orjinal abarth jant getirtmeye çalış bence semih. Kite en iyi onlar gidiyo18 abarth jantı bi daha düşün derim. üretici oz zaten.
ya da bu janta benzer ssw nin bi zamanlar jantı vardı. Bunlardan da beğenirsen yapabilirsin.
![]()
orjinal abarth jant getirtmeye çalış bence semih. Kite en iyi onlar gidiyo18 abarth jantı bi daha düşün derim. üretici oz zaten.
ya da bu janta benzer ssw nin bi zamanlar jantı vardı. Bunlardan da beğenirsen yapabilirsin.
![]()
Şu abarth kiti 500'e aykırı bulan birtek ben varım sanırım.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Loading site please wait...
bijon ölçünüz aynı ise takın bunu gitsin. çok güzel jant
Arkadaşlar bir jant var ama nokta atışı olur mu acaba ?
jcw jantı ama arabalara baktığımda güzel basık olup bebek gibi duran bir ilan buldum.
Sanki aynı jant değil 18 inc gibi duruyor ya da gözüm yanılmış olabilir.
Sizce siyah 500 sporta 195 40 17 ile bu jantlar nokta olur mu?
Çok beğendiğim bir model var ama 500e hiç gitmez sanki
Bir jant daha var bu da çok boğar aracı. Renk değiştirsek bile bu jantı takanlarda hayvan gibi disk var güzel duruyor bende sırıtır bence.
![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
[QUOTE=Draniela;8188906]Arkadaşlar bir jant var ama nokta atışı olur mu acaba ?
Mini uretimi inc Otomobil / Arazi Aracı Jantı 1.300 TL Mağazadan satılık sıfır - 339074841
jcw jantı ama arabalara baktığımda güzel basık olup bebek gibi duran bir ilan buldum.
Mini John Cooper 1.6 Works 2010 Model 97.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bej renk - 323237292
Sanki aynı jant değil 18 inc gibi duruyor ya da gözüm yanılmış olabilir.
Sizce siyah 500 sporta 195 40 17 ile bu jantlar nokta olur mu?
Çok beğendiğim bir model var ama 500e hiç gitmez sanki
HRE Performance uretimi inc Otomobil / Arazi Aracı Jantı 1.200 TL Mağazadan satılık sıfır - 333564606
Bir jant daha var bu da çok boğar aracı. Renk değiştirsek bile bu jantı takanlarda hayvan gibi disk var güzel duruyor bende sırıtır bence.
Advanti uretimi inc Otomobil / Arazi Aracı Jantı 1.450 TL Mağazadan satılık sıfır - 333941824
DÜZELTME link diye image yapmışım![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Bence;
Csl nasıl durur diye merak ettim de pek hoş gelmedi bana açıkcası
![]()
Loading site please wait...
bu linkteki jant bayağı güzelmiş ölçü olarakta 500e en uygun olanı bu![]()
Jcw jantı aldın galiba 56.1 onların göbeği çünkü ama onları takmak için 2cm civarı spacer yaptırman gerekicek![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)