TRdeki tek E61 M5 de konsolosluk aracıİstanbulda konsolosluk plakalı yeşil kaplama A3 cabrio geziyor. Olmaz dememek lazım.
2016 model 36k km de A4 Allroad quattro 2.0 tdi
Sorry, you have been blocked
araba çok güzel km 5 arabalı bi ev için müthiş yüksek falan filan eyvallah ama garaj salon salomanje içi de çok farklı zevklere hitap eden değişik makinelerle dolu.. abi kısmen show yapmış diyebiliriz..
ne kadar özel bilmem ama tt'ye bu fiyat çok abes
Kasayı kutu profilten yapıyorlar. Kutu profıllerı demırcıden alıp, ıscılıgını farklı bır demırcıye verırsen daha makul fıyatlara halledersın.
Ustunu ve catı bölgesıne en hesaplı olarak galvenızlı sac ıle kapatıp alt kısmını alcıpan ıle kapatabılırsın.
Galvenızı bordo renklı almanda fayda var yakınlarda ev vb varsa ışık yansımasından şıkayet edebılır. Sımdıden kolay gelsın.
Giulietta 1.4tb
Honda NSX 550k€
Düz vites olması şartıyla 50 bin liraya kadar BMW E46 (tercihen 3.16 ya da 3.18) arıyoruz. Araçta değişen, boya olması önemli değil. Tramer kaydının yüksek olmaması ve temiz, düzgün kullanılmış olması yeterli. Çevresinde ya da favorilerinde böyle bir araba olan benimle paylaşırsa sevinirim.
Boş geçmeyelim. | A5 Coupe 2.0 TFSI Quattro - Sorry, you have been blocked
Şu an ki aracımdan önce aynı araçlara bende baktım. 320i'lerin temizleri artık yok. 316i'lerde temiz araçlar var fakat bir 316'ya 50-60 lira bandında para vermek mantıklı değil. 318'leri sorduğum kimse önermedi ara motor olması sebebiyle.. Ben bu sevdadan vazgeçtim çünkü fiyatlarının düşmesiyle E46'ların tabiri caizse motor içindeki beygirlere bile tecavüz ettiler..
Ex: '08 Legacy SportWagon
Next:
'03 BMW E39 530i
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post8600936
2.3 mustang fastback de bu stopları daha önce gören var mı acaba?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)