User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 1 aydır Yurtdışındayım arabamı özledim

alihan11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

1 aydır Yurtdışındayım arabamı özledim

Yaklaşık 1 aydır Yurtdışındayım her şey iyi hoş güzelde arabam istanbulda kaldı ne kadar araba kiralasamda istanbuldaki gibi basamıyorsun edemiyorsun. Bir sürü 370z-mustang-m4 tarzı araç görüyordum diyorum kavşakda vericek yanı diyorum ama yok Kendi aracının hasretini çeken varmı başka benim gibi

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Demekki araçlarla yan bir tek tr de veriliyormuş :P
    Ya bende çok özlediydim bir kere ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orada polis veriyor yanı valla ben almanya'da sarıda geçicem diye basıp kırmızıda geçtim ehliyetimi aldılar 1 ay. Bir de ceza yazmışlardı 200 küsür euro.

amerika'da da speeding'ten durdurdu polis, sonra nasıl oldu bilmiyorum ama saldı araba kiralık, ehliyet yabancı olunca uğraşmak istemedi heralde bir de highway çıkışısına yakındı farketmedik çıktığımızı zaten gidiyoruz iki gün sonra falan ayak yapmıştık. Çok ilginç gelmişti ama adam karanlıkta yol kenarına radar atmış, sonra arkadan basıp siren flaşör durduruyor. Öyle radar ayrı, çevirme ayrı değildi.

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 2 haftadır özlem çekiyorum, ameliyat olduğum için 1 ay kapattım garaja 2 haftam kaldı fakat bu haftasonu niyeti bozucam
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı scorpion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orada polis veriyor yanı valla ben almanya'da sarıda geçicem diye basıp kırmızıda geçtim ehliyetimi aldılar 1 ay. Bir de ceza yazmışlardı 200 küsür euro.

amerika'da da speeding'ten durdurdu polis, sonra nasıl oldu bilmiyorum ama saldı araba kiralık, ehliyet yabancı olunca uğraşmak istemedi heralde bir de highway çıkışısına yakındı farketmedik çıktığımızı zaten gidiyoruz iki gün sonra falan ayak yapmıştık. Çok ilginç gelmişti ama adam karanlıkta yol kenarına radar atmış, sonra arkadan basıp siren flaşör durduruyor. Öyle radar ayrı, çevirme ayrı değildi.
    bizim inancımızda sarıdan sonra kırmızıda geçmek içinde 5 saniyelik bir hakkımız var

Gürhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabam 3 aydır kaportada ben de özledim
    1974 Volkswagen 1303s "Big" 50hp 98nM

Flickr / Tolunay Karagöz

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabamı satalı 2 ay civarı oldu . Polo gti dı şuan normal bi dizel araba var ciddi ciddi bende özledim .

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende cok ozledim. Dun aradim acmadi triptemi nedir anlamadim
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende cok ozledim. Dun aradim acmadi triptemi nedir anlamadim
    hahadfhadfhadf yaw

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski arabasını benim kadar özleyen yoktur aranızda... Onun o deri koltuklarına oturup alttan ısıtmayı verince eskiden kış günlerinde sobanın yanına oturup üzerine portakal kabuğu koymuşssunuz gibi oluyor. 2. vitesinde 150 km görünce yeni nesil üflenti turbolu arabalar dikiz aynanızda gitgide küçülüyordu. Düğüne felan gidince düğün salonunun süper marioya benzeyen bıyıklı amcası kapımızı açıyordu, köyümüzün hep zengin olmak isteyen ama fakir kalan haşmet herifi arabaya nazar değdirircesine bakıyordu. Şimdi yok ama, yaşlandı ve ayrılık vakti geldi...

tuzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kasımda askerim 6 ay nasıl geçicek bilmiyorum
    ///MPower

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben de 1 sene hiç kullanamayacam hadi bakalım 20 eylülde start veriliyor
    91 Miata - Sold
    06 Pug207 - Sold
    06 Sorento
    Laurel coming soon...

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı scorpion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Benzerini bende yaşadım aynı şartlarda Dönmeme bir kaç gün kala, hızdan durdurdu ve araba kralıktı, ehliyet TR falan...

Bir daha olmasın bakıyım tarzında yolladı. Gerçi ben hız yaptığımı düşünmüyordum, öndeki yardırıp gitmişti, beni yakaladı gibi geldi
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben en cok kavsaklardan nefret ediyordum,kavsak bos olsa bile hangi cizgideysem mal mal ordan donmek zorundaydim apex kasamiyorsunuz Birde orda sinyal iis bilenler bilir cok farkli kavsakt sinyal vermeden donebilorsoniz sadece kavsagin icinden cikarken sinyal veriliyor,garip ama olmasi gereken o ona zor alismistim Birde en kotusu gercekten herkes kendi seridinden gitmeye o kadar alismiski kavsaga bir giriyoruz oyle tedirgin oluyordum ki seridinden cikarmi,ustume kirarmi ama yok. Heleki otobanda sol seritten 170-80 giderken Turkiyede o kadar alismisizki onumuze birilerin atlamasina ufacik hareketinde gececegini hissedip sellektoru basmazsak cikiyorlar.Orda bir elim sellektorde ama seridini ihlal eden yok,cok tedirgin oluyor insan burdan sonra. Sehir icinde m4 olsa,porschda olsa kimse basmiyor ama Almanyada otobanda insanlar Allah ne verdiyse...Hizli soforum diyen bizim burda orayi gormesi lazim,180le sollamaya cikiyorum arabanin gideri o arkam hemen doluyor O benim cekilecegimi biliyor sellektor asla atmiyor ben ise geldigini ve yol vermem gerektigini biliyorum sorun yaratmiyorum.Ordaki trafik bilinci bizde ne zaman olusacak acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kesici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski arabasını benim kadar özleyen yoktur aranızda... Onun o deri koltuklarına oturup alttan ısıtmayı verince eskiden kış günlerinde sobanın yanına oturup üzerine portakal kabuğu koymuşssunuz gibi oluyor. 2. vitesinde 150 km görünce yeni nesil üflenti turbolu arabalar dikiz aynanızda gitgide küçülüyordu. Düğüne felan gidince düğün salonunun süper marioya benzeyen bıyıklı amcası kapımızı açıyordu, köyümüzün hep zengin olmak isteyen ama fakir kalan haşmet herifi arabaya nazar değdirircesine bakıyordu. Şimdi yok ama, yaşlandı ve ayrılık vakti geldi...

Merak ettim aracınızı markası neydi?

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmtrıza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merak ettim aracınızı :d markası neydi?
    this is makŞİmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :d :d :d

alihan11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben en cok kavsaklardan nefret ediyordum,kavsak bos olsa bile hangi cizgideysem mal mal ordan donmek zorundaydim apex kasamiyorsunuz Birde orda sinyal iis bilenler bilir cok farkli kavsakt sinyal vermeden donebilorsoniz sadece kavsagin icinden cikarken sinyal veriliyor,garip ama olmasi gereken o ona zor alismistim Birde en kotusu gercekten herkes kendi seridinden gitmeye o kadar alismiski kavsaga bir giriyoruz oyle tedirgin oluyordum ki seridinden cikarmi,ustume kirarmi ama yok. Heleki otobanda sol seritten 170-80 giderken Turkiyede o kadar alismisizki onumuze birilerin atlamasina ufacik hareketinde gececegini hissedip sellektoru basmazsak cikiyorlar.Orda bir elim sellektorde ama seridini ihlal eden yok,cok tedirgin oluyor insan burdan sonra. Sehir icinde m4 olsa,porschda olsa kimse basmiyor ama Almanyada otobanda insanlar Allah ne verdiyse...Hizli soforum diyen bizim burda orayi gormesi lazim,180le sollamaya cikiyorum arabanin gideri o arkam hemen doluyor O benim cekilecegimi biliyor sellektor asla atmiyor ben ise geldigini ve yol vermem gerektigini biliyorum sorun yaratmiyorum.Ordaki trafik bilinci bizde ne zaman olusacak acaba
    çok güzel anlatmıssın aynen üzerime kırıcak millet diye çok korkuyorum ama yok soldan giderken ne bir selektör ne bir korna duymadım daha genelde işi biten ortaya geçiyor

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuzemen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kasımda askerim 6 ay nasıl geçicek bilmiyorum

Gecmiyor bende 364.Kd yim suan. Daha 122 gun var

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecmiyor bende 364.Kd yim suan. Daha 122 gun var
    darlamayın kendinizi be babacım yahu

biz 365i yedik çatur çutur geçti hemde
    - Bize Her Yer TRABZON

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler