User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
31 sonuçtan 20 ile 31 arası

Konu: Hediye Konusu

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslinda benim hatunda da biraz odunluk var. Geçen doğum gununde bi hediye aldım. "Buna bu kadar para verilir mi yazık" dedi. O günden sonra hediye almıyorum para veriyorum ne ihtiyacın varsa kendin al diyorum
    He anlasiyosaniz oyle sikinti yok
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fotoları pc ye at demek istedim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzzet Manisa'da oturuyorsun galiba. Benim nişanlım bunu yaptırmıştı yıldönümümüzde . Bornova'da öğrenci birisi yapmış fotoğraftan . Aklında olsun, istersen ismini öğrenebilirim , o da instagram'dan bulmuş .

[IMG][/IMG]

Buyuk büyükse kusura bakmayın

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mutluluğun formülünü yazıyorum. Al telefonu eline tüm fotolarınızı at telefona. Aç Word ya da p.point (istersen destek olurum power point konusunda) foto ekle altına o anla ilgili hissettiğin ne varsa onu yaz. Zaten başladıktan sonra arkası gelecek. Bunu geliştir sonra yapabiliyorsan ev mekan varsa datashow ile duvara yansıt. Altına da sevdiğiniz şarkıyı ekle.
    Cok tessekür ederim fakat bunu kız arkadasım dogum günümde yaptı yaklasık 100 kadar kisiye dogum günümü kutlatıp videoya alıp bana izletti altta kalmak olmaz simdi ilginize cok tessekür ederim

Alıntı ufuksaracci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İzzet Manisa'da oturuyorsun galiba. Benim nişanlım bunu yaptırmıştı yıldönümümüzde . Bornova'da öğrenci birisi yapmış fotoğraftan . Aklında olsun, istersen ismini öğrenebilirim , o da instagram'dan bulmuş .

[IMG][/IMG]

Buyuk büyükse kusura bakmayın
    illa kendi emegimle biseyler istiyor ama karikatür gibi oldugu için sanırım begenebilir karakalem yaptırmayı düsündüm agzını aradım burun kıvırdı msj atıyorum

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslinda benim hatunda da biraz odunluk var. Geçen doğum gununde bi hediye aldım. "Buna bu kadar para verilir mi yazık" dedi. O günden sonra hediye almıyorum para veriyorum ne ihtiyacın varsa kendin al diyorum
    Aslında mantıklı, hediye kartları baya popüler burada. Direk nakittense (onu da baya yapan var bu arada, gavurlarda çok normal olmuş doğum gününde vs cash verip çıkıyorlar ) Hepsiburada.com'dan falan hediye çeki alıp verip, "ne baktıysam sana layık göremedim, sen ne istiyorsan seç beğen" tarzı bir şeyle işin içinden sıyrılınabilir

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında mantıklı, hediye kartları baya popüler burada. Direk nakittense (onu da baya yapan var bu arada, gavurlarda çok normal olmuş doğum gününde vs cash verip çıkıyorlar ) Hepsiburada.com'dan falan hediye çeki alıp verip, "ne baktıysam sana layık göremedim, sen ne istiyorsan seç beğen" tarzı bir şeyle işin içinden sıyrılınabilir
    gavur demeyeydin iyiydi valla sıfır problem cash her zaman mantıklı

dasemert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kalp şeklinde kumaştan kutular oluyor kalın ondan alıp içerisine yine renkli kalp şeklinde kağıtlar keserek güzel şeyler yazabilirsin çikolata,jelibon vs doldurursun
    dasestar

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla eşim bana evlenmeden önce doğum günümde bi kutu vermişti.
    içinde seni seviyorum vs yazan şekerler, 3-5 tane not, üzerinde düğün için çok para biriktrimemiz lazım yazan kumbara, çok sevdiğim için 1 tane model araba ve 1 tane ufak oyuncak öküz vardı. her hediyenin üzerinde küçük küçük 1-2 kelime de not yazmış. çok hoşuma gitmişti
    buna karşılık ben ne yaptım. e ne olduğumu o son oyıncakla ne olduğumu belirtmiş zaten. klasik şeyler

leventrc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İzzet Göçmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk zamanlarımızdan son zamanlarımıza kadar 100 sayfalık bi defter yapmıstım en son,Resimlerimiz her resmin altına söz+ anısı, Kolye vs aldım en son da koca bi seker kutusu bıraktım kapının önüne,Acıkcası aklımdaki süprizi dogum gününde yapmak istiyorum basit bi sekilde gecirebilcegim bisey degil ***** kız milleti begenmesse cektiriyor tessekür ederim cevabınız için
    Bu yazıyı benim kız arkadaşım okusa daha da kurtaramam ilişkiyi Uğraşlarınızdan dolayı sizi tebrik ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba arkadaslar yardımcı olan herkeze cok tessekur ederim dusundum tasındım suana kadar aldıgım en anlamlı olduguna inandıgım hediyeyi aldım kız arkadasıma,Maddi alma istemıyorum desede kacırdık gene suanda aracımda yakıtım yok mesela cebimdede 3 liram var Bu sene universiteye baslaması vesilesiyle kendisine dolma kalem aldım + güzel bi kartpostal üstüne 1-2 anlamlı güzel söz,Umarım bende yardımcı olabilirim bazı arkadaslara

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buyuk bir şık kutu al. Cepten veya makineden cekindiginz tum fotolaei fotografcidan cikart . Fotolarin arkasina o cekindiginiz an ile ilgili birseyler yaz. Sonra kitap alabilirsin kutu icin. Kiyafet al icine koy veya bir altin kolye. Bol bol cikolata seker ve papatya ile doldur.
    Elleme Sekelesin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Canselmo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buyuk bir şık kutu al. Cepten veya makineden cekindiginz tum fotolaei fotografcidan cikart . Fotolarin arkasina o cekindiginiz an ile ilgili birseyler yaz. Sonra kitap alabilirsin kutu icin. Kiyafet al icine koy veya bir altin kolye. Bol bol cikolata seker ve papatya ile doldur.
    Yaptım onu tessekürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler