Hyundai i20
100HP 134TORK
0-100 12 Saniye
Yakıt Tüketimi
(Şehir İçi) (litre / 100km) 8,5
Yakıt Tüketimi
(Şehir Dışı) (litre / 100km) 5,1
Yakıt Tüketimi
(Ortalama) (litre / 100km) 6,4
---------------------------------------------
Seat Ibiza
Motor Tipi 3 silindir 12 V Benzinli Motor
Motor Hacmi (cc) 999
Maks. Güç hp (kw) / dd 110 (81) / 5000-5500
Maks. Tork Nm / dd 200 / 2000 - 3500
Hızlanma (0-100) km / s (sn) 9,3 Saniye
Şehir İçi (lt / 100 km) / (g / km) 5,3 / 123
Şehir Dışı (lt / 100 km) / (g / km) 3,9 / 90
Ortalama (lt / 100 km) / (g / km) 4,4 / 102
Abi verilere bakınca zaten hyundai baya geride kalıyor.Test edip deneyince aradaki farkı görüceksin.
ikiside 100HP ama hyundai 75 gibi davranıyor.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
yılda max 5000 km yapacaksam ben araba almaz, taksi ya da uzuna gideceksem kiralardım. Yattığı yerde değer kaybedecek, vergisi + trafiği + kaskosu + zorunlu yıllık bakımı +ıvırı zıvırı külliyen masraf...
Forumda 65.000 tl yi alternatif şekillerde değerlendirip, parasına para katan çok arkadaş var. Onlardan akıl alıp yatırım yapıp, parayı katlamak daha mantıklı geliyor bana.
Not: Ben yılda 25.000 km yol yapıyorum. Keşke sizin gibi arabayla pek işim olmasa...
Fiat servislerinde adamina göre muamele yapıyorlar abi. Mazot haric tüm filtreler degisti 220 tl verdim..
Kullanış biçimini tarif etmeye çalışayım
Kardeşlerime ihtiyaç olduğunda kullanabilsinler.Birinde golf birinde rexton var.
Babam edremit körfezinde yaşıyor artık araç kullanarak gelmek istemiyor istanbula passat orda kalacak ve uçakla gelip ihtiyaç halinde kullanabilsin ayrıca oda manuelden bulmış durumda.
Ben kışın gerektiğinde ve haftasonu gezmek için istiyorum.
Ve seçime etki eden çok etken var bunları toparladığımda sonuçlar otomatik benzinli dolu bir araç.
egea'ya o kadar para vereceğine leon yada vag grubu araç alabilirsiniz. Sıfır alamıyorsanız bile 2. el sağlam bi araç almanızı tavsiye ederim
Abi egea'yı test etmiş birisi olarak ihtiyaçlarınıza cevap verecek olsa dahi ben vag grubundan bir araç almanızı tavsiye ederdim1.2 tsi polo veya ibiza gerçekten mantıklı tercihler şu zamanda.
aralık ayını bekle..yıl sonu indirimi fırsat kampanya olduğunda o paraya sıfır astra leon vb. bişiler bulursun..mis gibide binersin...ben bayide inceledim açıkcası fiat grubu o paraları hak etmiyor..ha gittim 50 ye sıfır doblo aldım orası ayrı![]()
2000 A3 8L
Toyota Yaris Hybrid ve ya 1.33 Full', i20 yerine bence daha mantıklı olur kampanyada vardı şuanda Toyota'da.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Alfa giulietta 1.4 turbo lardan bakardım. 170 hp mis. 2 senedir dizelini kullanıyorum banamısın demedi.
i20 motor hariç heryonden çok iyi ama yakıtı istanbul şartlarında 9lt nin altını pek gormez performansı orta şekerli bir sure kullandım yani benim günlük kullanımıma yeterli idi
onun dışında seat ibiza o sınıfta daha mantıklı 1.0 ecotsi vs bakılabilir
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
o paraya benzinli otomatik astra j sedan alınır. bari opel,
- Egea güzel araba suan kirada 6 tane aracımız var, cokta memnunlar. Bendekiler 1.3 Dizel gerek yakıt olsun gerek konfor tatminkar.
Ama binici olarak arac alıyor olsam, o paraları egea ya verirmiyim? vermem. Leon olur Golf olur o tarz araclara yönelirdim üstüne 3 5 daha koyup.
#KGdetanirlar
Değerli yorumlar için teşekkürler ilk olarak i20 1.4 otomatik versiyonu test edicem daha önceden clio 1.2 ve auris tecrübemiz oldu hiç memnun değildik, i20 bunlar gibi bağırıp gitmeyen bir otomobil ise accent blue bakılabilir aynı donanım ondada var.Sanırım 5 ileri otomatik 1.4 motor ve çok yeni kasa.
Golf Leon Astra bu modelleri i20 donanım seviyesine çıkarttığımda fiyat uçuyor.
Polo allstar alternatif olabilir.
bu tip şirket spec arabaların dizelinden başkası alınmaz diye düşünüyorum.
bende leon gibi daha fiyat/performans dengesi yüksek arabalara yönelirdim. ikinci el değer kaybı, mtv ve yakıt konularında leon açık ara önde görünüyor.
Tayfun abi git Avek'e Polo 1.2 tsi dsg al çık, tek diyeceğim bu. Yaz başında Lounge paket cam tavanlıyı 63.5 a Alanya Başaran'dan aldık arkadaşın annesine, kullandım gazladım ettim mis gibi araba, gidişi de tatminkar ancak yetmezse bi yazılıma bakar 130 hp çiçek gibi binersin.
600km deki Polo 9lt ortalama ile geziyordu bu arada dizel Corolla'nın 6.5 yaktığı kondisyonda, klima açık ortalama hız 22-24 civarı 200m de bir dur kalk ışıkta bekle vs ile. Evden işe gitmek istesen 6.5-7 üzerine çıkmaz o arabanın tüketimi öyle diyim sana![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)