Buraya paylasmadan araba falan almayim ben en iyisi nasil göz var sizde yav ben audi de camurluk ve kapi arasinda ton farki disinda kusur bulamadim) Ön tarafta zoom yaparak falan baktým hangi parcalar oturmamis diye yine bulamadim
![]()
Buraya paylasmadan araba falan almayim ben en iyisi nasil göz var sizde yav ben audi de camurluk ve kapi arasinda ton farki disinda kusur bulamadim) Ön tarafta zoom yaparak falan baktým hangi parcalar oturmamis diye yine bulamadim
![]()
Yolcu tarafý çamurluk ucu bariz eðilip bükülmüþ, sað tarafta da ayný yere müdahale var ama diðeri kadar deðil, çizginin yukarýsý daha açýkken uçta kaputla birleþmeyince malzemeyi büküp birleþtirmiþler.Ön tamponun altý çizik içinde, sürücü tarafý oturmamýþ zaten, arka tampon da çizik içinde.Sað ön jant da bir þeyler anlatýyor.Sað ön kapý aþaðýda galiba, çýtalardan ve kapý camýnýn üstündeki boþluktan öyle geldi.Sað ön sis yenilenmiþ.Çamurluðun kabine doðru kaputla birleþim yerleri iki tarafta da bariz açýk.Tamponla çamurluðun L þeklinde birleþtiði yerler de simetrik olmamýþ.Marþpiyeller simetrik deðil, sürücü tarafýnda arka tarafa bakýnca anlaþýlýyor hafif yukarda yapýþtýrýlmýþ, tam þoförün ayak dibinde de vuruk var.Ön yolcu hava yastýðý patlamýþ gibi, çapraz bir iz var torpidoda.
Yazýnca uzun oldu ama 2 dakika detaylý bakýlýrsa görülecek þeyler.
Ýsmail YK yüklü ayrýca Media klasöründe.
Yazılımcı arkadaşlara sormak lazım, yazdıktan sonra tork ne oluyor ? ? ?
VW touareg
DÜŞÜK KM VE TEMİZİNİ ARAYANLARA SAHİBİNDEN KUSURSUZ V10...
İlan No: 546385195
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
...
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
ML430
Bu araç nasýl 475binde aklým almadý, içi sýfýr gibi![]()
BMW M4
DODGE HELLCAT
Hýzlý 4 yerine, daha fazla hacim, daha fazla ses, daha fazla kapý, daha fazla horse power ... Tabii bu arkadaþýn sýfýrý yurtdýþýnda 70.000 dolar
YouTube
2018 Dodge Charger - Sedan with Muscle Car Heritage
...
32000 maksimum bütçe ile lpg hariç benzinli veya dizel tavsiyesi olan var mý? Donaným sapýklýðý olmasýn ama düþük km. ve temiz olsun.![]()
32000 tl ye imkansýz bu baþlýkta ona bi 0 bide sonuna euro koy ozaman bu baþlýkta olur ***** herkes uçuyor.
Romeo <3 Giulietta
Þu an 2 kullanýcý var. (0 üye ve 2 konuk)