Etiketcilere Cam Projektoru - n11.com
Önündekini kör etmek için sanırım kullanım amacıama hiç açanı görmedim
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Valla kafam karıştı vergisi benim leona göre yüksek yıllık 2600 gibi vergisi var benim Leon 2013 model leddiz Fr ilk sahibiyim takas teklif ettim 22 bin üstüne istedi anlaştık gibi ama masraf ve diğer giderleri beni korkutuyor.yakit tüketimi çok yüksek değil sanırım bu güçte motor için.birde tramer sorgusunda iki tane bedelsiz hasar çıkıyor.onun için kafam karıştı.
aha buldum ; oynar başlıklı ışıkmış.
sorgu lambası gibi oraya buraya tutuosun videoda gösteriyor ;
YouTube
médiocrité partout
Volkswagen / Golf / 1.6 FSi / Midline / 2005 GOLF 1.6 FSİ 115 HP 6 İLERİ MİDLİNE 39.000 KM EMSALSİZ ORJ. sahibinden.comda - 643026027
1.6 fsi olarak daha düşüğü var. Ayrıca hiç tutulmayan bir motor seçeneği bile 50li rakamlara gelmiş. Hakkatten bu vw nin piyasası çok ilginç ya. Doğru markayı aldım bu sefer galiba.![]()
Instagram: mutusgarage
Şasi nosu kopyalanmamis her araba TRde tek zaten
Klasman farklı birşeydir. Donanım farklı şeydir. Bu 2 araç aynı klasman/segment. SAdece donanım farkları var. Yani km olarak tek değil. Arabanın tek olduğuna dair hiçbir imare yok. Benim gözümde bu kadar verimsiz bir motorun favori olacak durum da yok ama tabiki kişisel bu. Onu yazmak yanlış olurdu.
Instagram: mutusgarage
Arkadaslar tekrar paylasacagim ama fikrinize ihtiyacim var. Bu arac alinir mi? + sı - si nedir, bilgisi olan paylaşabilir mi?
Alfa 156 - Selespeed
Alfa Romeo / 156 / 2.0 JTS / Distinctive / MİLANOALFA'DAN..2004..156..SELESPEED..DERİ & SUNROOF... sahibinden.comda - 645391852
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)