User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: Land Rover Evoque Hakkında

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.el Benzinli evoque düşünüyorum kronik sıkıntısı varmı

4 kapılı olacak

Keyif arabası olacak haftada 100 km yapar belkide yapmaz
    Bendeki Evoque'un 40bin milde yolda giderken fren pedalı şişti durup dururken, el freni & downshift falan öyle durdum. Fren pompasıyla alakalı bir valf mi ne sıkıntı yapmış. Tamir edildi dedik tam düz giderken sorun yok geri vitese takınca yine fren yok. Servise bıraktım bir bakacaklardı tekrar, duruyor öyle

Onun dışında kronik bir şey duymadım ama sorunsuz bir araba değil kesinlikle, klasik Land Rover Benden uzak olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni konu açmamak adına burdan devam edeyim istedim. şirket aracına geçtiğim için evdeki 2 aracı da satıp eşime prestijli bir suv almak istiyorum. önceleri x3 düşünüyordum ama bmw olmasına rağmen çok da prestijli sayılmaz bence. mercedes glc vs baktım, yeni olduğu için bütçemin epey üstünde. bütçem araçları satınca 180-200k civarı olacak, belki biraz üstüne çıkabilirim. 2013-2014 model benzinli seçenekleri o fiyatlara bulunabiliyor, 40-50k kmde. genelde şehir içinde 6-7 km git, 6-7 km gel şekilnde kullanılacak, yılda 1 veya 2 kez de uzun yol yapar. sizce evoque mantıklı bir tercih olur mu? artıları, eksileri nelerdir? alternatif ne olabilir?

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ahmetgurlek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni konu açmamak adına burdan devam edeyim istedim. şirket aracına geçtiğim için evdeki 2 aracı da satıp eşime prestijli bir suv almak istiyorum. önceleri x3 düşünüyordum ama bmw olmasına rağmen çok da prestijli sayılmaz bence. mercedes glc vs baktım, yeni olduğu için bütçemin epey üstünde. bütçem araçları satınca 180-200k civarı olacak, belki biraz üstüne çıkabilirim. 2013-2014 model benzinli seçenekleri o fiyatlara bulunabiliyor, 40-50k kmde. genelde şehir içinde 6-7 km git, 6-7 km gel şekilnde kullanılacak, yılda 1 veya 2 kez de uzun yol yapar. sizce evoque mantıklı bir tercih olur mu? artıları, eksileri nelerdir? alternatif ne olabilir?
    Volvo XC60'da kampanya var eğer ödeme planı vs size uyuyorsa 236.000tl liste fiyatı, alternatif olabilir ve ya düşük km temiz bir XC60 bakılabilir D4 8ileri 190hp dizel 4x2.
    Kampanyadaki araç bu donanımda.
    sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Volvo XC60'da kampanya var eğer ödeme planı vs size uyuyorsa 236.000tl liste fiyatı, alternatif olabilir ve ya düşük km temiz bir XC60 bakılabilir D4 8ileri 190hp dizel 4x2.
    Kampanyadaki araç bu donanımda.
    sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
    volvo suv'larını beğeniyorum ama bacanağım (eşimin ablasının kocası) xc90 aldı yeni. gidip de xc60 almıyım ben de, onlardan görüp de almış gibi bi izlenim olabilir. teşekkürler.

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ahmetgurlek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    volvo suv'larını beğeniyorum ama bacanağım (eşimin ablasının kocası) xc90 aldı yeni. gidip de xc60 almıyım ben de, onlardan görüp de almış gibi bi izlenim olabilir. teşekkürler.
    Anladım dogrudur, bu durumda Evoque'a alternatif Audi Q5 ve Jeep Cherokee kalıyor sadece, hayırlısı olsun inşallah..
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler