Gerçi daha ilanı buraya koymadan aradık ama, Cuma'ya kadar opsiyonlu dedi. Pek inandırıcı gelmedi opsiyonlu olması, tok satıcı ayağı gibiydi daha çok ama hayırlısı bakalımCiddi düşünüyoruz bu aracı.
BMW ORJİNAL COUPE M52
İlan No: 395857687
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Sunroof yok ama temize benziyor bmw e36 coupe.
Eğer yanılmıyorsam önceleri 42 bin gibi bir rakam istiyordu sonra 38'li rakamlara koydu satılmadı ben otomatik olmasına bağlıyorum 1 sene olmuştur tabi bu dediğim. Araç gerek duruşu gerekse iç ve dış kondisyonuyla fotoğraflarda kendini belli ediyor. Eğer ciddi manada düşünüyorsanız cuma günü de satılmazsa gidip görün derim, bence şuan piyasadaki en iyi coupe 406
406 coupe 3.0 2001 sonrası 2002 falan bulamadımki paylaşıyım o kasaya en çok yakışan motor ES9J4S 210 beygir.. çok ciğerli makine.. biraz yakıyor namussuz ama güzelde gidiyor.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
406 Coupe otomatik ilk kez görüyorum temizmiş.Yakın arkadaşımda aynı km de tertemiz lpg takılmamış 2.2 manuel var evleneceği için satmayı düşünüyor dilerseniz görüştürebilirim.
Buna birde modena kit alacaksın
Headers düz boru ferro kafaları
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Normalde günlük 1 araç paylaşıyorum ama Vural Reyiz'in bu kombinasyonu çok kralmış Turbo S ( Fotoğrafları Mega boyutta açmanızı tavsiye ediyorum ) : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Kesinlikle nedir bu ilanlar..
PORSCHE 911 Gt3
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Targa 4S
PORSCHE 911 Turbo S
Cayman GTS
Cayenne Turbo,GTS Panameara GTS ve diğerleri cabası.
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)