bunların yanında e30 da alınıp binilir.
eski araçlar çok daha karakterliydi.
şu anki güncel kasaların hepsi birbirinin kopyası logoları değişik sadece.
w124 ucuk fiyatlar olmasa binilicek araba ama çoğu ilandaki araç sahipleri cok abartı rakamları istiyor e39 içinde aynısı geçerli
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
E34,525i aldım.Ufak tefek masrafları var ama aciliyetli veya zaruri değil,aldığım para ile harcayacağım parayı toplayınca benim için makul ve kullanımını da çok sevdim,biniyorum.
BMW Grubu için çok net söyleyebilirim ki alınır
e30 - e34 - e36 - e39 gibi arabalar parçası tabiri caiz ise zibil gibi en az iki kalite yan sanayii seçeneği olan çıkması zaten ***** olan araçlar .
eğer temiz düzgün bakımlı ve sağlıklı ise alınır binilir .
W124 gerçekten ki tam bir keyif ve konfor arabası 3 tane w124 bindim 2si 200e biri 300d ydi. 300D nin zevkini daha hiç bi arabada alamadım. 4 sene önce sattık 87 modeldi hiç bi sorun çıkarmadı. KM takıntım yoktu o zamanlar ama yüksek diye hatırlıyorumSattıktan sonra Honda 1.6 iese bindik buda sorunsuzdu tek iyi yanı vergisi oldu 3000 motordan inince. daha sonra e36 3.20 aldım alırken güzel içine girince herşey ortaya çıkıyo uzun süreli kullanmak istersen 6-7 bin lira masrafı vardı rahat. Göze alamayınca sattık. Şimdi yine 1.6 ies var ama w124 arayışındayım 94-95 temiz bi e200 bence alınabilir bi araç.
DA CORSA 1.7 DTI
Bende e34 520i kullanıcısıyım çoğu kişi aynı fikirde olduğunu görüyorum.Gerçekten çok kaliteli araçlar ben aldığımda ufak tefek sıkıntıları vardı takıntılı olduğum herşeyini baştan yaptım şuan yeni çıkan fiat,hyundai vs arabalara taş çıkartır gerek konfor olsun gerek güç ve güvenlik olsun.1991 model arabaya biniyorum ama bakan gözünü alamıyor.Bu araçlar hiç eskimeyecek türden araçlar ve parçasıda hem ucuz hemde bulmak gerçekten çok kolay.Bakımlısını alırsanız para harcamazsınız,masraflısını alırsanızda uğraşmak için zaman gerekir ama beni hiç üzmedi hala severek biniyorum tavsiye ediyorum![]()
çok sevdiğim bir kardeşim 92 model 5.25 i aldı süper bir fiyata.genel olarak dışı düzgün kaporta boya istiyor sadece.O yolda gidişi her vites atışta kıçının yere vurması kesicisi , 6 silindir sesi herşeye değer aga valla.Bir an aklımdan geçmedi değil.Ne varsa eskilerde var,bizden yaşça büyük olanlar daha iyi bilirler tabi ki.bir e39 um olmasını isterdim şahsen.
Ben w211 diyorum
Eskinin yenisi olmaz, ne yaparsan yap metal yorgunluğu var komple şaseye kadar soyup kumlatıp şase bağlantılarını güçlendirmek lazım 20 yaş üzeri arabanın artık, özellikle TR de kullanılan araba için..
Ben E39 almadım çok pişmanım ...
...
3 sene önce e46 320d vardı biraz masraflıydı ama çok temizdi cidden ilgi çekici ve keyifli bi araçtı,iç mekan olarak yenilik merakım olmasa eskileri yenilere her zaman tercih ederdim heralde
Sw 124 çok baktım ama açacağı masraftan korkup almadım.
E39 da çok istiyorum, ama fiyatları çok yükseldi. Kısa süreli de olsa ileride bir gün alıp bineceğim bir araba e39.
Saydıklarınız yıl 2026 olduğunda "keşke hala temizleri varken alıp bir tane koysaydım garaja" dememek için alınması gereken araçlar. Bkz: e30 e36 W123
///M Rulez...
bakımlari zamanında yapılmış m paket bi e39 her zaman mutlu eder. uzun yol 10 şehir içi 15 litre lpg tüketiyorum. arada abs sensörü arıza veriyor 50 liraya alıp takıyorum yenisini. sağlamlık olarak zaten her yeri bariyer dolu. Kapi içlerinde caprazlama tamponlarda boydan boya bariyer var. kapılara kadar deri heryeri. motor sanzimandan yana şükür 2 senedir hic arıza vermedi. geçmişini bildiğin m paket bir e39 almanı tavsiye ederim kullanıcısı olarak
SWAT
E46 ların arasında büyüdüm gelmez onun gibisi isterse tinercisi balicisi apaçisi binsin ben orjinal yapar binerim karakter sahibi bir araba
e46 ya kefil olurum yurt disinda yasiyorum 2001 full m paket 318ci var cok kilometre yaptim Polonyadan Turkiyeye geldim ve hic bir sikinti acmadi hatta yolda bi volkswagen yanlis olmasin caddy tarzi bi arabayla gumrukte denk gelmistik istanbulda bir daha denk geldigimizde onun intercooler borusu patlamisti ve ben sadece gecmis olsun diyip yoluma devam ettim. yani demem o ki motor anlamindan temizini buldugun surece gozun kapali al her yastan insanin ilgisini cekiyor ve baktiriyor
Yorumda bulunan herkese çok teşekkür ederim
Bugün sanayideydim aracımın biraz işi vardı. Ustamlada konuştuk bu konuyu.
Sizin söylediğiniz gibi ustamda temizini bulduğun sürece sıkıntı yok. Çok çok memnun kalırsın fakat iyi araştırman gerekiyor dedi. Temiz bulamazsan Civic, corolla, Astra da bakabilirsin dedi.
E36 yazılmamış ama bmw üzerinde gidiyorum 90 model 250.000 kmde e30 um oldu. ve 96 model 208.000 kmde e36 var. Hondaya bindim sevemedim,(typer s2k hariç onada binemedim hala) 106 ya bindim vs. gerçekten bmw çok kaliteli bir araç eskileri için bu lafım.. alalı 4 ay felan oluyor. keyfi haricinde yağ bakımı geldi sadece benden önceki sahipleride temiz kullanmıslar herhangi bir masraf acmadı daha.. Bana göre yeni araclarda cok bi ruh yok eski model arac her zaman favorim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)