208 gti alirdim ben. Dopdolu, yakisikli, gidisi cok guzel, gidise gore yakitta guzel, yuklemek icin tonla parcasi da var. Daha ne olsun
Loading site please wait...
208 gti alirdim ben. Dopdolu, yakisikli, gidisi cok guzel, gidise gore yakitta guzel, yuklemek icin tonla parcasi da var. Daha ne olsun
Bu hosuma gitmedi ama ornek olarak kullaniyim :
Mercedes ler her zaman BMW den daha az yipraniyor bunu alan adam hem konfor hem yildiz prestiji için aliyor. Km takintiniz olmasin ayrica avantgarde donanim alin hem daha alcak hem spor sus. var diye biliyorum. Otoparkci çocuklar bunun testini yapmisti googde bulabilirsiniz
İmkan varsa kesinlikle cooper , rocco eskidi artık beetle direk ele, bmw 1. serisi de çok keyifli bende kullanıyorum ama ön taraf biraz dar arkadan itişin keyfi de bambaşka.
makyajlı ibiza cupralara baktım şimdi. fiyatları en makul olan o gibi duruyor.
Yalnız ilk çıktığında içine bindiğimde arabanın içine sıkıştım gibi gelmişti kabin çok mu dar ?
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
yerinizde olsam rcz lee bakardım 65.000 e temiz f20 denk gelmesi lazım temizi zor gibi duruyo
f20 de belki en boşunu halojen farlısını felan bulabilirsiniz
Cupra düşünmelisiniz bence. Kabin içi tabiki yayla gibi değil ama kullanılmayacak gibi de değil kesinlikle. Hele bi de füme gibi nadir bulunan bir renk olursa tadından yenmez
Scirocco alırdım. Zaten bilinen bi araba. Maksata arabadan keyf almaksa doğru tercih olur bence ama ibizayıda yanında düşünürdüm tabi![]()
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
F20 düşük km o paraya zor Cooper s roccodan daha zevkli ama rocconun da bi ağırlığı var![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)