arkadaşlar şu ilandaki araç hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim pazartesi almaya gidicemde.
Loading site please wait...
arkadaşlar şu ilandaki araç hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim pazartesi almaya gidicemde.
Fiat markasına hakim değilim ama elde kalmaz emin olun. Çok satan bi model zaten
arkadaslar son 10 sayfadir - ye bagliyorum . kimse de ses etmiyor. arabalar guzel lakin lutfen(!) ufak da olsa detay yazin :/
Colt CZ3 AMT Km güzel - Galeri olması düşündürüyor . 20-22 li rakamlara araç arayanlar için alternatif olabilir.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Persembe aksami bu araci almak icin yola ciktim Istanbuldan sabah Ankaradaydim telefonda umursamaz tavirlarla konusmasindan anlamaliydim aslinda 3 parca boya 1 parca degisen olarak soyledi telefonda neyse sabah gittik araca bakmaya arac sanayide yikamadaydi araca bakmaya basladik aracta cikanlar ;
-Kaput sag sol camurluk degisik
-Tavanda boya yok ama vernil yaniklari var
-Marspiyeller bagaj havuzu pasli bazi yerler curuk
-Arac tavan haric boyali arka camurluklar ve kapilar macun dolu bazi yerleri surtuk alti bildigin kalin kalin macun
-Ön cam arka cam degismis arka camin kiriklari hala bagaj halisinin altinda
-Airbagler açık sag airbag kapagini soktuk hala altinda cam kiriklari duruyo
-Motor tekliyo rolantide durmuyo gaz yemiyo patirdamali calisiyor bildigin kaputun altinda duman tütüyo yolda giderken
-1. Vitese girmiyo diger viteslerde cirtlama yapiyor
-Yuruyende garip sesler var cukura falan girince araba nereye gittigi belli degil
-Icine zaten hic girmiyorum tuttugum ne varsa elimde kaldi..
19.750 den ilandaydi 21.500 yapmis git gel yeme icme 400 lira harcadim 3 parca boya 1 parca degisen ve muayer dedigi araca diyecegim o ki bu galeriyi kafadan direk silin abi...
2006 Subaru Forester
@tuner faruk
Mobilyacıdan galerici olursa sattığı araç da böyle olur. Şehir dışına araç almaya gitmeden evvel oradadaki bi tanıdıktan bakmasını rica etmek en iyisi aslında. Göz ucuyla bile baksa görülürdü bazı eksikleri.
Marv (Mickey Rourke) on the Mercedes:
"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."
z4 2.5
manuel, ekranlı. maşallah çok güzelde duruşu var canını yidiğim
Öncelikle geçmiş olsun..
Ama arabanın maymun olduğu fotoğraflardan belli. Bir de piyasanın o rakamlarda olmadığı çok açık. Arabanın o halde çıkması sürpriz değil "bence". VW piyasasını tasvip etmiyorum ama maalesef durum bu. Kuzenime 2001 Golf 4 Trendline aldık, temiz olsun diye yine maalesef diyorum 25 liraya aldık. He değer kaybetmez orası ayrı.
Geçmiş olsun tekrar..
----
Makyajsız E30 318i, yakında birileri alıp 25 liradan ilana koyar..
370Z nismo
2015 Nissan 370Z Nismo | eBay
@delyyy Fiyatin piyasasina gore biraz daha dusuk oldugunun farkindaydim ben alip zamanla sagini solunu toplarim diye dusunerek gittim ama bu kadar leş olabileceğini inan tahmin etmiyodum toplanabilecek bi durumu olsaydi toplardim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)