yaw ben 2-3 hafta önce pkk plakalı servis minibüsümü ne gördüm bunlar fg ye takmışlar
yaw ben 2-3 hafta önce pkk plakalı servis minibüsümü ne gördüm bunlar fg ye takmışlar
Bari bizim içeceğe dokunmasalar![]()
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Hadi plaka içecek falan neysede ya Türkiye'de Mitsubishi FTO satılsaydı ne olacaktı geçmiş olsunarabalar direk hurda
![]()
Beyler çok iyi gidiyoruz .
diğer ülkeler tarafından artık Deli Ülke veya deliler ülkesi konumuna geleceğiz .
çok iyi abi yaa .
Hele bir de swaplara izin verseler tadından yenmez .
Feto Generation nanyti tirii pointtt sevınnnn!!!!
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
şuan türkiyenın başına bela olmuş 1 tane adam var o herkesten çok tehlikeli türkiyeyi kendi iradesine almaya çalışıyo birnevi gizli diktatör,,bu adamın sayesinde askerin polisi polisin askeri vurdugu günleride gördük,,,plakaların toplanması çartu çurtu küçük şeyler daha,,,
Daha dün bir müşterimiz için FG Plaka aldık zar zor, Yazık olucak adam isim soyisim diye uğrastı etti. Yarın plakasını alıcaklar desenize![]()
#KGdetanirlar
bizim plaka da FT almasınlar içeri
araba dediğin gidecek dekor isteyenler diecast alsın
35 RTE 53 aldım plakamı, radarlarda durmuyomm ibre ikiyüzzz inmiyommm....
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
ülkemizde rencide edici veya yasa dışı grupları çağrıştıran harfler plakalarda zaten verilmiyor bildiğiniz gibi. f serisi 1 dolarlardan sonra 1 dolar suç unsuru haline geldi, plakalarda bu durumun uygulanmasını ince düşünülmüş bir detay olarak bulmakla birlikte sakıncalı göremedim. komik bir durum ama isyan edilecek bir şey yok diye düşünüyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)