User Tag List

Sonuçlar: Hangisi?

Katılımcı sayısı
113. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • A5 2.0 Tdi Quatro

18 15.93%
  • C200 Dizel

16 14.16%
  • A6 2.0 Tdi

12 10.62%
  • Passat 2.0 Tdi 190hp Rline

3 2.65%
  • F10 5.20d Comfort (M Pahalı)

14 12.39%
  • F30 3.20d MPaket

12 10.62%
  • F32 4.20d Sportline

33 29.20%
  • E90 3.20d MPaket

1 0.88%
  • A4 2.0Tdi Allroad

4 3.54%
Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
70 sonuçtan 58 ile 70 arası

Konu: 130.000-180.000 arası araç tavsiyesi !

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı barisy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir hatanız olabilir mi? Ben listeye baktığımda , konulan barem içerisinde alınabilecek tek sıfır km araba c200d
    Dogrudur aralarindaki sifir olani olabilir. Ama katolog verisi 216 son hizi olsada listenin en gucsuzu olduğunu yine degistirmiyor hatta o son hiza ragmen yine cogu 1.6d'den yavas kaldığı gerçeğinide
    1881 - 193

Kutluhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şehir dışındayken konuya bakamadım, C200d bu sene motor olarak 1.6dci 160hp olan motoru koyma ihtimalleri var mı?

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dogrudur aralarindaki sifir olani olabilir. Ama katolog verisi 216 son hizi olsada listenin en gucsuzu olduğunu yine degistirmiyor hatta o son hiza ragmen yine cogu 1.6d'den yavas kaldığı gerçeğinide
    """listedeki tek 1.6 olup diğer 2.0larla aynı paraya satılmaya çalışan""" yazdığınız için söyledim. Ek donanım olmayan amg 178 lira. Belki çok zorlansa en boş paket 320d rakamı 190 lira olabilir ama tercih meselesi tabii, şahsen sırf motor kuvvetli diye boş araç almazdım bu parayı ödeyip. Boştan kasıt cruise control bile yoktu bmw'lerde yakın zamana kadar.( Şimdi baktım halen yok)

Aracın performansı kendi rakipleri arasında en iyilerinden biri muhtemelen. 2 litre araçlarla mukayese etmek adaletsiz olabilir. Ya da adil bir mukayese için aynı donanım seviyesindeki iki aracı karşılaştırmak gerekir diye düşünüyorum. Bugün Amg donanıma yakın bir M paket 320d nin 220 bin altında olacağını sanmıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4.20d 190.000+ gran coupeler arkadaşlar bizim fiyatlara tek kapısı anca olur, birde evlilik vs. muhabbetlerinden dolayı tek kapı araba problem buna göre yorum yaparsak sevinirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    c200d amg 193 Bin TL Liste fiyatına sahip
    Zaten bu fiyat rahatlığı A4 ve 3 serisi cephesinden rakip olmadığından kaynaklı en yakın rakibi passatla fiyat farkı 30-40 Bin TL civarı 2.0 tdi 190 hp versiyonla fiyatları birebir aynı
    C serisindeki rahatlık aslen eskiye dayanıyor ilk 1.6 benzinlileri getirmişti bol bol sonra 316i ler 320 iler çıkınca işler değişti sonra passat fiyatına 3 serisi alınmaya başlandı
    Ben halen c200d nin mantıklı olduğunu düşünmüyorum alana saygım sonsuz ama 1.6 dizel diye diye bu denli yüksek fiyatların konuşulması sadece garip
    Yani rakibi yok diyede o fiyatta 1.6 dizel bu segmentte bir araç alacağımı birine tavsiye edeceğimi hiç ama hiç sanmıyorum..
    Çok fazla parametre var araç seçiminde. Bekar mı evli mi , evliyse çocuk var mı , varsa kaç tane var ? Arabayı sakin mi kullanır sürekli dip gaz mı gider, hız öncelik mi değil mi , donanım ister mi istemez mi vs vs . Tekrar yazayım , aracın fiyatını ( 178 bin ) ben de yüksek buluyorum. Zaten bu ilk çıktığı zamandan itibaren ciddi zam görmesinden ve talep patlaması yaşamasından açık bir şekilde belli.

Ne var ki Mercedes 2. el tarafında da değerini koruyan bir marka. Diğer taraftan BMW markası 1,5 dizel getirirse veya şu ankine göre daha kuvvetli 1,5 motor piyasaya sürerse işin rengini değiştirebilir. Aslında şu anki durumda dizel seçeneği olmadan da oldukça iyi dayanıyor satışlarda Mercedes'e karşı. Tabi başta da belirttiğimiz gibi mercedesin fiyatı abartmasının etkisi büyük. Amg c200d yi bugün 40. yıl ile aynı paraya satsa zaten çok farklı olurdu sonuç.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kutluhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4.20d 190.000+ gran coupeler arkadaşlar bizim fiyatlara tek kapısı anca olur, birde evlilik vs. muhabbetlerinden dolayı tek kapı araba problem buna göre yorum yaparsak sevinirim.
    Anketten çıkar bence aracı. Bir çok kişi oy verdi , hatta en fazla oyu alan araç için bana uymaz diyorsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anketten çıkar bence aracı. Bir çok kişi oy verdi , hatta en fazla oyu alan araç için bana uymaz diyorsun
    Ben düzeltmek istiyorumda, öyle bir imkan yok galiba. Nese yetkililer görünce aracı anketten çıkartırlarsa sevinirim. Limit 180.000TL. 4 serisi 190.000+ zaten seçenler bakmadan oo 4.20d tabi diyip işaretleyen kesim çoktur. C serisine 160 dci motor gelme ihtimalı varmı abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kutluhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben düzeltmek istiyorumda, öyle bir imkan yok galiba. Nese yetkililer görünce aracı anketten çıkartırlarsa sevinirim. Limit 180.000TL. 4 serisi 190.000+ zaten seçenler bakmadan oo 4.20d tabi diyip işaretleyen kesim çoktur. C serisine 160 dci motor gelme ihtimalı varmı abi
    Bence ondan önce 9g şanzıman gelme ihtimali olabilir. Şu an c180 cabrio'da geldi. Muhtemelen yeni yılda diğer kasa tiplerine de gelir.

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 cabrio alınmazmı o para ?
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    a4 allroad ve a5 yenilendi. yeni 5 ve a6'nın da eli kulağında.
    bunlar 4-5 yıl öncesinin tekniğine sahip araçlar.
    kaldı ki artık eskimeye yüz tuttular.

mantıken c200d ve 4.20d daha uygun.
    c'nin içi (sonradan takma gibi duran ekran hariç), 4'ün de dışı yakıyor...

ben olsam a4 allroad alırdım, cidden her yönden keyifli bir araç.
    bir otomobilde olması gereken hemen her niteliğe premium bir şekilde sahip.
    kalite, yol tutuş, performans, geniş iç mekan, büyük bir bagaj ve dikkat çekici bir görünüm...
    kar kış demeyecek nitelikte bir yapısı ve diğerlerinden apayrı bir tarzı var.
    bardağın boş tarafından bakarsak elden çıkarması zordur.
    bir de geri görüş kameralı bir a4 allroad bulamazsınız.
    Abi B9 fiyatları inanılmaz derecede pahalı geldi bana, eski kasalarda dediğin gibi eskimeye yüz tuttular bide bu açıdan bakmak lazım. 4 serisi bütçemi aşıyor artık. Allroadlara bakıyorum ömürlük araba olur benimle birlikte yaşlanır galiba audi olcaksa A5 quatro inşallah.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dirk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 cabrio alınmazmı o para ?
    Sürüş keyfi bambaşka olan bir araba 2 serisi ama bana göre içi çok dar, afakanlar basıyor. Sevemedim 94-95 doğumlu olsam ilaç gibi gelirdi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence ondan önce 9g şanzıman gelme ihtimali olabilir. Şu an c180 cabrio'da geldi. Muhtemelen yeni yılda diğer kasa tiplerine de gelir.

Ben alırım 2 ay sonra hem şanzıman değişir hemde 1.6dci 160hp koyarlar.. En son E90 M paket alacam ölüsü dirisi 100.000 almasıda satmasıda kolay

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    """listedeki tek 1.6 olup diğer 2.0larla aynı paraya satılmaya çalışan""" yazdığınız için söyledim. Ek donanım olmayan amg 178 lira. Belki çok zorlansa en boş paket 320d rakamı 190 lira olabilir ama tercih meselesi tabii, şahsen sırf motor kuvvetli diye boş araç almazdım bu parayı ödeyip. Boştan kasıt cruise control bile yoktu bmw'lerde yakın zamana kadar.( Şimdi baktım halen yok)

Aracın performansı kendi rakipleri arasında en iyilerinden biri muhtemelen. 2 litre araçlarla mukayese etmek adaletsiz olabilir. Ya da adil bir mukayese için aynı donanım seviyesindeki iki aracı karşılaştırmak gerekir diye düşünüyorum. Bugün Amg donanıma yakın bir M paket 320d nin 220 bin altında olacağını sanmıyorum.
    fren fonk. cruise yok değil bir pakete dahil değil sadece isteyen siparis gecerkende koydurabilir yada serviste taktırabiliyor.

2.0 vergisiyle zaten 220'ye gelmemesi imkansız ki baktım simdi 225bin'e geliyor mplus.
    dönüyoruz c 200d'ye 193.200 etiketi sitede yazan. (pazarlık kampanya ozel indirim vs kısmını katmıyorum).

motoru yada donanımı dogru esitleyemiyoruz biri birinden eksik veyaz fazla kalıyor.

320dnin giriş fiyatı techno plus paketle geliyormuş 199 bin. led sunroof oto klima kameralar cart curt, + cruise de 720€.

şimdi burda kişisel tercihlerde giriyor işin içine ama 7bin fark için 1.6d amg mi yada 2.0d m olmayan 3'mü kısmını tartısmadan 3ü kucaklarım
    1881 - 193

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler