2014 Passat Variant
sahibinden.com Hata Sayfası
saten porli wayt estiay@XoR
SSD-S2k
Imola White Saburu bi başka duruyordu. @XoR
Sırf sesi için bile tercih sebebi güzel kombinasyon Italyan
Maserati Quattroporte GTS ;
Maserati / Quattroporte / Sport GTS / NASYONEL 2013 FERMAS CKŞ GTS BOWERS & WILKINS UZATILMIŞ GARANTİ sahibinden.comda - 511552643
Sesi gerçekten efsane , merak edenler için 0.15’den itibaren tedavi
YouTube
rüyanı kıskanma favorini paylaş olacaktı aslında burası![]()
E91 Touring 320d Lci
BMW / 3 Serisi / 320d / Touring / AES OTOMOTİV' den e91 TOURİNG - M paket - NAVi - SOS - TAM DOLU sahibinden.comda - 633164714
Saygılar abiler.@XoR @CloudGrey
Eski arabam. Greddy FMIC jantları ve eksoz sistemini ben takmıştım. Frenler değişmediyse st değil wrx. En son istanbul parkta şanzımanı doğradıktan sonra 4-5 ay bahçede yattı. Ön camda küçük bir bitki bile büyümüştüSonra forumdan birine sattım. O şanzımanı değişti. Daha sonra motor eksiklerini tamamladı Ankara'ya sattı. Arkadan kazası var bagaj kapağı wrx ile değişmiş. tavanda hafif macun var bu kazadan kaynaklı. karda eğlenirken bizde bir ufak tosladık kaputla çamurluğu boyadık.
keyifli arbaydı ama iyi prim yapmış. ben 17 ye alıp arızalı olarak 15e satmıştım 4-5 sene oldu sanırım.
cayenne Durum olsa alırdım valla(teybi değiştirirdim)
2008 Porsche Cayenne 3.6 145.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 635211017
Superb
Egemen bu araca bir dostumuz bakmaya gitti,test sürüşüne çıktıklarında araba 1.6 tdi dan hallice yürüyormuş.Sanırım LPG ile alakalı uyumsuzluk söz konusu.Galerici arkadaş bizimkilerin uçak biletini alarak yolcu etmiş.Anlayacağın eğer giderilmedi ise araçta sıkıntı mevcut.
BMW 5.20d xDRIVE M SPORT
Fiyatı es geçin..
sahibinden.com Hata Sayfası
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)