User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
82 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Cemaat üniversitesinde okuyan öğrenciler buraya .. Sonumuz ne olacak ?

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sadık Özyer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +1 olarak şunu ifade etmek istiyorum benim sadece 8 dersim kalmıştı kendi okulumda. Başka okullara bakıyorum uyuşan bir ders yok fizik matematik gibi temel dersler dışında. Ee benim gördüğüm dersler nolacak ? Yada alttan kalan dersimi neyle telafi edicem. 2 dersi kalanın bile okulu haliyle uzayacak.
    muafiyeti ders içerikleri ile belirliyorlar , benim ismi aynı olmayıp muafiyet sağladığım dersler oldu zamanında

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mikail'in yazdığına ve 18 kişinin beğenmesine istinaden bir açıklamada bulunayım,

İzmir Üniversitesi ÇAP mezunuyum, diplomalarımı nereden alacağım belli değil. Ben İzmir Atatürk Lisesi mezunu olarak tam burslu tutuyor diye girmişim bu okula. Benim okuduğum 5 yılda ne bir propaganda ne de en ufak bir din içerikli tarikat reklamlı hareket olmadı.

Gediz ve Şifa üniversitelerinde okuyan arkadaşlarımdan biliyorum, akademisyen alırken alkol kullanıyor musunuz kullanıyorsanız bizimle çalışamazsınız diyen kurumlar. Öğrenci cuma vakti namaza gitmeyince mimleyip not kıran okullar bunlar.

İzmir Üniversitesi'nin ne öğrencilerinin ne de kurumun kurum içinde bir faaliyeti yoktur. 380 kişilik çalışan kadrosu mali, güvenlik vs soruşturmaların hepsinden temiz çıkmıştır. Şu anda kanıt olmaksızın kanunsuz şekilde ceza kestiler bizim okulumuza.

Şimdi kalkıp kimse girerken biliyordun da bilmem neydi demesin. Aldığım puanla Türkiye'nin her yerinde devlet üniversitesine girebilirdim, isteyerek dinle tarikatla ilgisi olmadığını bilerek şehrimdeki okula girdim.

İşin aslını astarını bilmeden cahil cahil konuşup zan altında bırakmayın kimseyi.
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu güzel işi hoşta , sonuçta paran var ki vakıf yada özelde okuyosun ( bende özel üni. mezunuyum ) lakin ben şu konunun bir tarafınada hark akademisinden mezun olmaya yakınken darbe girişimi olup mezun olamayan eşşek gibi çalışıp sınavı kazanmış cemaat vs ile uzağından ilgisi olmayan insanların şuanda diploması verilmiyor , bende özel okul mezunu olmama rağmen özel okulları çok takmıyorum artık o kadar cok özel okul açıldı ki 2003 senesinde toplam 80 küsür tane özel vakıf devlet vs üni varken şimdi sayı muhtemelen 200 üstüne çıktı . artık barajı gecen herkese burs veriliyor, o noktada bir eğitim var. Yapılan şuanda tabi ki yanlış ama yanlıştan çok daha büyük yanlışlarıda bu konu içinde keşke başlığa ilave etseydeniz

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oguzedr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu güzel işi hoşta , sonuçta paran var ki vakıf yada özelde okuyosun ( bende özel üni. mezunuyum ) lakin ben şu konunun bir tarafınada hark akademisinden mezun olmaya yakınken darbe girişimi olup mezun olamayan eşşek gibi çalışıp sınavı kazanmış cemaat vs ile uzağından ilgisi olmayan insanların şuanda diploması verilmiyor , bende özel okul mezunu olmama rağmen özel okulları çok takmıyorum artık o kadar cok özel okul açıldı ki 2003 senesinde toplam 80 küsür tane özel vakıf devlet vs üni varken şimdi sayı muhtemelen 200 üstüne çıktı . artık barajı gecen herkese burs veriliyor, o noktada bir eğitim var. Yapılan şuanda tabi ki yanlış ama yanlıştan çok daha büyük yanlışlarıda bu konu içinde keşke başlığa ilave etseydeniz
    Hocam ben kendimin içinde bulunduğu durumu yazdım. Cemaatçiler değil o okullarda okuyanlar dedim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam ben kendimin içinde bulunduğu durumu yazdım. Cemaatçiler değil o okullarda okuyanlar dedim.
    sadık abicim bak bende zaten şunu diyorum , sen mağdur aluyorsun fakat senin gibi mağdur edilen ve senden çok daha fazla geçerli sebebi olan kişilerde var keşke onlarıda o başlığın altına ilave etseydin dedim , zaten bu kapatma mevzunu da anlamış değilim lan fatih üni. yeni bir okulda değil benim zamanımda da vardı , eski mezunlarında diplomasını mu iptal edicekler ? enteresan işler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oguzedr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadık abicim bak bende zaten şunu diyorum , sen mağdur aluyorsun fakat senin gibi mağdur edilen ve senden çok daha fazla geçerli sebebi olan kişilerde var keşke onlarıda o başlığın altına ilave etseydin dedim , zaten bu kapatma mevzunu da anlamış değilim lan fatih üni. yeni bir okulda değil benim zamanımda da vardı , eski mezunlarında diplomasını mu iptal edicekler ? enteresan işler
    Harp okulları hakkında bir bilgim yokki , olsa evet buyrun onuda ekleyelim derdim. Benim bağlı olduğum harp okulu whatsapp grubu vs yok bu yüzden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun beyler , Oğrenci Belgesi Sorgulama burdan artık yeni üniversitenizdeki belgenizi görebilirsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mikail'in yazdığına ve 18 kişinin beğenmesine istinaden bir açıklamada bulunayım,

İzmir Üniversitesi ÇAP mezunuyum, diplomalarımı nereden alacağım belli değil. Ben İzmir Atatürk Lisesi mezunu olarak tam burslu tutuyor diye girmişim bu okula. Benim okuduğum 5 yılda ne bir propaganda ne de en ufak bir din içerikli tarikat reklamlı hareket olmadı.

Gediz ve Şifa üniversitelerinde okuyan arkadaşlarımdan biliyorum, akademisyen alırken alkol kullanıyor musunuz kullanıyorsanız bizimle çalışamazsınız diyen kurumlar. Öğrenci cuma vakti namaza gitmeyince mimleyip not kıran okullar bunlar.

İzmir Üniversitesi'nin ne öğrencilerinin ne de kurumun kurum içinde bir faaliyeti yoktur. 380 kişilik çalışan kadrosu mali, güvenlik vs soruşturmaların hepsinden temiz çıkmıştır. Şu anda kanıt olmaksızın kanunsuz şekilde ceza kestiler bizim okulumuza.

Şimdi kalkıp kimse girerken biliyordun da bilmem neydi demesin. Aldığım puanla Türkiye'nin her yerinde devlet üniversitesine girebilirdim, isteyerek dinle tarikatla ilgisi olmadığını bilerek şehrimdeki okula girdim.

İşin aslını astarını bilmeden cahil cahil konuşup zan altında bırakmayın kimseyi.
    Okul ve çalışanları temiz ise yazdığım yorumda seni bağlayan bir kısım yok zaten ; işin adalet kısmı ile alakalı yorum yapmak bize düşmez , düşse de bir faydası olmaz kurunun yanında yaş da yanar hesabı oluyor . Benim yorumumdaki eleştirdiğim ve şimdi mağduruz diyen kısım '' polislik sınavında femliyiz nasılsa geçeriz , Kpss sınavında muhteremin yurdunda etütlere katıldık nasılsa geçeriz " diye kul hakkına girmeyi göz göre göre kabul eden hatta bu amaçla kullanan gevşeklerin şimdi kalkıp ya mağduruz napicaz , cemaatteyiz hakkımız yenmesin diye çıkıp avaz avaz ağlamaları bana saçma geliyor . O yorumu yazarken ve burada yinelerken de diyorum siteden kimseyi kast ederek yazmadım konudaki görüşümü Sadık buraya yazdığı için dile getirdim . Zaten herkes ne amaçla girdiğini kendi içinde bilir kendi ile hesaplaşır kaldı ki hak ettiğini de yaşar . Derine inmeye gerek duymuyorum cahil konuştuğumu düşünüyorsan da tartışmamızın lüzumu yok herkese kolay gelsin

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    900 bine yakın okul kapatıldıgı söyleniyor.. Her birinde 1000 kişi olsada neredeyse 1.000.000 öğrenci yapar.. Nereye yerleştiricekler birmilyon öğrenciyi merak konusu..
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit: 900 bin değil 900 olacaktı o...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Edit: 900 bin değil 900 olacaktı o...
    yok öyle birşey 20 kişilik sınıflar burdaki okulda toplasan 300 kişi vardı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en kötüsü 300 kişi olsun 300.000 öğrenci eder.Bence az değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en kötüsü 300 kişi olsun 300.000 öğrenci eder.Bence az değil
    524 okul diyor..

Nasıl ne olacak hocam direk başka liseye ilkokula gidecekler sanki puanlar girdiler oralara.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    524 okul diyor..

Nasıl ne olacak hocam direk başka liseye ilkokula gidecekler sanki puanlar girdiler oralara.
    Darbe girişimi sonrası Fethullah Gülen Cemaati’ne yakın olduğu tespit edilen 900’e yakın okul kapatıldı. En çok merak edilen sorulardan bir buradaki öğrencilerin durumuydu.
    Kapatılan okullardaki oğrencilerin durumu netleşti - Birgun Gazetesi

Umarım bundan sonra düzgün işler sistem...

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    130 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakın hükümete en ağır muhaliflerden biriyim, bu oluşumlara engel olmadığı için de kızgınım, ama bu okulların bir şekilde millileştirilmesini destekliyorum, herkes bu süreçte acı çekecek, bir şeylerini kaybedecek ama emin olun bu örgüt sebebiyle ben dahil zamanında işimizden gücümüzden olduk, aldığımız işler elimizden gitti, hakedişlerimizin üzerine yatıldı, sıkıyorsa mahkemeye git denildi, zorla 'hayır' paraları kesildi... isim vermeyeyim 'uzayyolu' koleji mezunu olmak acayip bir kartvizit oldu, her işler çözüldü, işler kendi aralarında paylaşıldı... bu oluşumlara bilmeden ya da alakası yokken destek olanlar, onların okullarına bilmeden de olsa gidenler mezun olduklarında büyük imkanlara sahip oldular, bu düzeni kesmenin yolu ne yazık ki kısa vadede önce kapatmakla geçiyor... genç adamlarsınız emin olun ilerideki geirileri çok dha fazla olacak size, ya mezun olsaydınız ne olacaktı? işe girmekte binbir takla atacaktınız, damalı merkep gibi nereye gitseniz üzerinizde olacaktı...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üniversitesini falan bilmem ama bu adamların dershanelerine gidip, bahsedildiği gibi sınavlarda şifre mifre tarzı bişiler ile başka çocukların emeğini çalanlar beter olsunlar.
    komançero garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KPSS deki mülakatın sebebide bu heralde..

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir zamanlar Dalan şuan ki cemaatin yerindeydi... Darbeciydi... Ama onun okulu yada okulları kapatılmadı...

Ben bir öğrencinin durumu için 1 hafta kafa patlatıp ardından okul çapında ki 38 kişinin bir yılını kurtarmıştım Rektör yardımcısı ile çelişsem bile... Derdim hakkaniyetti... O yüzden bu konuya hassas yaklaşırım.

Lafı çok uzatmaya gerek yok...

Rektörü değiştirirsen eğitim ayağını, mütevelliyi değiştirirsen mali tarafı eline alırsın... Bu üniversitelerde ikisi de yapılmıştı... Üniversitelerde devletindi artık... Kapatmak sadece ve sadece hınç işi... Vebalini kimse ödeyemez...

Fatih en eskileri... Bir çok bürokrattan tutunda bir çok bakanın, medya patronunun (sancaklar) vs çocukları orada okudu... Meşhur soma tekmecisi Yusuf Yerkel dahil! İşin trajik tarafıda bu zaten. Okulun çoğunluğu AKP'li idi. kendi kendilerini fişliyorlar şuan...

Ben sistemin çarpıklıklarından çok çektim. Ben çektim onlarda çeksin demek yerine Ben çektim onlar çekmesin diye elimden geldiğince çalıştım (Görevim öğrenci şikayetleri, intibak yatay geçis sorunlarıydı daha çok son zamanlarda). Kime ait olursa olsun bir okulun kapanmasını asla ve asla kabul etmem. Elinde devletleştirme yetkisi var çünkü...

Kurtulamadık ocu şucu bucu meselelerinden... Allah belasını versin sebep olanların...
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı semavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir zamanlar Dalan şuan ki cemaatin yerindeydi... Darbeciydi... Ama onun okulu yada okulları kapatılmadı...

Ben bir öğrencinin durumu için 1 hafta kafa patlatıp ardından okul çapında ki 38 kişinin bir yılını kurtarmıştım Rektör yardımcısı ile çelişsem bile... Derdim hakkaniyetti... O yüzden bu konuya hassas yaklaşırım.

Lafı çok uzatmaya gerek yok...

Rektörü değiştirirsen eğitim ayağını, mütevelliyi değiştirirsen mali tarafı eline alırsın... Bu üniversitelerde ikisi de yapılmıştı... Üniversitelerde devletindi artık... Kapatmak sadece ve sadece hınç işi... Vebalini kimse ödeyemez...

Fatih en eskileri... Bir çok bürokrattan tutunda bir çok bakanın, medya patronunun (sancaklar) vs çocukları orada okudu... Meşhur soma tekmecisi Yusuf Yerkel dahil! İşin trajik tarafıda bu zaten. Okulun çoğunluğu AKP'li idi. kendi kendilerini fişliyorlar şuan...

Ben sistemin çarpıklıklarından çok çektim. Ben çektim onlarda çeksin demek yerine Ben çektim onlar çekmesin diye elimden geldiğince çalıştım (Görevim öğrenci şikayetleri, intibak yatay geçis sorunlarıydı daha çok son zamanlarda). Kime ait olursa olsun bir okulun kapanmasını asla ve asla kabul etmem. Elinde devletleştirme yetkisi var çünkü...

Kurtulamadık ocu şucu bucu meselelerinden... Allah belasını versin sebep olanların...
    Gedizdeydim okul kavuklarındı ..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler