Sen al düzeltmeye gelirim :)
Printable View
Afa GTV.. güzelmiş.
Alfa Romeo / GTV / 2.0 / TB / Acil satılık. sahibinden.comda - 653231992
Juke
2015 Nissan Juke 1.6 82.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 653631199
Bunlar nasıl, deneyen var mı ?
Kullanım konforu olarak güzel. Arkası çok dar, görüş kısıtlı. İç mekan klostrofobik.
Otomatik şanzıman işini yapıyor. Sürüş modları aracın kaderini değiştiriyor. 1.73'üm ben kullandığımda arkadaki insan biraz fenalık geçiriyordu.
Tabi ben biraz yatık koltuk kullanıyorum. Direksiyon tepkisi başarılı. Uçan kaçan bir araba değil. Göstergeleri ve iç dizyanını seviyorum gayet şık.
Ama diz mesafesi en olumsuz yanı, kalan memnun eder. Bagajı da yüksek,bir şeyler yüklerken zor olabilir. çok büyük bir bagaj beklentisi olmasın.
Şehir içi bineyim biraz yüksek olsun arabası. Ben şahsen o rakama farklı alternatif bakardım. 8-9 lt civarı idi yanlış hatırlamıyorsam tüketimi, normal kullanımda.
Cactus mesela bundan daha geniş. (ikisini de tecrübe edecek kadar kullandım) dizel cactus'ün yakıt tüketimi de ş.içi çok iyidir 5 LT civarı, 90-100 cc ile 3,5 lara düşüyor. Shine paket baya doludur. Ama kıyasen söylüyorum juke daha tok bir araç. (cactus'ü fikir olsun diye verdim)
Volkswagen / Scirocco / 1.4 TSi / Sportline / SAHİBİNDEN ORJİNAL BOYASIZ VE DEĞİŞENSİZ KAPALI GARAJ ARABASI sahibinden.comda - 645457654
Volkwagen Scirocco.
araç hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ? fiyat ? Km ? eder mi bu paralar ?
Ds automobiles DS 4
DS Automobiles / DS 4 / 1.6 BlueHDi / Start&Stop / 2016 YENİ DS4 _BOYASIZ DEĞİŞENSİZ TRAMERSİZ_ SERVİS KAYITLI sahibinden.comda - 649623088
HDI motor EAT6 vites bu fiyata oldukça iyi bir seçenek bence. Bir süredir ilanlara bakıyorum. Sanırım piyasası olmadığı için insanlar uzak duruyor. Sizce 1 tane alsam kardeş mi oluruz?
Teşekkür ederim. Gelse daire takasından gelecekti fakat yalan oldu :)
Birde Nissandan bir arkadaşıma sordum kaç saymak lazım diye bugün gitsin fiyatı 67-68 az beklesin fiyatı 72-73 dedi buda dursun belki başkası faydalanır :D
Kapısından döndüm, baya citroenci sayılırım. xsara / c4 / c5 / cactus kullandım. araçlar hakkında fikir edinecek kadar uzun süreler.
Ds4 müthiş hayal kırıklığı oldu, şekli şemali dizaynı cidden 10 numara. Ama koltuğa oturup hareket ettiğimde bütün büyüsü bozulmuştu bende.
Gerçi bindiğim yarı otomatikti, eat6 tam otomatik sürüş keyfi eminim daha iyidir. Binim test edip görmen lazım.