ösym nin sitesinden bakın bir ais.osym.gov.tr ortalamanızda değişiklik var mı..
izmir üni devlet ünisi olarak mı açıldı geriye yoksa özel üni olarak devam edecek mi? izmir demokrasi üniversitesi olmuş sanırım adı.
doğuştan araba manyağı
şimdi haberlerde okudum. Devlet ünisi olmuş. Gediz ve izmir demokrasi ünisi.
İzmir'de kapatılan iki universite icin flaş karar!
doğuştan araba manyağı
Es geçtiğiniz birşey var üniversiteler geri açılmadı , yeni üniversite kuruldu. Yani izmirden bi anda 3 üni eksildi yerine devlet boş binalara üniversite açayım dedi. Yani öğrencileri alakadar eden herhangi bir durum yok. Zaten şu an gedizin öğrencisi hiç yok. Hepsi katip çelebide yada 9 eylülde![]()
Yatay geçişten cayma hakkı var öğrencinin bir sonraki dönem... Ama döndüğünüzde o sınıf olur mu? Hoca olur mu?
Siz dışarıdan bakıyorsunuz olaylara ben ise kurum işleyişi ile mecburen... Yani söyleyeceğim tek şey şu...
Keşke mütevelli ve rektörler değişmişken, isimleride değiştirip devam etselerdi ve kimse mağdur olmasa idi... Sanırım sadece Fatih ünv de 10bin üzerinde öğrenci var...
Eğitim siyasetçilere bırakılamayacak kadar ciddi bir alan maalesef...
Yazık ediyorlar...
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Bizim burdaki Fatih Kolejini İmam Hatip yapmışlar![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Güzel iş bedavadan binalara da kondular![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Bundan sonraki level, becebilirlerse İş bankası, koç vs... Birisi pakistan müslümanların parası, ötekide osmanlının mallarına el koydular muhabbetlerini bayadır dillendiriyorlar... Biraz AKP sosyal hesapları, Mustafa Armağan gibi yazarları takip edince işin gideceği tarafı çok iyi anlıyorsunuz... Ülkerle de araları açık... Neyse konu dışı maalesef...
Ben bu kargaşayı fırsat bilip çoktandır istediğim otomotiv sektörüne geçiş yaptım. O nedenle son süreçlere hakim olamadım ağustostan sonra...
Allah üniversitede okuyanada çalışanada yardım etsin. Orda darbe hala yaşanıyor gün be gün... Özel sektörde kafam rahatladı çok şükür. Sorsak üniversiteler ilim yuvası... HAdi ordan...
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
İş bank konusu biraz çetrefilli. İşbankın bir kısmı CHP ye ait. Fakat chp nin oradan bir geliri yok. Temerrütlerini tdk ve bir kuruma daha bağışlıyor.
İlan edilen OHAL ile Kanun Hükmünde Kararname'ler çıkartma yetkisi aldı hükümet. Fakat bu KHK ler Ohal kalkınca sona erecek kanuna göre. Hükümet şuan tabiren minareyi çaldı. Zamanla kılıfına sokmaya çalışacak.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)