Ümit Doğan. Ne zaman arasak muhatap bulduk, aorunlarımızı halletti, bu arada ben Kocaeli deyim buradan kalkıp gittik ve çaremiz oldu.
Ümit Doğan. Ne zaman arasak muhatap bulduk, aorunlarımızı halletti, bu arada ben Kocaeli deyim buradan kalkıp gittik ve çaremiz oldu.
Her yazılımcının fiyat politikası ayrı 500 liraya yapanda var Ankara'da 1500 liraya yapanda varzaten bir çok kişi isim vermiş yapılacak işlem at ile deve olmadığı için isimleri sayılan firmalardan hangisine gitseniz kolayca hallederler. Haliyle size sadece arayıp fiyat sorup bütçenize göre yönelmek kalıyor.
Race Werks - Serdar Anık her türlü sorununuza çözüm üretir ve yönlendirme yapar , kafanız da rahat eder. Aracımın üstünde sayısız defa değişiklik yaptık hiç birinde problem yaşamadım , gece gece de çok uğraştığımız oldumemnuniyet açısından da kafanız rahat eder.
ABO TRADING
STR
Standart fabrika cikisli araclara butun firmalar standart ayni kalip yazilimi atiyorlar diye biliyorum, burada musteri - uretici iliskisini soracak olursaniz herkes yakinini tarif edecektir![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)