User Tag List

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345 ... SonSon
135 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Tuning Türkiye'den yılın son bombası:Aralık 2008

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    akşam gelen kimler sulhiye ben daha dergi bulamadım ama idare eder artık her zaman bu fırsat yakalanmaz arkadaşlar akşam kurtlar vadiside var ..
    Gece 23'den sonra gelirim Beyaz Delsol'u Kırmızı Crx'in yanına çekerim şimdi hatırlarsın sen beni

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

saner müftüoğlu
    Misafir
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    soylermısın baska hanı konun uzda yoprum yaptım? yaptımda sen begenmedınde nasıl bana cvp yazmadın? ben yorumda bulunmuyorum dergınızle alakalı bunda adım gıbı emınım. benım aracım tunıng turkıyede cıkmadıysa ya ben hayal gordum yada sen dergının baslangıcındanm ıtıbaren olan sayıları bılmıyorsun.tekrar soyluyorum karalamak gıbı bır amacım olsaydı suan TR de tek olan kendı hazırladıgımız bır aracın cekılmesı ıcın onura soylemezdım

saygılar
    Başka konumuz veya başka dergimiz. Ben sadece artık bu yorumunu kaldıramadım. Çünkü az once de dedım 1-2-3 dedım eleştiridir, okur gözüyle bakış açısıdır. Tamam ama bu sayıda da olumsuz bır yorum cıktı senden. Ateş olmayan yerden duman cıkmaz mısalı...Ben açıkcası 2003 mart ayından beri buradayım. Otohaber'den bu dergiye gectıgımden beri senın araçlarını hatırlamıyorum. Koray'ın Alfası diğer dergide çıktı. Arsıvıme baktım bulamadım senı. Ben yanlıs bılıyorsam cıktıgın kapağı koyarsan sevınırım. Karalama kampanyası yapmıyorsun ama dostca eleştirilerin degıl bunlar Selçuk. Eleştirinin ölçüsünü az cok çözme kabiliyetim var şükür ki. Ben ne sana bugune kadar eleştiri yapma die bır sey soyledım ne de sen bıze ters gıdıosun dedım.
    Her neyse her sayıda üyelerin önünde yazılanlara cevap vermek, sanki biz hiç bir şeyi kaldıramıyoruz izlenimi sunmak da beni rahatsız ediyor. Eleştiriye açığız elbete.
    Ben ve emekçi arkadaşlarım bir sayı hazırladık. Afiyetle okumak size kalıyor.

onurdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selçuk bence konuyu daha fazla uzatma ne dersin? Hepimiz bu camia içindeyiz. Sürekli aynı organizasyonlarda bir araya geliyoruz. Sulhi 'Aaaa aracım tek başına kapak olmamış' demiyecek kadar olgun biri. Bu kapak sevdasını da zaten anlamış değilim. İnsanlar kapaktaki fotoğrafa mı bakarlar yoksa içindeki yazılara, içindeki fotoğraflara, içindeki konulara mı? Sulhi'ye 6 sayfa yer, kapakta yer alması ve poster olmasını sağladık. Yazısını bizzat sabahın 4ünde ben yazdım. 3 saat sürdü. Düzelttim, sildim, baştan yazdım. Özen gösterdim... Neden? Çünkü hem çok iyi bir araç hem de Performance Shop'un, Fedai ustanın ve Özgünün büyük emek harcadığı bir araç. Keza Sulhi de bu araç hazırlanırken en büyük eforu, masraf sergileyen kişi. Kapak konusunu bu kadar dert etmeyin dostlar, asıl güzel olan derginin içinde. Selçukcum seninle de ***** araçla ilgili konuşmuştuk. Telefonun halen bende yok. Özel mesaj yoluyla yazabilirsen iletişime geçebiliriz. Şu an şehir dışındayım ama İstanbul'a gelince görüşürüz. Konu içinde de tartışma olmayacağını düşünüyorum. Dergiyi eline alınca beğeneceğinede eminim Selçuk.
    Loading World's Best Magazine...

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selçuk bence konuyu daha fazla uzatma ne dersin? Hepimiz bu camia içindeyiz. Sürekli aynı organizasyonlarda bir araya geliyoruz. Sulhi 'Aaaa aracım tek başına kapak olmamış' demiyecek kadar olgun biri. Bu kapak sevdasını da zaten anlamış değilim. İnsanlar kapaktaki fotoğrafa mı bakarlar yoksa içindeki yazılara, içindeki fotoğraflara, içindeki konulara mı? Sulhi'ye 6 sayfa yer, kapakta yer alması ve poster olmasını sağladık. Yazısını bizzat sabahın 4ünde ben yazdım. 3 saat sürdü. Düzelttim, sildim, baştan yazdım. Özen gösterdim... Neden? Çünkü hem çok iyi bir araç hem de Performance Shop'un, Fedai ustanın ve Özgünün büyük emek harcadığı bir araç. Keza Sulhi de bu araç hazırlanırken en büyük eforu, masraf sergileyen kişi. Kapak konusunu bu kadar dert etmeyin dostlar, asıl güzel olan derginin içinde. Selçukcum seninle de ***** araçla ilgili konuşmuştuk. Telefonun halen bende yok. Özel mesaj yoluyla yazabilirsen iletişime geçebiliriz. Şu an şehir dışındayım ama İstanbul'a gelince görüşürüz. Konu içinde de tartışma olmayacağını düşünüyorum. Dergiyi eline alınca beğeneceğinede eminim Selçuk.
    onurcum tartısma dıye bırsey yok baskası aynı seyı yazsaydı bu kadar tepkı cekmezdı sanırım benım kadar
    gercı ben alıstım cogu zaman ıyı nıyetle yazsamda yanlıs anlasılıyorum zaten

saner benım aracım Tuning Türkiyede cıktı,aksama eve gecınce kapak resmını ekleyecegım merak etme.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Benimde hatırladığım selçuğun civic'i body-kit'li falandı o zaman 156 ile birlikte çıkmıştı tuning turkiye'de.

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya selçuk senin araba çıktığında kağıt icat edilmişmiydi yoksa taş plakalaramı yazılıyodu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimde hatırladığım selçuğun civic'i body-kit'li falandı o zaman 156 ile birlikte çıkmıştı tuning turkiye'de.
    aynen kardesım. akasama eve gecınce eklıyecegım kapagı.

saner müftüoğlu
    Misafir
    anladım Selçuk. Peki hangi sayıydı. Veya hangi yıldı...Onumde dergılerın oldugu DVD'ler var da..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işte fotolar

OEM+

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı trgy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte fotolar

tesekkurler kanka kapagıda cekermısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buyur
    OEM+

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı trgy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buyur

tesekkur ettım kardesım

saner müftüoğlu
    Misafir
    Tamam şimdi anlaştık. Bu sayı bizim ekibimizinden önceki devir. Sempati duyduğun derginin ekibi hazırlamıştı o sayıyı. Doğrudur. Bizde baya önceki. Ben zaten az önce de demiştim. Bizim dergiye başladığımızdan itibaren çıkmadın hiç...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı saner müftüoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam şimdi anlaştık. Bu sayı bizim ekibimizinden önceki devir. Sempati duyduğun derginin ekibi hazırlamıştı o sayıyı. Doğrudur. Bizde baya önceki. Ben zaten az önce de demiştim. Bizim dergiye başladığımızdan itibaren çıkmadın hiç...
    1 . sayıdan ıtıbaren demıstın dergı sanırım ekıp degıstıkten sonra sayılar sıfırdan baslamıstır. sonuc olarak acılısı TUNINGTURKIYE ıle yaptım PC CAR,ıkı kere OTOHABER Tunıng,TRTUNING

saner müftüoğlu
    Misafir
    Bu arada senın arabada Koray'ın Alfasından daha iyiymiş. Nasıl seni de küçük vermişler anlamadım..Arac baya ıddıalıymıs o zamanlar cunku...Bu arada bir dipnot senın aracı hatırlayamam cok dogal hem cok eskı zaman sayısı hem de araban sımdıkınden cok farklı duruyor....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı saner müftüoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada senın arabada Koray'ın Alfasından daha iyiymiş. Nasıl seni de küçük vermişler anlamadım..Arac baya ıddıalıymıs o zamanlar cunku...Bu arada bir dipnot senın aracı hatırlayamam cok dogal hem cok eskı zaman sayısı hem de araban sımdıkınden cok farklı duruyor....

apacı duruyo ya farklı olması o para verseler yapmam suan

saner müftüoğlu
    Misafir
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 . sayıdan ıtıbaren demıstın dergı sanırım ekıp degıstıkten sonra sayılar sıfırdan baslamıstır. sonuc olarak acılısı TUNINGTURKIYE ıle yaptım PC CAR,ıkı kere OTOHABER Tunıng,TRTUNING
    Doğrusu bız Nısan ayından ıtıbaren bıle yenı devir dıyoruz. Eskı yenı ekıp dememız cok doğal. Oncekı ekıbın ıslerı maalesef kendı emeğimiz saymadıgımız ıcın sadece dergının adıdır ona saygı duyuyoruz....

BrakeHorsePower
    Misafir
    tebrikler tuning türkiye ekibi 10numara bi sayı daha çıkmış e30 süper, impolar süperrr

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dergiye kapak veya çıkan olupda nazara gelmeyen araba görmedim

Maşallah Tüm Araçlara.
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)