Başka konumuz veya başka dergimiz. Ben sadece artık bu yorumunu kaldıramadım. Çünkü az once de dedım 1-2-3 dedım eleştiridir, okur gözüyle bakış açısıdır. Tamam ama bu sayıda da olumsuz bır yorum cıktı senden. Ateş olmayan yerden duman cıkmaz mısalı...Ben açıkcası 2003 mart ayından beri buradayım. Otohaber'den bu dergiye gectıgımden beri senın araçlarını hatırlamıyorum. Koray'ın Alfası diğer dergide çıktı. Arsıvıme baktım bulamadım senı. Ben yanlıs bılıyorsam cıktıgın kapağı koyarsan sevınırım. Karalama kampanyası yapmıyorsun ama dostca eleştirilerin degıl bunlar Selçuk. Eleştirinin ölçüsünü az cok çözme kabiliyetim var şükür ki.Ben ne sana bugune kadar eleştiri yapma die bır sey soyledım ne de sen bıze ters gıdıosun dedım.
Her neyse her sayıda üyelerin önünde yazılanlara cevap vermek, sanki biz hiç bir şeyi kaldıramıyoruz izlenimi sunmak da beni rahatsız ediyor. Eleştiriye açığız elbete.
Ben ve emekçi arkadaşlarım bir sayı hazırladık. Afiyetle okumak size kalıyor.![]()
Selçuk bence konuyu daha fazla uzatma ne dersin? Hepimiz bu camia içindeyiz. Sürekli aynı organizasyonlarda bir araya geliyoruz. Sulhi 'Aaaa aracım tek başına kapak olmamış' demiyecek kadar olgun biri. Bu kapak sevdasını da zaten anlamış değilim. İnsanlar kapaktaki fotoğrafa mı bakarlar yoksa içindeki yazılara, içindeki fotoğraflara, içindeki konulara mı? Sulhi'ye 6 sayfa yer, kapakta yer alması ve poster olmasını sağladık. Yazısını bizzat sabahın 4ünde ben yazdım. 3 saat sürdü. Düzelttim, sildim, baştan yazdım. Özen gösterdim... Neden? Çünkü hem çok iyi bir araç hem de Performance Shop'un, Fedai ustanın ve Özgünün büyük emek harcadığı bir araç. Keza Sulhi de bu araç hazırlanırken en büyük eforu, masraf sergileyen kişi. Kapak konusunu bu kadar dert etmeyin dostlar, asıl güzel olan derginin içinde. Selçukcum seninle de ***** araçla ilgili konuşmuştuk. Telefonun halen bende yok. Özel mesaj yoluyla yazabilirsen iletişime geçebiliriz. Şu an şehir dışındayım ama İstanbul'a gelince görüşürüz. Konu içinde de tartışma olmayacağını düşünüyorum. Dergiyi eline alınca beğeneceğinede eminim Selçuk.
Loading World's Best Magazine...
onurcum tartısma dıye bırsey yok baskası aynı seyı yazsaydı bu kadar tepkı cekmezdı sanırım benım kadar
gercı ben alıstım cogu zaman ıyı nıyetle yazsamda yanlıs anlasılıyorum zaten![]()
saner benım aracım Tuning Türkiyede cıktı,aksama eve gecınce kapak resmını ekleyecegım merak etme.
Benimde hatırladığım selçuğun civic'i body-kit'li falandı o zaman 156 ile birlikte çıkmıştı tuning turkiye'de.
anladım Selçuk. Peki hangi sayıydı. Veya hangi yıldı...Onumde dergılerın oldugu DVD'ler var da..
işte fotolar
![]()
OEM+
buyur
![]()
OEM+
Tamam şimdi anlaştık. Bu sayı bizim ekibimizinden önceki devir. Sempati duyduğun derginin ekibi hazırlamıştı o sayıyı. Doğrudur. Bizde baya önceki. Ben zaten az önce de demiştim. Bizim dergiye başladığımızdan itibaren çıkmadın hiç...
Bu arada senın arabada Koray'ın Alfasından daha iyiymiş. Nasıl seni de küçük vermişler anlamadım..Arac baya ıddıalıymıs o zamanlar cunku...Bu arada bir dipnot senın aracı hatırlayamam cok dogal hem cok eskı zaman sayısı hem de araban sımdıkınden cok farklı duruyor....
tebrikler tuning türkiye ekibi 10numara bi sayı daha çıkmış e30 süper, impolar süperrr![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)