-Valla en başta ben fotoğrafları gördüm yayılmasının otopark'a zarar vereceğini bildiğimden yayılmasını pek istememiştim.
-Ben Sinan(koç) abiyi bilirim,şahsen tanışmışlığım görüşmüşlüğümde var...Konu başındaki beğeni postlarındada görülebilir,Andı savunan yazıları beğendim çünkü gereksiz biraz linç varmış gibi hissettim.Fakat AND'ın açıklamaları geldikçe fail üstüne fail yaptı.Yok süperspor kovalamışta,yok tek hamlede,yok DSC,Yok Dif ısındı,yok yemekarası....vs fail üstüne fail yani.
-Eminki Sinan Koç o kazayı yapsaydı,techturkey olarak hepimiz çıkardık geçmiş olsun dileklerimizi yerine getirirdik.Kendisinin direksiyonu ne kadar iyi olursa olsun çıkıpta ben şunu yaptım,yok bunu yaptım demezdi.
-Keza aynı şey AND içinde geçerli,adam gibi çıkıp açıklama yapsaydı hepimiz üzülürdük.Kaza sonuçta şu an burda hiçbir kimse buna sevinmiyor ama yapılan açıklamalardan sonrada linç gayet normal.
-Ben artık goy goy yapmıyorum sırf Sinan abide o ekipte olduğu için,ama bence bir özrü hakediyor techturkey en azından yanlış anlaşılma olduğunun yazısını

.Yerin dibine soktuğu gibi,yüceltmesinide çok iyi bilir techturley