rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı
Mikail'in yazdığına ve 18 kişinin beğenmesine istinaden bir açıklamada bulunayım,
İzmir Üniversitesi ÇAP mezunuyum, diplomalarımı nereden alacağım belli değil. Ben İzmir Atatürk Lisesi mezunu olarak tam burslu tutuyor diye girmişim bu okula. Benim okuduğum 5 yılda ne bir propaganda ne de en ufak bir din içerikli tarikat reklamlı hareket olmadı.
Gediz ve Şifa üniversitelerinde okuyan arkadaşlarımdan biliyorum, akademisyen alırken alkol kullanıyor musunuz kullanıyorsanız bizimle çalışamazsınız diyen kurumlar. Öğrenci cuma vakti namaza gitmeyince mimleyip not kıran okullar bunlar.
İzmir Üniversitesi'nin ne öğrencilerinin ne de kurumun kurum içinde bir faaliyeti yoktur. 380 kişilik çalışan kadrosu mali, güvenlik vs soruşturmaların hepsinden temiz çıkmıştır. Şu anda kanıt olmaksızın kanunsuz şekilde ceza kestiler bizim okulumuza.
Şimdi kalkıp kimse girerken biliyordun da bilmem neydi demesin. Aldığım puanla Türkiye'nin her yerinde devlet üniversitesine girebilirdim, isteyerek dinle tarikatla ilgisi olmadığını bilerek şehrimdeki okula girdim.
İşin aslını astarını bilmeden cahil cahil konuşup zan altında bırakmayın kimseyi.