1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
Arkadaşlar ***** ekonomik durum sebebi ile nekadar 4 serisi almak istesemde hanıma mini alayım desemde ülkenin gidişatı beni iyiden iyiye yordu. Yani kısacası bende z4 hanımda ibiza cupra devam kararı aldık. Gel gelelim etrafta dolanmalık, eve gidip gelmelik (ev 50 km bu arada iş yerime) ayrıcada olmuşken başka segment bir araç favorilerinizi bekliyorum.
2013 model doblom var onu verip üzerine para ile başka segment bir araç alayım diyorum. Favoriler daralsın diye kısıtlama vereyim
Yeni bir pick up olabilir, güzel bir ststion wagon olabilir. yada fiyatı güzel gpgüzel herhangi bir sedan olabilir. hatchback yada başka spor araç düşünmüyorum. Güzel bir 4x4 de olabilir bu arada
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Insignia sw
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
1881 - 193∞
Ebru Polat'a DM attım cevap gelirse favorilerim ;
Karı mı satıyoruz lan biz edition - RR Sport : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Kumar hızlı mı edition - Quattroporte : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Valla sapıttınızzzzz![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
@ProdriveSTI'a baya niyetli bunlara örnek acısından
Corsa Swing
1881 - 193∞
yakın arkadaşıma araç almak uzereyiz hatta bu ml listenin birinci sırasında ama araç hakkında hiçbir bilgimiz yok![]()
genel anlamda bakım vs dışında kronik sorunu varmıdır ?
bunun dışında 2 alternatifimiz var
x5 3.0d
ve
cherokee 2.7 crd
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
fiyatı 10 bin fazla yazıp 750 TL de pazarlık payı bırakmş. Allah razı olsn ne diyelm![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)