f30 316i m paket
Loading site please wait...
Bu araca alternatif daha dolu yada fiyat performansı daha iyi araç varmıdır?
f30 316i m paket
Bu araca alternatif daha dolu yada fiyat performansı daha iyi araç varmıdır?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Allah beni yaksın, nereden bulaştım bu ecnebi galerilere.
1989 BMW M3 Johnny Cecotto E30 Macaoblauw metallic
asgari ücreti geçdim şöyle 2-3 bin tl maaş alan bir adamın bile kaç yılda alabiliceği bir araba diye bir hesap yapıyım dedim matematiğim iflas etti..
sen 300-400 bin tl verir hava attığını sanırsın elin oğlu taksi diye doğan şahin niyetine biner.. sonra bize bakıp bunlar niye bu kadar bu araçları abartıyorlar derler.. derler tabii adamın taksi dolmuş diye bindiğine bizde zenginler zor biniyor artık..
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
S60 T3 R-Design
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Bu galericinin umudundan istiyorum....
Yahu araba cok güzel tamam ama o gösterge nedir yaaa corolladan bozma gibi. 385.000€,üçyüzseksenbeş bin euro (yazarken bile zor)
Lexus LS600 2016
kırmızı F30
diğer resimlerde istenilip bu araca bence bakılabilir
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Atölyenin yakınlarında denk geliyorum birkaç gündür, dehşet'ül vahşet bi sesi var. Km, fiyat ve kondisyon hakkında e39cu arkadaşlar daha iyi bilir.
Ben daha orj bir araç tercih ederim her zaman için.
BMW 530i e39
üstündeki motor kasaya çok yakşıyor.. Bir E39 kültü..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Abiler varsa 50.000 sınıra kadar bu kardeşinize önerebileceğiniz tek kapı araba...Çok sevinirim valla
Astra J HB, 2013, 1.4T, 60,000km, 15bin Hasar kayıtlı
Arkadaşlar bu araç alınır mı?
Kaza fotosu ve detayları eklenmiş, ayrıca araç LPG'li. LPG ile bir sorun yaşanır mı?
Fiyat sizce nasıl?
Bu fiyatlara önerilerinizi takip ediyorum. Düzce, Sakarya, İzmit olursa bu en kısa sürede almayı düşünüyorum.
...
Loading site please wait... carrera
koltuk soğutma renkli kaliper ve çok yönlü koltuk harici full gibi. fiyat şaşırttı doğrusu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)