yakından gören varmı bilmiyorum ama hakkatten çok çirkin itici bir tasarımı var.. bu aracı gördüm mü aklıma hep şu karikatür geliyor..
https://karikaturistan.files.wordpre...igit_ozgur.jpg
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
zaten benı cezbedende o oldu abı..
yiğidi öldür hakkını yeme dıyorsun..
40/45 yaşlarında evlı erkeklerı kaçak et kesmeye götüren, her hava koşulu ıle baş eden koca yürekli araç..
A8 4.0 TDI QUATTRO
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
bizim almanyadaki yiğende 2014 yada 2015 tam bilmiyorum a8 4.2 v8 quatro var inanılmaz güzel bir motor ve ekonomik türkiyede varmı bilmiyorum ama şehir içi almanyada 11 litre yaktığını söylemişdi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
abı bahsettığın araba bu sanırım..
AUDİ A8 4.2 TDI QUATTRO
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
o zaman audı'den devam...
AUDI S4
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Citroen C8 2.0 HDI
Uzun yol ne keyifli olur ama, 3 sunroofa sahip koca yürekli sitröyen![]()
Bunun kayınçosu vardı birde pegeout 807 ile emmioğlu fiat Ulysse birde uzakdan akraba evliliği sonucu olan kuzenleri lancia phedra
kayınço
okey masasında beleş tost yiyip ayran içen yancı kankaları scudo
bana böyle arabalar zaten hiç aile arabası gibi gelmiyor kalabalık ailem olsa gider sw alırım geniş büyük arazi aracı alırım .. bunlar bana hep fantezi aracı gibi geliyor atlıycaksın kankalarınla doluşucaksınız içine yaş maş fark etmez eğlenceniz neyse o sallıyorum alaçatıya surfemi gidersiniz uludağa kayakamı yoksa alemci bir haliniz mi var mangalamı .. tam böyle eğlence fantezi arabası gibi geliyor bana bu tip araçlar..![]()
dışı güzel içi hayal kırıklığı yaratabilir. x-type ın yerine d segmentine koydular bunu dışardan görsel olarak x-type dan güzel modern hatlara sahip tabii oda göreceli bir şey bence x-type makyajlısı şahane tam bir klasik jaguar görseli var.. içi kalitesi x-type ın xe den çok daha iyi .. bindinmi anlarsın zaten .. o kıyaslamayı yapmak için uzman olmaya gerek yok..
Allah dan hintliler tasarıma karışmamış fazla tasarımı ian amcam yapmış .. ordan yırtıyor..
Ilk sahibi babamdı bizden şahısa oradan da galeriye satıldı . Ilan sürecinde sürekli takibimdeydi kondisyon , donanım , temizlik olarak bu motor seçeneğinde zannediyorum TR'de daha temizi yoktur . Bu fiyat aralığında araç düşünenlere cidden öneririm bakımı aksatılmadığı sürece tık demez ve hala güncel 250-300 liralık çoğu aracı bozar .
S400 Cdi : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)