User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Ankara'da Üniversite, Ev Sorunu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Ankara'da Üniversite, Ev Sorunu

Öncelikle herkese merhaba..
    Bu sene Ankara Yıldırım Beyazıt Üniyi kazandım. Okul 1 sene Etlikte ingilizce hazırlık geri kalan 4 sene yeni yapılan Çubuk külliyesinde.
    Geçtiğimiz sene aynı okulu arkadaşım kazandı aynı yer bana da gelince eve çıkalım direkt dedik.
    2+1 veya maksimum 3+1 e çıkmak istiyoruz ama hangi semtten, mahalleden tutsak karar veremedik.
    Eli yüzü düzgün maksimum 800 Tl'i geçmeyecek şekilde merkeze uzak olmayan nerelerden tutabiliriz yardımcı olabilecek varsa bu işlerle ilgilenen çok sevinirim..
    teşekkürler..

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Etlik olur Keçiören olur buralardan uygun fiyata tutabilirsiniz ama seneye okul çubukta olacağı icin pursaklar kira fiyatı acısından cok daha uygun olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Le10ur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Etlik olur Keçiören olur buralardan uygun fiyata tutabilirsiniz ama seneye okul çubukta olacağı icin pursaklar kira fiyatı acısından cok daha uygun olur
    Bu Kuzey Ankara deniyor sanırım yeni yapılan etap tokilere baktım evler hem sıfır hem de kiralar çok uygun. Eli yüzü düzgün bi eve girelim diyoruz Etlik tarafında da kiralar fırlıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kuzey ankarada şahinciler inşallah rahat verirler
    Coğrafya kaderdir

Raindrops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En mantıklısı Kuzey Ankara gibi duruyor merkeze ne yakın ne uzak ama kira fiyatlarının uygunluğundan bir sürü değişik insanlar muhattap olabilirsiniz. Altınızda arabanız varsa Subayevleri veya Aydınlıkevleri tavsiye ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okula yakın ev mi tutmak istiyorsun, şehir merkezine yakın mı?
    çubuk külliyesi tam olarak nerede kalıyor bilmiyorum ama kuzey ankara tokiye bir kere gitmiştim, ciddi anlamda merkeze uzak bir yer. oturan insanlarında öğrenciye sıkıntı çıkarma potansiyeli çok yüksek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zorbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kuzey ankarada şahinciler inşallah rahat verirler
    İşte tam aradığım tarzda yorumlardan teşekkür ederim.
    Alıntı Raindrops Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En mantıklısı Kuzey Ankara gibi duruyor merkeze ne yakın ne uzak ama kira fiyatlarının uygunluğundan bir sürü değişik insanlar muhattap olabilirsiniz. Altınızda arabanız varsa Subayevleri veya Aydınlıkevleri tavsiye ederim.
    Araç şuan için olmayacak yorumunuz için teşekkür ederim
    Alıntı Doğu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okula yakın ev mi tutmak istiyorsun, şehir merkezine yakın mı?
    çubuk külliyesi tam olarak nerede kalıyor bilmiyorum ama kuzey ankara tokiye bir kere gitmiştim, ciddi anlamda merkeze uzak bir yer. oturan insanlarında öğrenciye sıkıntı çıkarma potansiyeli çok yüksek.
    Merkeze yakın olsun istiyoruz. Dediğiniz gibiyse eğer iki üç gün sonra sıkıntı çıkarırlarsa rahat edemeyiz hiç gerek yok o zaman Kuzey Ankara düşünmeye

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizin yerinizde olsam Aydınlık evler,Güneş evler tarafına kiraya bakardım. Pursaklar tarafı çubuk tarafına yakın olabilir ama.Merkezi bi yere gelip gitmek arabasız zor olucaktır.Söylediğim yerler hem Etlik tarafına,Hem Çubuk tarafına yakın,hemde merkezi yerler sayılır.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşım aynı okulda okuyor. Aydınlıkevlerde oturuyor kendisi. Yalnız Aydınlıkevler tarafında ev fiyatları saçmaladı. Türkiş bloklarına bakabilirsiniz. Çok daha uygun fiyatlı olacaktır. Aydınlıkevler'e de çok yakın.

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara da Suriyeliler geldikten sonra kirada saçmalamayan bi ilçe kaldı mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şehrin merkezinde olsun istiyorsunuz, okula ulaşımı problem etmiyorsunuz değil mi, doğru anladım.
    Benim tavsiye edeceğim yer 100. yıl işçi blokları mahallesi. Fiyatlar şu an biraz yükselmiş ama pazarlıkla 800 liraya ev bulabilirsiniz.
    Yanında odtü ve çankaya üni. olduğu için çoğunluğu öğrenciler oluşturuyor burada. İnsanlar kaliteli, kimse kimseye fazla karışmaz. Şehrin tam ortasında bulunuyor. 300 m2 içerisnde birden fazla kaliteli eğlence mekanları, market, pazar, restorsan vs. her şeyi bulunuyor. Gecede 10 dedimi ışıklar sönmüyor. Öğrenciler için çok uygun.

Bunun bir üstüde bahçeli olur, kirayı 1100 civarına çıkabilirsiniz bahçeli daha keyifli olur.

Aydınlıkevleri fazla bilmiyorum ama pursaklar genelde tutucu bir semt. 100. yılda olduğunuz gibi rahat olamazsınız diye düşünüyorum. Ayrıca merkez falanda değil, orası baya dışarda. Merkez için bu fiyatlarda 100. yıl, bahçelievler, yukarı bahçelievler, emek buralarda bakmalısınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beşevlerde olabilir. Orasıda merkez, orada da öğrenci sayısı fazla.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı makif84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizin yerinizde olsam Aydınlık evler,Güneş evler tarafına kiraya bakardım. Pursaklar tarafı çubuk tarafına yakın olabilir ama.Merkezi bi yere gelip gitmek arabasız zor olucaktır.Söylediğim yerler hem Etlik tarafına,Hem Çubuk tarafına yakın,hemde merkezi yerler sayılır.
    Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi bi kaç kişiyle daha görüştüm Aydınlıkevleri önerdiler.
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım aynı okulda okuyor. Aydınlıkevlerde oturuyor kendisi. Yalnız Aydınlıkevler tarafında ev fiyatları saçmaladı. Türkiş bloklarına bakabilirsiniz. Çok daha uygun fiyatlı olacaktır. Aydınlıkevler'e de çok yakın.
    Çok teşekkür ederim önerinizi dikkate alacağım.
    Alıntı makif84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankara da Suriyeliler geldikten sonra kirada saçmalamayan bi ilçe kaldı mı?
    Valla bende çok şaşırıyorum kiraları gördükçe, İstanbulla kapışıyo resmen.
    Şehrin merkezinde olsun istiyorsunuz, okula ulaşımı problem etmiyorsunuz değil mi, doğru anladım.
    Benim tavsiye edeceğim yer 100. yıl işçi blokları mahallesi. Fiyatlar şu an biraz yükselmiş ama pazarlıkla 800 liraya ev bulabilirsiniz.
    Yanında odtü ve çankaya üni. olduğu için çoğunluğu öğrenciler oluşturuyor burada. İnsanlar kaliteli, kimse kimseye fazla karışmaz. Şehrin tam ortasında bulunuyor. 300 m2 içerisnde birden fazla kaliteli eğlence mekanları, market, pazar, restorsan vs. her şeyi bulunuyor. Gecede 10 dedimi ışıklar sönmüyor. Öğrenciler için çok uygun.

Bunun bir üstüde bahçeli olur, kirayı 1100 civarına çıkabilirsiniz bahçeli daha keyifli olur.

Aydınlıkevleri fazla bilmiyorum ama pursaklar genelde tutucu bir semt. 100. yılda olduğunuz gibi rahat olamazsınız diye düşünüyorum. Ayrıca merkez falanda değil, orası baya dışarda. Merkez için bu fiyatlarda 100. yıl, bahçelievler, yukarı bahçelievler, emek buralarda bakmalısınız.
    Aynen dediğiniz gibi okula 1 veya 2 taşıtla gidelim sorun değil. İstediğimiz merkeze yakın olsun, akşam dışarı çıkınca taksicinin kucağına düşmeyelim istiyoruz. Bahçelievler bütçeyi biraz aşıyor. En mantıklısı Aydınlıkevler gibi geliyo şuan ama yine de gitmeden görmeden tam bişey diyemiyorum. Çok teşekkür ederim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çubukta oturuyorum ben ev ayarlarız burdan 2. sene telefon numaramı özelden atıyorum ne lazım olursa araman yeterli. Herşeyiyle yardımcı olurum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ertantamer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çubukta oturuyorum ben ev ayarlarız burdan 2. sene telefon numaramı özelden atıyorum ne lazım olursa araman yeterli. Herşeyiyle yardımcı olurum.
    Eyvallah özel mesaj attım bende size. Aydınlıkevler tarafında falan varsa daireniz bakmak isterim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arkadaş çankayada okumuyo yıldırım beyazıtta okuyo işci blokları dediğiniz yerle okul arasına 1 otobüs-dolmuş kızılay ordan sıhyeye yürümesi 487 çubuk otobüsü yapması lazım ki buda= 4 saat demek. 4 Saatte ben ankara aksaray ankara yapıyorum şehir değiştiriyorum. Bilmeyen insan ulaşım sıkıntı değil diyebilir ama sıhyeden çubuk 1 saat 15 dakika felan sürmekte.

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne yapın edin bir toyota starlet alın. Ufacık paraya sıfır sorunla kmde 20krş- yakarak gidin gelin. Çubuk ne arkadaş.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    100.yıl çok uzak kalır. En mantıklı yer aydınlıkevler
    Coğrafya kaderdir

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

1,5 senedir kazandığın okulun doğaltaş işlerini yapıyorum, biz bile zor gidip geliyoruz henüz yolları toprak, çevresinde kadrajda hiç bir yapı göremezsin... önümüzdeki 10 sne içinde öel yurtlar vs olacak ama şu anda hem merkeze yakın olsun hem okula dersen öyle bir yer Ankara'da yok...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler