User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
34 sonuçtan 20 ile 34 arası

Konu: Araç Garantisinin Bozulması Hk.

UM1196 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya siz nasıl adamlara denk geliyorsunuz ben anlamıyorum.

Ben Doğuş Maslak'a gidiyorum; aracımda yazılım, eibach 50mm yay, orta susturucu iptali, 18 jant 225 lastik var.

Yazılımlı arabamın kavrama ve mekatroniği 2 kelimemle değişti, her bakımda kalibrasyon yapın diyorum yapıyorlar. Çamurluk arası komple kapalı 50mm yaydan dolayı, amortisöre bakın diyorum ön takıma bakın ufak bi ses var diyorum herşeyi tek tek kontrol ediyorlar. Araba servisin içinde gürüldüyo susturucu olmadığı için tek bir kişi de çıkıp tek bir laf söylemiyor. Gerçekten anlayamıyorum, herkes şikayetçi herkes dertli...

Bundan önce kia pro ceedim vardı, yazılım sonuna kadar açıktı tek bir laf edilmiyordu serviste, 60mm alçaktı araba, 18 jant vardı yine...Saplama koptu gittim 1 kuruş almadan saplama değiştirdiler garanti her türlü devam etti.

Ondan önce de fiat puntom vardı, 50mm yay varken amortisör patladı kaç kez sıfır amortisör verdiler. Turbo çatladı yazılımdan, sıfır turbo verdiler 1 kuruş almadan...

Bu ülkede halledilemeyecek şey yok yeterki onların dilinden konuşun.

Abicim iyi güzel söylüyorsunda bende bilmediğimden soruyorum zaten adama küfür etmedim kibar bir dille sordum ,öyle yapmak gerekiyorsa bende doğuş maslağa giderim öle bir imkanım oluyorsa , şikayetçi veya dertli değilim yani başıma gelen birşeyi sölüyorum daha önce böyle birşeye kalkışmadıgımdan dolayı bilgi almaya calısıyorum.

Bilgi için teşekür ederim ona göre hareket ederim.

CNR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ha keza benzer durumu bende yaşadım egzoz yay 18 jant araç mk7 golf konya gökmen
    4.500 liralık ekranı garantiden değiştirdiler haricindede 1-2 tane ufak işlem oldu yine
    Servis danışmanıyla aranızı iyi tutarsanız insancıl yaklaşırsanız sıkıntı etmiyorlar

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UM1196 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abicim iyi güzel söylüyorsunda bende bilmediğimden soruyorum zaten adama küfür etmedim kibar bir dille sordum ,öyle yapmak gerekiyorsa bende doğuş maslağa giderim öle bir imkanım oluyorsa , şikayetçi veya dertli değilim yani başıma gelen birşeyi sölüyorum daha önce böyle birşeye kalkışmadıgımdan dolayı bilgi almaya calısıyorum.

Bilgi için teşekür ederim ona göre hareket ederim.
    Kardeşim yanlış anlama sana yazılmış direk birşey yoktu orda, genel olarak herkes şikayet ediyor da o nedenle yazdım ben.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her yerde olduğu gibi tamamen insan ilişkileri bu işler 15 sene önce motora kedi giren seat aracıma servis de garantiden motor yapılmış dı egzantrik chip v.s de vardı araç da ama o zaman almadığım aksesuar v.s yokdu seat dan aram iyiydi adamlarla her şey servis elemanında bitiyor yani.
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Agent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Walla 60.000 de 2012 model GTI ıma serviste iyi niyet garantisinden değiştirmediğim kalmadı. Komple direksiyon kutusu (4.000TL) ufacık bi tık sesinden değişti, yine geri kalkışlarda ufacık bi tık sesinden Şanzuman kulağı (700TL), şimdi aracı uzun süre performanslı kullandığımda yada çok trafiğe girdiğimde 2. viteste titreme yapıyor dedim gelin kavrama ve mekatroniği değiştirelim dediler. İkili ilişki çok önemli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ama aracımın tüm bakımları, km gelmese bile yıllık olarak düzenli hep doğuş maslağa gitmekte. Devamlılık aşırı önemli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim yanlış anlama sana yazılmış direk birşey yoktu orda, genel olarak herkes şikayet ediyor da o nedenle yazdım ben.
    Estafurullah abicim bende sızden fıkır alarak hareket etmeye calısıyorum cok faydalı oldu tekrar tesekur ederım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Agent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Walla 60.000 de 2012 model GTI ıma serviste iyi niyet garantisinden değiştirmediğim kalmadı. Komple direksiyon kutusu (4.000TL) ufacık bi tık sesinden değişti, yine geri kalkışlarda ufacık bi tık sesinden Şanzuman kulağı (700TL), şimdi aracı uzun süre performanslı kullandığımda yada çok trafiğe girdiğimde 2. viteste titreme yapıyor dedim gelin kavrama ve mekatroniği değiştirelim dediler. İkili ilişki çok önemli.
    Valla bende yorumlara bakarak sizinde dedıgınız gıbı bu ıste en ıyısı dogus maslak sanırım ona gore hareket edıcem teşekürler

ozan gülle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha öncede yazmıştım 2 yıllık kullanım boyunca garantilik bir durumu söz konusu olmadı olsada garantiden halledeceğimi biliyorum tamamen ikili ilişkilerle alakalı ama leonların orta tavan lambası düğmesi çekince düşüyor bunu garantiden yapmıyorlar demişti avek saçma gelmişti eğer onu değiştiren varsa örnek göster değiştriririz dediler varmı değiştiren aramızda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozan gülle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha öncede yazmıştım 2 yıllık kullanım boyunca garantilik bir durumu söz konusu olmadı olsada garantiden halledeceğimi biliyorum tamamen ikili ilişkilerle alakalı ama leonların orta tavan lambası düğmesi çekince düşüyor bunu garantiden yapmıyorlar demişti avek saçma gelmişti eğer onu değiştiren varsa örnek göster değiştriririz dediler varmı değiştiren aramızda
    Ufak tefek seyler problem degıl ya onu bı sekılde hallederım onemlı olan mekanık motor vs bılgı ıcın tesekurler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2012 model 64binde GTI ımı IPC arızasından bugün Doğuş oto maslak a gönderdim. Direk olarak işçilikte dahil garantiden 4 bobini de bedelsiz değiştireceklerini söylediler. Ayrıca 2. vites geçişi çok ince bi titreme olduğunu teyidimle işçilikte dahil olmak üzere bedelsiz kavramayı da değiştireceklerini söylediler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Astra j 2015 aracımda yay jant body kit led g.farı led sis amerikan park felan fişman var. 1. Yıl bakımına garantiden cıkmasın diye götürdüm. Oradaki eleman amerikan parkı görünce aracın elektronik aksamıyla mı oynadınız dedi yok yok bişeyle oynamadım merak etmeyin siz diye geçiştirdim adamda bişey demedi geçiştirdi yani hiçbişey olmadı ne soran ne bişey Sizede bişey diyeceklerini sanmam

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapıcağın işlemler zaten görsel olarak leon için (standart) bir görsel mod haline dünüştüğü için servis'de çok anlamaz.

1-AppPlaka
    2-Cupra Lip
    3-Difizör yada(Arka aero tampon)
    4-Yan marşpiyel
    5-Ön krom ızgara ve tampon ızgara önü (mat siyah yada piano black)boyama

Bunlar şuan leon için standart bir donanım olduğu için servis çok birşey demez :d

İşin şakası servis danışması ile ikili ilişkide yatıyor aranı sıkı tutarsan çok sıkıntı yaşamazsın.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet öyle bir durum var
    şanzıman ön takım bilya bozuldugunda
    garantiye gönderirken orjinal jantmı diye resim cekip dogusa gönderiyorlar
    hatta ön iki aks bilyası aynı anda degişmiyorlar garantiden
    eger aracın servise giderse orjinal jantı tak öyle git
    yada bana ö.m at yardımcı olurum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gözünü seviyim hondanın ben. ağzından girip burnundan cıkıp servise gidiyoruz kimse gık demiyor.
    #KGdetanirlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler