@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Bugün itibariyle yine hiçbirşeyin değişmemiş olduğunu gördük. Aynı noktalarda aynı trafik yoğunluğu aynen devam ediyor. Hatta, hiç trafik olmayan Paşaköy-Kurtköy arasındaki baraj kenarındaki yolun hem dönüş hemde gidiş yönünde yolun ortasına kadar trafik olmaya başladı. Üstelik renk olarak kırmızı değil bordo gösteriyor. Ekran görüntüsü de aldım da artık yarın sabah paylaşırım.
abi valla isim geregi haftanın bazı günleri saat 5 de arenanın önünden geciyorum mahmutbey giseler istikametinde. normalde avrupa konutları tem in önünde kilitlenen yol pazartesiden beri anca istoc galericiler sitesinin önünde tıkanıyor. bilmiyorum belkide psikolojik benimki![]()
Aslında trafik yok ama biz binlerce araç nostalji olsun diye tee finanskentten itibaren bekliyoruz.
Ah şu biz romantik türkler
benim tezim 3. köprünün trafiğe etkisi;
akşam 9-10-11-12-1 civarı ikinci köprüde oluşan avrupa-anadolu trafiği ve kavacık-çamlıca gişeler trafiğini azaltacağı yönünde.
onun dışında gün içindeki trafiğe hiçbir faydası olmayacaktır.
Eylül'ün 30 unda gerçek istanbul trafiği ile yine yüzleşeceğiz zaten.
insanları oraya yönlendirmen için oranın 2. köprüden daha ucuz olması lazım ki, ACABA desin insanlar... 1TL, 2TL gibi.
belki sarıyere, istinyeye "belki" maslak a giden insanlar orayı kullansın.
sen hem adama 100km fazla yol yaptır, hem normal ödeyeceğinin 2 katı para al... adamda o yolu kullansın. neden, abi beni zik diye mi ?![]()
Loading...
İstanbul'un transit trafiği % 1-2 civarı. Gebze'den Çorlu'ya direkt köprü tünel de yapsanız trafik azalmaz.
aynı tipteki aracın istanbul - ankara ücret hesaplaması,
başka hesaplamalar için link: Karayolları Genel Mudurluğu
Otoyol Ücret Sorgulama
Otoyol
Giriş Gişesi: Samandıra
Çıkış Gişesi: Akıncı
Araç Sınıfı: Sınıf 4 (4 ve 5 akslı her türlü araçlar)
Ücreti Hesapla
SAMANDIRA ile AKINCI arası mesafe 377,48 Kmdir.
Sınıf 4 (4 VE 5 AKSLI HER TÜRLÜ ARAÇLAR) için geçiş ücreti 38,50 TLdir
istanbul - ankara bile 38,50TL
bu otoyolun özelliği ne ki 110,25TL alıyor? hem yolu uzatıyor hemde ücreti yükseltiyor. araç kendi mi gidiyor?
yağlamış bekliyorlar resmen
Ahahah istemsizce güldüm ya. İstanbul'u işte arada bir tatile falan gelince seviyorum. İçinde yaşarken çekilmiyordu.
Uzun yoldan acayip keyif alan birisi olarak son 1.5 senede yani arabayı aldığım süreçte 5 kez istanbul'a arabayla gidip geldim. Ki bu benim için yaklaşık git gel başına 2500 km demek. Bu sefer bayramda arabayla gelmeyi bile düşünmedim. Ne zaman istanbula gelsem elim sahibinden'e gidip otomatik seçeneği olan herhangi bir aracı bulmaya gidiyor.
Köprülere ne garanti ettiklerini öğrendik, sırada 3.havalimanı var. Bakalım orası için ne söz verdiler. Vergi veriyorsun, üstüne yine geçsende geçmesende senden para alınacak şekilde sözler veriliyor. Verdiğimiz vergiler nerelere gidiyor diye soran var mı?
Üçüncü köprünün garantisi 135 bin otomobil
Osmangazi Köprüsü'nde günlük araç garantisinin 40 bin olması fakat araç geçişinin 13 binler dolayında kalması gözleri hazine garantisine çevirdi. Eğer üçüncü köprüde günlük 135 bin otomobil geçişi sağlanamazsa aradaki farkı Osmangazi Köprüsü'nde olduğu gibi Hazine yani yine vatandaş ödeyecek.
Geçer mi sizce? Osmangazi deli gibi zarar etmeye devam ediyor. Her hafta 10milyonu türk vatandaşları kullanmadan ödüyor müteahhite.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
ulan köprü açılalı kaç gün oldu, bu gün haberlerde yazıyor 3.köprü yakını orman yangını çıktı diye. İmara açmayacaklardı güyyahep aynı taktikler. önce orman yangını sonra ölü bölgeyi güzelleştirmek için projeler.
sonra paralar maralarsonra nüfus patlaması göç yığılması, 10 seneye istanbul olacak 30 milyon. o zaman yaşarsınız.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)