Konu başlığı arabada taşınan "ilginç,gereksiz" nesneler ama stepne parfüm vs yazan var
benim böyle bir derdim yok şahsen arka koltukları vs söküyorum fazlalıklardan kurtulmak için.
Konu başlığı arabada taşınan "ilginç,gereksiz" nesneler ama stepne parfüm vs yazan var
benim böyle bir derdim yok şahsen arka koltukları vs söküyorum fazlalıklardan kurtulmak için.
Son dolu olayından sonra Decathlon'dan 6 tane uzun yoga matı aldım, bagajda 6 tane yoga matı ile geziyorum![]()
![]()
Decathlon'un kasa kuyruğundaki bakışlarda efsaneydi, kesin beni yoga eğitmeni veya yoga salonu işletmecisi falan sandılar![]()
![]()
2012 yılından beri alınan benzin fişleri![]()
mangal kömür ve 2 tane katlanır sandalye
bez buzdolabı, kettle , köpek için koltuk koruması,kafalık yastıkları, sigara içmememe rağmen çakmak,pike,lastik havasını şişirme pompası elektrikli çakmağa takılanlardan, lastik köpüğü patlamaya karşı, wd40 , ve aklıma gelmeyen diğer şeyler..
hepsi işime bir yerde yarıyor o ayrı ama hepsi gereksizde yer kaplıyor.. ne yardan geçebiliyoruz ne serden..
katlanır kumaş sandalyelerimde vardı kırıldı kalitelisini arıyorum ucuza![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
sanki hergün detaylı temizlik yapıyormuş gibi 2 kova dolusu dataylı temizlik ürünleri ve kamp sandalyesi 2 adet....
Torpidomda sahibinin kim olduğu hakkında fikir sahibi olmadığım.El yumusatıcı krem ve göz kalemi var. Hadi krem bir gün işe yarardakalemi napıcaz ?
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
çiftli sola uygun egzoz başlığı , bolca cerrahi eldiven , alet çantasında olması ve olmaması gereken tüm takım taklavat , tripot , pet şişe içince mazot ( genelde şişeye işediğimi sanıyorlar) , kamp sandalyesi , 2 adet kilim (dolu amaçlı değil ama niyeyse hep taşıyorum) , 2 adet fil desenli yastık , yıkama kovası ve tüm detailing malzemeleri (arabayı evde yıkıyorum ama bagajda taşıyorum) eski arabamın krikosunu da taşıyorum aracın kendi krikosu varken
Seat Leon ST FR
Opel Insignia OPC
BMW E39 540i
eski kız arkadaşıma ait 2 çöp poşeti eşya var ayakkabı,elbise,kullanılmamış mont ıvır zıvır..yaklaşık 4 aydır bagajdalar geçen ay araç değiştirdim yeni aldığım arabada yerini aldılar dolandırmaya devam
![]()
2 adet sinema 3D gözlük var bagajda yıllardır 3D filme gitmedim ama hep oradalar.
bugün bi bagajı toplıyım dedim kırılıp yenisini taktığım sis çerçeveleri düğün davetiyleri poşetler filan baya bişeyler attım bagaj rahatladı baya![]()
'14 Seat Leon TDI
Bagaj hep bostur bende ama arabada olmazsa olmazlarim var.
Kolonya-İslak Mendil-El Havlusu-12-5 volt adaptor.
Victorinox Camper Multitool-Leatherman Pense
Sag-Sol kucuk cepte 6136 ya muhalefet etmeyecek sekilde keski.(Kaza sonrasi emniyet kemeri kesmek icin)
Kalem-Kagit.
Park halinde iken kullandigim, telefon ve isim yazan arac karti.
Okuyunca cok sasirdimBen hicbir sey tasimiyormusum, sadece ve kuru mendil(onlarda her zaman olmuyor) cebimdeki ev anahtarini konsola koyarim. Ortada biriken 8-10 liralik bozuk para. İphone kablosu. Bagaj hep bos
![]()
2 adet katlanır sandalye
parfüm
durex
elm327
mont vs![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)