Aman aman uzak dur, bir araç pert olabilir, kazalı olabilir, düzgün yapılıp uygun yollu alınırsa sıkıntı yok sonuçta ama bu araba çok berbat abicim. Hızlı birşeyler arıyorsun sanırım, senin yerinde olsam FR Leonlara bakarım ya da Megane düşünebilirsin tek kapılarından. Hem daha modelli sıkıntısız olur hem de turbo araçlar, üste kalan parayı araca harcarsan çok güzel yürür.
Araç fiyat donanım km olarak nasıl sizce ?
Loading site please wait...
Aslında çok da hızlı bişeylere ihtiyacım yok sonuç olarak 1.4 atmo ibizayı sattım pazartes günü, 1.4 tsi vag grubu bana çok çok yeter şuan için. Ama mk2 FR lar şaşırmış şuan 50 den aşağı isteyen yok mk3 ler 60 a alınırken çok saçma piyasası var. O alınacağına rocco bakılır diyorum ama 50 e kadar onlarda hep patlak tabi haliyle, anca 2009 falan.. Megan coupe mantıklı yazılım, dp çok keyif verir. İnşallah kafayı kırıp gidip yine sıfır 1.2 tsi ibiza almam da güzel bişey çıkar karşıma
Seatclubturkey - Ibıza Loading...
90'larin efsane Japon modellerini satan bir yer.
Japanese Classics | Inventory
Bu konu favorilerden cikali cok oldu. Keske surekli on taklali, alakasiz fiyatli, donanim fakiri, corsa vs tarzi araclar paylasilacagina birazda dunyaya bakilip daha uniqie seyler paylasilsa. Mesela yukaridaki sitede hepimizij hayali seyler var yada gecen haftalarda bir garaj sitesi paylastim sirf efsane kombinasyonlu bmw satan. Hepimiz internette yeterince vakit geciriyoruz birazda sahibinden.com disinda sitelere bakip paylasimlar yapalim.
benim gibi eski kasa spor sevenlere
Loading site please wait...
Burada paylasilan herseyin favori olduguna inaniyorsan sorun yok. Aventador fln paylasiliyor yahu yada 500k + seyler. Sence burada kac kisi o butcelerle arac alabilir? Corsa sadece ornekti. Madem konu ' ah keske soyle bir aracim olsa ' ya dondu birazda baska yerlere bakiilsin diyorum.
Modeli , Fiyatı umrumda değil baba ile sıkıntı olmasa gidip alacağım tek araç![]()
E60 520d M : Loading site please wait...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)