İstisnaları bir yana koyarsak F30 denince aklıma direkt seri köz ve dar paça geliyor şahsen benim kafada öyle yer etmiş![]()
M ve Mplus farkı normal m ler dış kısım m oluyor tampon vs falan mplus lar premium donanım seviyesinden başlıyor yani standartta vakum hayalet gösterge recaro baldır destekli harman kardon ses sistemi elektirikli bagaj vs olarak ağzına kadar dolu oluyor ayrıca amortisör sistemi farklı standartlara göre aşırı derecede konforlu confort donanım bir G30 test etmiştim aşırı derecede yol hisettiriyordu mesela. Executive F10 un en dolu versiyonudur geniş ekran standart gelir standart bir mplus ile executive mplus arasında bariz bildiğim geniş ekran farkı var başka fark varsa arkadaşlar söylerler![]()
bizim ortamlarda çok dikkat çekiyo abi daha 2 gün önce test ettimben kendi f30umu sattım ama hala 2 abimde f30 var hele biri tam apaçi modifikli bayan arkadaşların çok hojuna gidiyor
![]()
aynen öyle abi bizim yaş grubunun en büyük hayali kırmızı fr beyaz f30 zaten
f10 gemi f30 mermi abi![]()
ben o kadar kullandım gene f30 görsem benimde aklıma o profil geliyo abi çok haklısın o konuda![]()
16’Bmw 320i 40th Year Edition
23’Dacia Duster 1.33tce Journey
Sende haklısın ciddenMimiksiz konuştuğumuz forum ortamlarında açık sözlü olmak iyi değil ama Mamak'ta E46 ile takılırsın,dikkat çekersin,ilgi toplarsın..Panora'ya F30 ile gidersin vale git ötede oyna der,ortam farkı tamamen..M tech,kırmızı F30 gençlerin hayalidir.Deri konsol opsiyonlu,direksiyonunda individual yazan smoked topaz F30'da bimmer tayfanın hayali
F30 çok güzel arabada kullanıcı kitlesi sıkıntılı maalesef.
Yav bütün bir sayfa baldır destekli koltuklar, harman kardonlar, F30'lar, M ve M Plus farklarından bahsedilmiş de ben bu özelliklerin çoğunu ilk defa duyuyorum... Demek ki Türk milletinde sahiden para var elini sallasan 150 liralık arabaya çarpıyo herkesde![]()
manuel f10 520d
BMW / 5 Serisi / 520d / Standart / 2011 MODEL 520 D MANUEL VİTES TURKİYE DE TEK sahibinden.comda - 567396680
değişik bir deneyim olmalı![]()
Superb
Otomobil formunda olduğundan bu özellikleri bu farkları duyman çok normal bunun araç fiyatı ile alakası ne forumda 2m lik arabaya binende var 15 liraya araba alıp 100 binler harcayanlarda var önemli olan araç fiyatları değil bilgi akışıdır aksi taktirde donanım haberden farkımız kalmaz sanırım. Ben R53 minim varkende en ufak sıkıntısından donanıma kadar bilgi veriyordum şuanki aracım hakkında bilgi veririm bir çok kişiye R53 hakkında gerek telefondan gerek özel mesajdan destek vermişimdir şuanki aracım hakkındada veririm. Bak sende özellikleri farkları öğrenmişin burda otomobil meraklısı isen bir araç hakkında bilgi sahibi olman için o araç sahibi olman gerekmez.
Benim değinmek istediğim nokta;
- Cayır cayır faizler yükseldi, döviz patates, soğanla yarışır hale geldi.
- Döviz Forex Parite konusu patladı herkes endişeli görünürde..
- Piyasalar, ekonomi bitik vaziyette. Millet deli gibi gıda stokluyor kıtlık öncesi gibi..
Bütün bunlar konuşulurken ''BİZ DE DAHİL'' lüksümüzden (araç artık lüks sayılıyor diye düşünüyorum) vazgeçemiyoruz..
Kimse yanlış anlamasın kimseye taş attığım veya laf vurduğum yok ama artık insanların para yok lafları samimiyetsiz geliyor..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)