Global News News.2015 | Global Suzuki
Sanki kendileri yapmış.
Adamlar küçük hacimli turboya tepki olarak dogmuş, malafat ufak bari motor büyük olsun demişler![]()
Tango-1 never dies.
Nissan 2. Eli çok hızlı suzuki uzun soluklu binilcekse ben 1.4t oy veririm güzel yapmışlar
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Cx3 görüntüsü çok iyi gerçekten imkan varsa tercih edilebilir.
Bugün sabah iş yerine gittiğimde şirketin önünde duruyordu yeni vitara dikkatimi çekti biraz baktım, ön tarafının görüntüsü range roverin küçüğü olmuş, gayet şık duruyor, kullananlarda genellikle memnun, 80bin için bu sınıfta iyi bir tercih gibi duruyor
Benim son zamanlarda fiyat-donanım ve görünüm v.b açısından çok aklıma yatan bir araç,küçük sınıf araç fiyatlarına alınabiliyor 1.6FWD olanları. Bahsettigin fiyatada 1.6'da 4x4 olanını alabilir Soner abi, Hayırlısı olsun inşallah![]()
Buarada Japonlar küçük hacim turbo yapmıyor diyorsunuzda adamlar yıllardır 0,9-1.0 falan turbo arabalar yapıp kendileri kullanıyor![]()
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Ahmetim sen begendiysen benimde aklıma yattı demektirBugün gidip bende bi inceleyecem test araçları varsa kullanmayı düşünüyorum. Fiyat konumu çok güzel gerçekten, standart arabalardan bıkanlar içinde güzel bir seçenek. Arkadaşım için hayırlısı olur inşallah.
Araç sıfır alınacagı için cx3 fiyat olarak yukarıda kalıyor arkadaşlar. Yoksa ben ilk olarak onu tavsiye etmiştim. Yakın bir arkadaşım kullanıyor, gerçekten çok güzel bir araba.
Tango-1 never dies.
İnşallah abi, Fırsatım oldugunda bende gidip bakacagım Suzuki'ye hem yakın bir arkadaşım hemde kuzeniminde niyeti var gibi fiyat olarak bakınca özellikle SsangYong Tivoli'den bile uygun![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
ASX'in nedense otomatiğini hiç getirmediler, bencede güzel araba aslında.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Bahsettigim arkadaşım bugün teslim aldı aracı, bende yaklaşık 1 saat haşır neşir oldum.
Tasarım:
* Dikkat çektigi aşikar, Evoque'a benzetiyorlar, bana göre kafadan fena degil ama arka tasarımını begenmedim.
İç Mekan:
* Boyum 190 tavan mesafesi uygun ayarları yapınca fena degil, benim oturma pozisyonumda arka koltuktakinin pek şansı yok maalesef. AMbiyansı ferah bi araba, görüş açıları sıkıntısız. Saklama gözleri idare yeterli.
Malzeme Kalitesi:
* Klasik japon, bolca sert plastik var, özellikle kapı bölgesindeki malzeme hoşuma gitmedi, direksiyon deri kaplı.
Motor Şanzıman Performans:
* Tork konvantörlü klasik otomatik şanzımanın geçişleri pürüzsüz, direksiyondan kumanda edilebilmesi güzel bi detay, motor performansı şehir içi için yeterli, devirli kullanımda iç mekana gelen ses güzel. Tabi fazla devir çevirmek beraberinde tüketimide getiriyor. Yol tutuşunu ben begendim, tabii çok limite giremedim araç yeni oldugu için.
Genel olarak böyle, GLX donanımına (4*2)82.750 verildi. Bayiinin ilgisi alakası çok iyi, ön cam filmi, koltuk koruma, bakım seti gibi ufak tefek jestlerde var.
Tango-1 never dies.
Abi hayırlı olsun güle güle kullansınlar inşallah..Hangi bayiden aldınız aracı? Bende bir gidip bakacagım kuzenim için.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Teşekkürler abi, yarın öbür gün bir bakacagım.![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Konuyu hortlatıyorum ama çok yakın bir arkadaşıma 1.4 Turbo beslemeli olanından almayı planlıyoruz. 1.6 atmosferik olanı ile aralarında çok bir fiyat farkı yok o ama o farka değermi? Bu fiyat aralığında başka bir şey mi bakalım?
Bence o fiyat aralıgında ve donanım-performans açısından bakınca alınabilecek en iyi seçeneklerden birisi, kısa zamanda satmayacaksa hiç düşünmeden alınır. Suzuki'lerin sağlamlığı ve dayanıklılığı zaten bilinen bir gerçek, hayırlısı olsun inşallah. Alternatif olarak Mazda CX3'de güzel ama Vitara'dan daha ufak gelir.@Shadow_Dancer Soner abi daha iyi fikir verebilir almışlardı yanılmıyorsam bir arkadaşına.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)