Öz abim gibi gördüğüm birinde range rover var abi koltuğa otur anında ısıtıyor.
Aklım gittti. Gri rengi lüks araçlara daha çok yakıştıran bir tek ben miyim ?
S350
BATUHAN OTOMOTİV S350L+SOĞUTMA+ISITMA+ARKA ISITMA+AİR
İlan No: 346737813
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Audi RS5 sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Yalnız ilk defa bir ilanda enlem boylam bilgisi paylaşan galeri gördüm![]()
Coskun ARIKAN
zaten çok binmiyorum bazen aklımı kurcalamıyor değil poloyu verip şoyle bi volvo s60 alıyım
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ben scootera geçdikden sonra artık 5.0 araç alsam koymaz bana önceki motor cruiser dı vitesli gene kullanımı yoğun trafikde sıkıntılıydı scootera geçdim ohh be dedim .. şimdi devamlı motor üstündeyim deminde yağmurda çıkdım .. lastikler michellin street pilotkar olmadığı sürece çıkarım
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Daha önce ilandaydı, 32,500 den pazarlığa otursam 25 27 gibi bitirsek güzel araba aslında
E39 528i
...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)