gereksiz. Hele ki konuya sazanlama atlayan 22 yaşındaki kardeşlerimde olduğu gibi.
mercedes e63 amg
2-3 sene önce aynı motora sahip Station Wagon' u vardı ilanlarda, son sahibi olursun diyip aldırmadılar. O zamandan beridir içimde yaradır. Fiyat olarak abim hayal kurmuş ama araç çok hoşuma gitti.
1996 Ford Scorpia 2.9 Cosworth
Marka Seat
Seri Leon
Model 2.0 TFSI Cupra
İlk ilana çıktığında araba 10.000KM'deydi şimdi 35.000KM olmuş yavaş yavaş km yükseliyor ama fiyat düşmüyor![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
vw bora sw
Bir air birde güzel büyük bir jant mis mis![]()
Volvo S60 D5 AWD
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Kollar komple dövme, kirli sakal, ağızda sarma sigara, ayna camlı aviator gözlük
1989 GMC SIERRA 6.2
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)