2 Bmw'den tek Bmw yapılmış galiba :D
Printable View
Mesaj: (1/2) Kayitlarimiza gore ***3642 sasi nolu BMW 525 dA markali arac 3 adet kazaya karismistir. KZ1: 29/03/2012 ERP-Carpma 9630TL KZ2: 03/01/2011 KTT-Carpma KZ3: 01/01/2011 Carpma 3615TL EK BILGI: ERP (Eksper Raporu) olan kazalarda degisen parcalari ogrenmek icin PARCA bosluk PLAKA bosluk HASAR TARIHI yazip bu mesaji cevaplayabilirsiniz. Ornek: PARCA 34XYZ34 01.01.2015. EK BILGI: Araca ait detay bilgileri (plakasi degismis mi, son sahiplik suresi, vs) ogrenmek icin DETAY bosluk PLAKA yazip bu mesaji cevaplayabilirsiniz. Ornek: DETAY 34XYZ34. Sorgulama ucreti 7 TL'dir. Sorulariniz icin B002
***8083 plakali BMW 525 dA markali araca ait detay bilgileri: Trafige Cikis Tarihi: 22/12/2004, Son Sahip: Sahis, Son Sahiplik Suresi: 3 ay Kasko: Yok, Kaskolu Toplam Sure: 6 yil 10 ay, Kaskosuz Toplam Sure: 7 yil, Arac Tur Degisimi: Yok, Plaka Il Degisimi: Yok, Plaka Degisimi: Var EK BILGI: Sorgulama ucreti 7 TL'dir. Sorulariniz icin Sayfalar -
Sıkca Sorulan Sorular UYARI: Mesaj icerigi, Sigorta Bilgi ve Gozetim Merkezi'ne iletilen kayitlardan ibarettir ve sadece bilgi amaclidir. Resmi belge olarak kullanilamaz. Detayli bilgi icin SBM Yasal Uyarı ve Kullanım Şartları B002
Mesaj: (1/3) ***8083 plakali BMW 525 dA markali araca ait 29.03.2012 kaza tarihli eksper rapor bilgileri: KM: 192406, Iscilik Toplam Tutar: 2005TL, Parca Toplam Tutar: 7625.91TL, Degisen Parca Bilgileri: ARKA KAPI L(1 adet, Orijinal), AKS TASIYICI L(1 adet, Orijinal), KAPI FL(1 adet, Orijinal), CAM MOTORU(1 adet, Orijinal), K.KOL KARSILIGI(1 adet, Orijinal), KAPI KILIDI RL(1 adet, Orijinal), MARSB.KAPLAMA(1 adet, Orijinal), KAPI FITILI(2 adet, Orijinal), KAPI FITILI R(1 adet, Orijinal), UST SALINCAK(1 adet, Orijinal), DAVLUMBAZ RL(1 adet, Orijinal), KAPI KOL TASIY.L(1 adet, Orijinal), KAPI B002
Mesaj: (2/3) KOL YUVASI(1 adet, Orijinal), SALINCAK L(1 adet, Orijinal), KAPI IZOLASYON(1 adet, Orijinal), AKS BILYASI(1 adet, Orijinal), ARKA KAPI FRENI(1 adet, Orijinal), MARSBIYEL IC KAP(1 adet, Orijinal), KAPI ACMA TELI(1 adet, Orijinal), KAPI U.FITILI L(1 adet, Orijinal), KAPI A.FITILI L(1 adet, Orijinal), KAPI A.CITASI L(1 adet, Orijinal), ETIKET(1 adet, Orijinal), KAPI FREN LASTI.(1 adet, Orijinal), KAPAK(1 adet, Ori EK BILGI: Araca ait detay bilgileri (plakasi degismis mi, son sahiplik suresi, vs) ogrenmek icin DETAY bosluk PLAKA yazip bu mesaji cevaplayabilirsiniz. Ornek: DETAY B002
Tam göz bozmalık :D
Aslında gelen msj hiç bir şey anlatmıyor :)
3 tane kazası gözüküyor. 1 tanesinin rakamı yok. Yani anlaşmalı tutanaklı bir kazada bu aracın talebi olmamış herhangi bir sigortadan.
Sol yan 9630-TL, sol iki kapı değişmiş. İşçilikler gözükmüyor.
Araba maymun gibi durmuyor, tabi canlı görmek lazım. Km takılmazsanız bence fiyatı da güzel. İmkan olsa baktırıp alınabilir...
7600 parca
2000 isclik
Sol 2 kapi, tasiyici, salincak ve marspiyel kaplamasi degismis. Yani sadece 2 kapi degil hem yuruyende hem de marspiyelde de duzeltme olmasi kuvvetle muhtemel. Ben de bu yuzden vazgecmistim.
Diger rakamli hasarda da ERP rapor var, bu tabloyu gorunce o hasari sorgulamadim.
Bağcılar galerilerinden tekrar soğudum, çokta güzel duruyordu yav
Neyse moral bozmayalım A6 C5 Allroad Quattro, buyursunlar; :)
Audi / A6 / A6 allroad quattro / 2.7 T / DEV SATIŞTA sahibinden.comda - 478046430
Tamam ufak tefek değişeni darbesi olmuş olabilir ama;
Kesinlikle kaza darbe yoktur,temizlik boyası vardır yazmıyorlar mı bir de deli oluyorum.
@Erdem K.'nın eski aracı baya uğraşmıştı bu hale getirmek için büyük emek var.
Ceylan 250 bin TL'lik arabasını 50 bin TL'ye sattı
Ceylan'ın arabasıymış galeri ekmeğinde :D
:kusan smiley:
Kıskanma Favorilerini paylaş...
Otomatik arabayla römork çekerken yada fındık zamanı yükleyince falan şanzumanın ömründen yer(en azından ben böyle düşünüyorum o yüzden hiç girmem) ama manuelde öyle sıkıntılar yok durumum olsa ikisine de talip olurdum.
Buda e kasa yine favlarımdan burayada atmıştım hatta :)
Mercedes - Benz / E / E 270 CDI / Avantgarde / 2002 MODEL TR DE TEK MANUEL VİTES COK TEMİZ E 270 CDİ sahibinden.comda - 609612974
F10 5.20 d yerine daha tercih edilebilir.
Mercedes cls 350 cdi
Mercedes - Benz / CLS / 350 CDI / AMG / AUTO SHOW CLS 350 CDI AMG TAM DOLU HATASIZ sahibinden.comda - 627999526