Elemanın yaptığı vurgunu Vanda bir astsubay daha yapmış oda üye olmuştur belki bir sürü nickle buraya? Yarım milyonluk arabaya binecem plakasına öyle apır sapır şeyler yazacam öylemi? Coiloverda vardı galiba A7sinde? O klasmanda CLS tercihimdir onunda son kasayı hiç ettiler.
konu dagilmasin... 2. araba olarak hedefim fiat 500
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
mat veya parlak haki yeşil kaplama ile harika olur
2010 MB S320L. Büyük ikramiye çıkarsa ik iş günü çekeceğim kapıyaAraba mısın sen ya
![]()
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Ben binmiyorsam kimse binmesin , moralim bozuluyor![]()
M760Li ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Özkardeşleri biraz abartmıyor musunuz? Gören de piyasadan uyguna veriyor zannedecek, aksine araçları temiz olarak nitelendirildiği için biraz pahalı. Temiz araba ararsanız siz de bulursunuz zaten. Adam işini yapıyor, olması gereken bu zaten. Benim gözümde kazalı, boyalı vs. araba satıp araçta olan biteni söyleyen esnaf da çok düzgündür.
Bu arada paylaşılan siyah e90 ın fiyatının yakın fiyatına, en az onun kadar temiz, hatasız, borusan bakımlı, 2012 ve ekranlı M Sport aldım.
Tam 2 ay önce 2012 model orjinal m teknik ve Borusan dan aldığımız beyaz 320d lokal boyası dahi olmayan 98.000 km deki aracımızı 107.500 tl ye sattık
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Kaputu takmasaydiniz da olurdu yav zahmet olmus![]()
BMW 116i
çok iyi değil mi ya klasik alfa romeo veloce spider:
Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
Senin Allahına kurban be
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)