servise yada lastikçi v.b biyere gittiğimde küfür yememek için 2 tane takoz taşıyorum marangoz bi abime yaptırmıştım eğimli çıkmasıda kolay oluyor haha![]()
Arabayı alalı bir yılı geçti kahverengi ayakkabı boyası var benimle gezen, hiç kahverengi ayakkabımda olmadı
Çok düzenli adamım heralde,
Torpidomda, ruhsat , selpak mendil, obd blt bağlantı cihazı
Bagajda istetme, kriko
sol cepte parfüm olursa olur
onun dışında hiç fazla bişi bulundurmam
güncel çekelim mi?
Muştayı eksik etmem
elbette rastlantı ama en son gıdondan dusurdukten kısa sure sonra buyuk kaza atlatınca dusmeyecek bır yere koydum.
ss tehlıkelı evet ama once rısk almıyoruz gerisi tevekkul
![]()
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
Megane sw :
Krampon, yedek kıyafet, mevsimlik mont, 5 lt su, antifriz, elektrikli el süpürgesi, priz uzatıcı, karcher k5, futbol topu, stepne, katlanır sandalye 2 tam boy yastık
Sprinter :
Krampon, spor çantası içinde yedek kıyafet, damacana su, atıştırmalık kuru yiyecekler, yıkama makinesi, fırça, bilumum bezler, yastık, mont, priz uzatıcı, alternatör, bir de neden olduğunu bilmiyorum 5 kg tavan boyası
mal da yalan mülk de yalan gel biraz da sen oyalan.
otomotiv mühendisi
Arabayı ocak ayında aldım aldığım kişi teybin kutusunu da verdi ve o günden beri bagajımda teybin kutusu duruyor.
eski aracımda park ampullerini turuncu yapmak için turuncu oje almıştım. boyadık kötü oldu söktüm falan ama o oje 5-6 ay kadar kapı gözünde durmuştu her gören değişik değişik bakıyodu![]()
Çakı, bira açacağı, lastik derinlik ölçer, çakmak, Elm327,
yaz aylarında ise bagajdan eksik olmayan plaj şemsiyesi, senarist koltuğu, plaj hasırı, bir de buz sallayıp akşama kadar içindekileri muhafaza eden köpük kutum![]()
# Instagram #
Valla biz arkadaşın annesinin aracını almıştık bikere reno 12 , birgün polis çevirdi arama yaptı bagajı açtı , 1 kasa johni walker , birkaç marka vodka , portakal suyu , seccade ve kuran çıkmıştı.Polis abuk abuk yüzümüze bakmıştı neler çeviriyorsunuz siz diye.Bu güne kadar gördüğüm en saçma kombinasyondu.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
olta
2 adet rejisör koltuğu
2 adet spor ayakkabı
2 adet mont
1 adet şal
2 adet yangın söndürücü
yaklaşık 25-30 parçadan oluşan detailing malzemelerinin olduğu bir sepet
takım çantası tam malzemeli
trafik seti
oto buzdolabı
ışıldak
prezervatif
distrübitör ateşleme bobini
oksijen sensörü
bilimum ampül çeşitleri
çakmaklığa bağlanan lastik pompası
komançero garage
İlk sayfada arabamdaki olmazsa olmazları yazmışım güncel olarak ırka,ayakabı ve geçen kıştan kalma berem var arka koltukta tüm yaz onla gezdim halende arabada neyseki kış geldiBir kere taşıdığımız şeylerde sayılıyorsa 3 kişilik bahçe salıncağı taşıdım mini cooper s ile artı 2 kişi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)