Kirmizi isikta dururken arabanin icini kesmesinden tanirim
Kirmizi isikta dururken arabanin icini kesmesinden tanirim
FOKOGORAPY Çekimlerinde arabasına bir eli pantolonun cebinde kafa hafif öne eğik şeklimiz şekliniz dercesine bakmasından tanırım.
Akaryakıt istasyonuna egzoz açarak bağırtarak böğürterek girmesinden bide marifetmiş gibi sağa sola bakmasından tanırım
ben apaciyi dogan gorunumlu sahininden ve guvenlik paketli ies'inden tanirim
Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
KARS Atasözü..
ben tanıyamıyorum bu apaçileri.
Dün akdenizin pahalı beachlerinde tatil yapamayan her fakir insan gibi gittiğim egeden dönüyordum. Kemerim takılı ve 120km/h hızla, far ayarları yapılmış aracımla sakin sakin orta şeritten geliyorum. Nasıl dikkatli, nasıl saygılıyım görmeniz lazım. Hani otobanda trafik ışıkları olsa, sarı yandığında kornaya bile basmam. Düşünün arka sis farlarını açmış insanlara bile en fazla "pis" diyorum. O derece.
Neyse bir vesileyle sol şeride geçtim ve 70 km/h ile şeridi işgal eden kişiye selektör yaptım. Hani ne 3 km öteden bşxenonuyla selektör yapan pij bmwliyim ne de tampona yapışan 2308230982398K 'lik xenon kullanan biriyim. Bildiğin fakir sarı ışığı var aracımda. Neyse araç önce yol vermedi zira sonradan anladığım kadarıyla bu kişi, hemen yan iki şeridindeaynı hızlarda son 45 dakikadır birbirleriyle yarışan tırlarla kapışıyordu. Belki de rol yapacaklardı da devir/vites ayarlaması yapıyarlardı.Dediğim gibi ben acayip saygılı ve dikkatli bi şöför olduğum için bilmem bu tarz şeyleri.
Tekrar konuya dönecek olursak adama bi kere daha selektör yaptım ve adam bi hışımla kendini sağa attı. Normalde yapacağım yanından geçerken dik dik suratına bakma eylemini yapmamış olsam da ( aracımı yıkarken pamuklu atlet yerine kurulama bezi kullandığımdan beri ben böyleyim ) aracı kullanan 70 yaşlarındaki dedeyi farkettim. Benim adamı geçmemle adam hızını artırarak hemen arkama girdi ve başladı selektör yapmaya. Adamın içinden bildiğin apaçi çıktı. Gülümsedim ve hemen yol verdim delikanlıya.
Ayrıca arka sis farı yakanlar, mini şortunun arkasına f.ck me yazan playboy kızlarına benzetiyorum sizleri.
316i 320i yazısını döküp 335 yazmasından tanırım
normal insandan fazla olduğundan tanırım.
şahini, yatık koltuğu, patlak egsozu, çakma xenon'u, jöleli dik saçları ve parlak kunduraları olmasada kendini ilk anda belli etmeyen paralel apaçileride hemen tanırım. bunlar halk arasında tikican, görgüsüz, şımarık olarak lanse edilsede kendi yaşam koşulları içinde kendi grupları içinde apaçilerdir. satın aldıkları ürünlerin fiyatının ne kadar yüksek olduğundan bahsederek kendilerini ele verirler. sosyal medya hesaplarında ki fotolarda otomobil, pahalı aksesuar, markalı kıyafet vs mutlaka bulunur. klasik apaçilerden farklı olarak göstermek istedikleri şeylerin kaportasına oturup bağdaş kurmazlarda, araya serpiştirirler çaltırmadan göze sokarlar. konulu koyarlar yani fotoları. "kankalarla denize giderken" benzeri bir başlıkla arabanın direksiyonu gözükecek şekilde fotoloru mutlaka bulunur. kız versiyonlarının konuşma tarzı değişik olur. mutlaka farkedilir. bunlar yeni moda apaçilerdir. eskileri 15 20 yıla kaybolacak, nesilleri tükeniyor yavaş yavaş. gelecek yüzyıl yeni nesil apaçilerin olacak.
Arabayı parketmek için 50 kere aragaz verip 10 liralık lpg yakmasından tanırım.![]()
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Araba boş kalmasın diye gazlamasından tanırım
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
yakıt bittikten sonra 2 km itekleyip 5 liralık gaz alışından sonra sahibi düşünsün deyişinden tanırım
YamahA Xmax 250 ABS
arabayı köküne kadar yere basıp çevre yolunda ilerlerken altı sürtmesin diye hönk diye önümde frene asılmasından tanırım.
ferrari kornası unutmuştum onuda yazın![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)