aynen taxı olayı canımı sıktı, vazgeçtım...
bunu duşunuyorum Seat Ibıza 1.4 TSI SC FR
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
neden her aracın vıtes topuzuyla ılgılenıyorsun? daha once teşrik-i mesai'n mı oldu?
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Bu araba uzun yıllar antepde kaldı . Öyle temiz öyle düzgün bir arabaydiki bunun yüzünden çok kişi 46 ci aldı . Sonra reklamcı birisi aldı sağolsun eline ne geliyorsa yapıştırdı takdı maymuna çevirdi arabayı satılmış kurtulur dedik onlarda daha beter yapmış . Çok üzüldüm ...
Bence paylaştığımız iyi oluyo, normalde olması gereken ne görmüş oluyor herkes işte. Ben burda bile bazı araçlara bu para da verilir mi diyorum, sonra aklıma tr fiyatları geliyo aman koy gözüne ya diyorum.
bu paraya golf alıyosun mesela tr'de ama burda 550gt alabiliyosun
BMW 550i xDrive Gran Turismo *1.Hand*Bi-Xenon*Kamera als Limousine in Pfungstadt
ya da 750 alabiliyosun
BMW 750i Voll Voll als Limousine in nettetal
yukardaki tts 300küsür bin, ben mesela o fiyatlarda araç paylaşmıyorum pek çoğunuza hitap etmez reel şartlarda bence. Ama bir iki vereyim, golf'e falan moral bozuyosak bunlarla nolur bilemem. Bu arada almanyadan daha ucuz yerler var, italya vb gibi onu da belirtiyim
r8 v10 spyder
Audi R8 Spyder 5.2 FSI quattro/Led/Navi/Kamera/Carbon als Cabrio/Roadster in Dusseldorf
m5 competition
BMW M5 Competition DKG Keramik Drivers Package als Limousine in Flensburg
forumda'da çok bahsi geçen Giulia Q
Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio 2,9 V6 Bi-Turbo 375k als Limousine in Duren
grand cherokee srt
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...1&pageNumber=2
rs7
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...W&pageNumber=3
bi de son olarak aynı kasa tt rs atiyim
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...W&pageNumber=3
bunları gelişi güzel koydum, fiyat/performans olarak daha iyileri bulunur tabi aransa.
Siz alınmaz diyosunuz, insanlar bu fiyatlardan almaya devam ediyor. Konu açıyor ne alalım diye, üzülmek fayda etmiyor malesef. Belki bir iki gören olur faydamız olur![]()
Edit : yanlış exca olmuş@exca-
@Faruk_Vtec 96.000'de DSG-TSI bu ne cesaret2,3 daha ilave eder Çirkin Kral Fabia RS alırsın
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
@MK8800 m5 in donanım çok tatlı, ama üstündeki jantı bu kasaya yakıştıramadım bi türlü hre falan tarzı bi jant ister bence![]()
Konu F10 M5 ve yurtdışına dönmüşken hazır ; hobi olarak bu işle uğraşan , okul zamanında ziyaret ettiğim bir galerici dayımızın portföyünü paylaşayım . Küfür serbest bütün bağcılar galerici esnafı kardeşlerime hayırlı geceler
Güncel ilanlarına buradan ; Our stock | Boroughbridge | Alexanders Prestige
Satışı yapılmış araçlara buradan ; Sold | Boroughbridge | Alexanders Prestige
Favorim olan dolu F10'a da buradan bakabilirsiniz : Used Cars | Boroughbridge | Alexanders Prestige
hah bak favorim dediğinde ki jantlar güzel benim beğendiğim model, silverstone ile güzel de durmuş. Frozen Cashmere Silver Metallic falan da çok güzel renk ama Pure Metal Silver bu jant + içi de beyaz ve ya taba tonları olabilir. Bana göre nirvana kombinasyon f10 m5 için.
TDK da olağanüstü nün anlamı JAGUAR XJ
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Bknz. olağanüstü nedir ...
Olağanüstü
sıfat (olağa'nüstü)
1. sıfat Alışılmıştan, benzerlerinden farklı olan, fevkalade
...
bu güzeldi işte @Korollacı![]()
Kawasaki zx6r
Nissan 350Z
The Beetle
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)