User Tag List

Sayfa 2/8 İlkİlk 1234 ... SonSon
135 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Tuning Türkiye'den yılın son bombası:Aralık 2008

saner müftüoğlu
    Misafir
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sulhının araba kapak olmamısya dıyecek soz bulamıyorum...
    bu dergiyi 1'den 71'ci sayıya kadar yani başından sonuna kadar beğenmeyip iğneleyen baltalayan birisin Selçuk. Bu bizim tercihimiz. Her kapakta her sayıda illa ki bir olumsuz bakış açın var. Tamam eleştirini kabul ederim, ama bunu her sayıda yaparsan bir yerden sonra benim için önemsiz olur. Ne Sulhi'yle sorunumuz vardır ne de başka araç sahipleriyle. BMW'nin M3'ünün az oluşu ve zar zor o güce ulaşmış olmasını istersen Savaş Paşaoğlu'yla konuşabilirsin. Az bulunan öz bulunandır...

ulasstoprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

izmirden bi abimizin bombası ...

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sayı kaçmaz demekden başka bişi geLmiyor akLıma...
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kondom yerine oto kokusu verseniz
    Experience is what you get when you don't get what you want.

DogukanB
    Misafir
    Alıntı ulasstoprak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izmirden bi abimizin bombası ...
    Göründüğü gibi sade mi yoksa, şaka yapmayı sever mi?

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sulhinin dükkanda indirim var dergiyle gidene
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

saner müftüoğlu
    Misafir
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onu da düşünüyoruz. İnşallah her sayıda bir promosyon olacak. prezervatif markaları da kendince rekabette olduğu için haliyle hepsi ürünlerini sunmak istiyor. Bu kez Durex dağıtıldı. İlerde araçlarınız için ürünler de verilecek..

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanerim bi dahaki kondom dağıtımında yardımcı olabilirim sana bana özelden yada msn den ulaş sana kendi ürünlerimizden göndereyim www.sey.com.tr

saner müftüoğlu
    Misafir
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanerim bi dahaki kondom dağıtımında yardımcı olabilirim sana bana özelden yada msn den ulaş sana kendi ürünlerimizden göndereyim www.sey.com.tr
    Olabilir mustafa millet eczane yerine gazete bayisine gidiyor...Utanma sıkılma sona erdi diyolar valla....

sulhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sulhinin dükkanda indirim var dergiyle gidene
    5 bira içene patates cipsi hediye

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı saner müftüoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu dergiyi 1'den 71'ci sayıya kadar yani başından sonuna kadar beğenmeyip iğneleyen baltalayan birisin Selçuk. Bu bizim tercihimiz. Her kapakta her sayıda illa ki bir olumsuz bakış açın var. Tamam eleştirini kabul ederim, ama bunu her sayıda yaparsan bir yerden sonra benim için önemsiz olur. Ne Sulhi'yle sorunumuz vardır ne de başka araç sahipleriyle. BMW'nin M3'ünün az oluşu ve zar zor o güce ulaşmış olmasını istersen Savaş Paşaoğlu'yla konuşabilirsin. Az bulunan öz bulunandır...

pardon?
    sızın dergınızın konusuna ılk defa bı yorum yaptım bu saldırının amacı nedır?
    unutmakı sen daha TUNINGTURKIYE yokken benım arabam NOSLU NINJA baslıgı altında korayın alfası ıle aynı sayıda kapak oldu TRTUNING sempatısıne shaıp oldugum bır gercek bunu ınkar etmıyorum.TTye hıc bı yerde senın bahsettıgın sekıld ekaralama kampanyası yapmadım.sadece bu kapakta sulhının aracına haksızlık edılmıs benım gorusum bu. bunda sulhının yakın arkadasım olmasıda etkılıdır bılınmez.bmw ye kotu kaka demedım zaten ama sulhının aracı daha basarlı geldı bana benım dusuncem bu bunuda belırtınce bı dergının edıtoru olarak bana bu sekılde saldırman hıc hos deıl. madem bmw de senın acından essız bı araba kapak olacak kadar farkındamısın bılmıyorum ama 2 ay kapak yapacak arabayı 1 sayıda harcadın . ıkısınden bırı 1 ay bekleyıp gelecek sayıda kapak olabılırdı.

dıp not= en son onurla gorusmemızde cekmesı ıcın bı arabamız oldugunuda yuzune soylemıstımkı kendısıde bılıyor

saygılar

saner müftüoğlu
    Misafir
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pardon?
    sızın dergınızın konusuna ılk defa bı yorum yaptım bu saldırının amacı nedır?
    unutmakı sen daha TUNINGTURKIYE yokken benım arabam NOSLU NINJA baslıgı altında korayın alfası ıle aynı sayıda kapak oldu TRTUNING sempatısıne shaıp oldugum bır gercek bunu ınkar etmıyorum.TTye hıc bı yerde senın bahsettıgın sekıld ekaralama kampanyası yapmadım.sadece bu kapakta sulhının aracına haksızlık edılmıs benım gorusum bu. bunda sulhının yakın arkadasım olmasıda etkılıdır bılınmez.bmw ye kotu kaka demedım zaten ama sulhının aracı daha basarlı geldı bana benım dusuncem bu bunuda belırtınce bı dergının edıtoru olarak bana bu sekılde saldırman hıc hos deıl. madem bmw de senın acından essız bı araba kapak olacak kadar farkındamısın bılmıyorum ama 2 ay kapak yapacak arabayı 1 sayıda harcadın . ıkısınden bırı 1 ay bekleyıp gelecek sayıda kapak olabılırdı.

dıp not= en son onurla gorusmemızde cekmesı ıcın bı arabamız oldugunuda yuzune soylemıstımkı kendısıde bılıyor

saygılar
    Bir kere ben sana saldırmadım. Sadece senın her sayıda bır yorumun var. Agzınla soyledıgın gıbı farklı bır dergı sempatın var. Olabılır herkesın herseyı sevmesı begenmesı kısısel tercıhı. Buna bır sey soylemıyorum. Fakat senın bızım hakkımızdakı bakıs acın demek kı benı rahatsız etmıs. Saldırıdan zıyade senın bu sekılde yazman hosnut degıl. Bu kadar kapaklık aracı bır sayıda zıyan etmem benım tercıhım. Demek kı her sayı ıcın hıt araclarım var. Senın aracın bızım dergıde asla cıkmadı. Ben 2003den berı bu dergıdeyım. Bahsettıgın ve senın bıldıgın herseyı bende basından berı takıp edıyorum. Sulhi senın gıbı benım de arkadasım. bır sorun olursa bunu Sulhi'yle çözerim. Yüzyüze arac ayarlamak icin söz verip sonra bu sayı olmamıs yazık olmuıs vs dıosan asıl saldırı senden gelıyor. Ben sadece canımı sıkan bu tarzından artık rahatsızım. Burası da bır forum ve dergının son sayısı hakkında haberler verılıyor. Mılletın gozu onunde ne sen bana laf at ne de ben dergımı savunayım... İstersen gelırsın ofısımıze bır cayımızı icer, yemegımızı yersın efendıce konusuruz...

Saygılar

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı sulhi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5 bira içene patates cipsi hediye
    Elma dilimse geliyorum Kanka

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

speed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel sayı olmuş...ellerinize emeklerinize sağlık...yine kalite kokuyor.....her sayınızı merakla bekler olduk

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir kere ben sana saldırmadım. Sadece senın her sayıda bır yorumun var. Agzınla soyledıgın gıbı farklı bır dergı sempatın var. Olabılır herkesın herseyı sevmesı begenmesı kısısel tercıhı. Buna bır sey soylemıyorum. Fakat senın bızım hakkımızdakı bakıs acın demek kı benı rahatsız etmıs. Saldırıdan zıyade senın bu sekılde yazman hosnut degıl. Bu kadar kapaklık aracı bır sayıda zıyan etmem benım tercıhım. Demek kı her sayı ıcın hıt araclarım var. Senın aracın bızım dergıde asla cıkmadı. Ben 2003den berı bu dergıdeyım. Bahsettıgın ve senın bıldıgın herseyı bende basından berı takıp edıyorum. Sulhi senın gıbı benım de arkadasım. bır sorun olursa bunu Sulhi'yle çözerim. Yüzyüze arac ayarlamak icin söz verip sonra bu sayı olmamıs yazık olmuıs vs dıosan asıl saldırı senden gelıyor. Ben sadece canımı sıkan bu tarzından artık rahatsızım. Burası da bır forum ve dergının son sayısı hakkında haberler verılıyor. Mılletın gozu onunde ne sen bana laf at ne de ben dergımı savunayım... İstersen gelırsın ofısımıze bır cayımızı icer, yemegımızı yersın efendıce konusuruz...

Saygılar
    soylermısın baska hanı konun uzda yoprum yaptım? yaptımda sen begenmedınde nasıl bana cvp yazmadın? ben yorumda bulunmuyorum dergınızle alakalı bunda adım gıbı emınım. benım aracım tunıng turkıyede cıkmadıysa ya ben hayal gordum yada sen dergının baslangıcındanm ıtıbaren olan sayıları bılmıyorsun.tekrar soyluyorum karalamak gıbı bır amacım olsaydı suan TR de tek olan kendı hazırladıgımız bır aracın cekılmesı ıcın onura soylemezdım

saygılar

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstersen gelırsın ofısımıze bır cayımızı icer, yemegımızı yersın efendıce konusuruz...

Saygılar
    ya kapı bir komşu sayılırız bi kere bana demedin bunu alacağın olsun

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elinize sağlık güzel bi sayıya benziyor ... Gönül isterdi Sulhi kapakta olsun ( yanlış anlamayın sadece tanıdık olduğu için söledim ) ama açıklamayı yapmışınız M3 gerçekten çok güzelmiş . Tüm araç sahiplerine kazasız belasız ...
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akşam gelen kimler sulhiye ben daha dergi bulamadım ama idare eder artık her zaman bu fırsat yakalanmaz arkadaşlar akşam kurtlar vadiside var ..
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel alırız durexte var
    Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)