adam zaten belirtmiş kıro diye , kıro olup honda sahibi olanlar kıro olup tofaş sahibi olanlar vs
adam zaten belirtmiş kıro diye , kıro olup honda sahibi olanlar kıro olup tofaş sahibi olanlar vs
Ben olaya farklı bir yerden bakıyorum bilmiyorum katılır mısınız...
İzmit - Adapazarı - Düzce ekseninin birbirine düşman olduğunu düşünenlerdenim. Mutlaka iyi anlaşanlar ya da akraba olanlar var ama genel olarak bence bir huzursuzluk var ve trafikte bu kadar uçuk hareketler de bunun bir tezahürü. Diğer şehre geçildiğinde orayı fethetme ve külhanbeyliği edasıyla en olmayacak şeylerin zorlandığını düşünüyorum. Ayrıca bu hareketlerin sonucunda çıkan tartışmalarda delikanlılığa, insanlığa, hiçbirşeye yakışmayacak bolca hareket görmek de mümkün. Yanında ailesi olan adamlara neler söylendiğini, kapıların bacaların yumruklandığını da defalarca şehir içinde gördük. Mutlaka bu iş şehirler arasında karşılıklı oluyor...
Arabası önemli değil şahin olmuş toyota olmuş acaba bu düğün konvoyu, asker eğlencesi, yılbaşı kutlaması ne derseniz deyin, izmitte olsaydı, aynı kadro halkevinde e5'i kesip yol ortasında yine daire çizmeye çalışırlar mıydı... Ya bu şehirde çok çılgın hareketler oluyor ben hiç denk gelmiyorum ya da dediğim gibi başka şehir olduğu için sınırlar ciddi zorlanıyor...
Motorcu adamada geçmiş olsun haybeden hastanelik oldu...
cadde ve sokaklarda bu tofaşçıları incelerim hep sonuç olarak bu tofaşçıların kafa ayrı bir frekansta çalıştıgını farkettim bunlar altındaki arabayı çok güçlümü sanıyo napıyo bir hareketler çekiyolar atlıyolar zıplıyolar birşeylerin mücadelesini veriyolar da neyin mücadelesini veriyolar anlamadım...National Geographic bunların bir belgeselini yapsamıki acaba insanlık adına yararlı olurmu acaba
Mesajımın bu kadar beğenileceği, popüler olacağı aklıma gelmezdi
TOP 20 Rated Contents in latest 7 days
# Konu (Mesajı görmek için konuya tıklayın) Beğeni Alan Beğeni Sayısı (Son 7 gün)
1 Konvoyda şahinli cinayet DOHC 31
2 Kadran Aydınlatma (Backlight, El Panel) Firat.M3 23
3 - Kendi Çekimleriniz Melih-Ö 20
4 - Kendi Çekimleriniz cess 19
5 - Kendi Çekimleriniz turbo&quattro 19
6 MK 6 Xenon Sorunu ? EmrE-35 19
7 Kıskanma Favorilerini paylaş Nightfish 17
8 Konvoyda şahinli cinayet 997TT 17
9 - Kendi Çekimleriniz B.Koçer 15
10 Sakın Annene SöylemeKoramiraL 15
11 - Kendi Çekimleriniz fdoganb 15
12 Kıskanma Favorilerini paylaş Emrecan-R 14
13 - Kendi Çekimleriniz MK8800 13
14 Samsung Galaxy Note 7, bu kez de araba yaktı Faruk_Vtec 12
15 Kıskanma Favorilerini paylaş onn_dear 12
16 - Kendi Çekimleriniz firat_07 12
17 BMW 116i Nano Uygulaması / VLOG tadında Faruk_Vtec 12
18 Kıskanma Favorilerini paylaş İbrahim33 11
19 Enzo Ferrari & Ferrari Maranello Müzesi Gezisi (Fotoğraf Albümü) Yigit-Y 11
20 - Kendi Çekimleriniz firat_07 11
Okumadan imzalamam.....
daha dün e-5 de gördüm adam şahinle inanılmaz makaslara giriyordu. Yukarıda yazmış arkadaş , bu döl israfı tofaşcılar , lastiklerinin biri anyaya diğeri konyaya bakan hondacı tayfası arabalarıyla birlikte preslesleseler keşke , hepimiz kurtulsak.
keşke şahin doğan 25-30 bin olsadıda bu zihniyet bu araca bu kadar çabuk erişemeseydi.. Angutların sebebine arabaların alnından silinmiyor bu kara leke..
20-25 bin de olsa yapacak insan 10 bin tl araba bulur yine yapardı abi. Bende de şahin var, öyle bir leke oluşturdular ki ben dahi korkuyorum tofaş görünce.
Aracımda araç içi kamera, park sensörü vs var gören öyle bir küçümsüyor ki bunlar yüzünden gerçekten düzgün kullanan kişiler zan altında kalıyor
Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür.Mustafa Kemâl ATATÜRK
niye ? çok matah bi araba mı şahin , benzin canavarı basarsın durmaz güvenlik sıfır , bence bu tarz araçların trafikte seyretmesi hem insan hayatına zararlı hem de sürekli arızalandığı kazaya karıştığı için trafiğe de sende vuruyor. Artık bunların tedavülden kaldırılmaları gerekir.
Bu ve bunun gibilerin Allah bin kere belasını versin. Yemin ederim yolda artık şahin doğan gördükçe tiksiniyorum. Altlarındaki 3kuruşluk teneke parçalarına güvenip olmayacak şekillere giriyorlar. Bundan 4-5 sene önce birtane 131 3 şeritli yolda saçma sapan hareketler yapa yapa geldi en son bana makası attıktan sonra o hızla kontrolü kaybedip yolun ortasındaki ağaca kafadan girdi. Durup bakmadım bile. İnşallah gebermişlerdir. Tutturmuşlar bir tofaşk. Tofaşkınızın amk
Sosyoloji yada psikoloji olsa idi alanım Şahincilik kavramını çalışırdım... Kişiye ya da topluma etkileri vs vs...
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Talihsiz bir olay
Bu arada araba şahin değil doğan slx (hepsi aynı ama yazmak istedim)
Bu arabalarda makas atmak ciddi bir kabiliyet meselesi çok yavaşlar nasıl toparlayıp aralara giriyorlar anlamış değilim.
131 serisi 87 - 88 de üretimi bitti yanlış hatırlamıyorsam şuan klasik olarak binenler var tek tük parçaları bulmak zor
131den sonra çıkan serinin piyasadan silinmesi için ortalama 15 seneye ihtiyacımız var malesef.
Ben bireylerin doğru eğitilmediği sürece arabaların çok önemli olduğunu düşünmüyorum.
Kuş serisi biter linealar cliolar başlar insanların kendileri bilinçli olmadığı sürece böyle olayların önüne geçemeyiz malesef
Sanayide geçen gün taş motorundan kopan parça ile ağzı dağılan bir çocuk gördüm. Eğitim olmadan elinize geçen herşeyle ölüme davetiye çıkarmak mümkün.
Kısacası olay honda tofaş bmw değil insanlar ve malesef eğitim.
millet olarak 2 de saran typer gibiyiz, ses görüntü var ama bir adım ilerleme yok. kaliteli toplum yapısı için de bir şeyler yapılması lazım. önce eğitim sloganıyla.
CAN CEYLAN
kesinlikle aynı düşüncedeyim bazen acelem oluyor makas atmak demek istemiyorum arabayı sollamam gerekiyor acaba telaşlanır heyecan yapar mı yanından geçsem diye 10 kere düşünüyorum ya.
trafikte kuş serisi şirket linea clio polo bunları görünce yol veriyorum mümkün olduğunca yavaşlayıp geçip gitmelerini bekliyorum.
Bu ülke neden ab ye girmez adlı eser olmuş![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)