User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 18 saatte Vw Polo R WRC çizimim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

18 saatte Vw Polo R WRC çizimim

Merhabalar bugün sizlerle beni şuana kadar en zorlayan çizimi paylaşacağım. Çizim süresi taslak ile beraber 18 saat sürdü bir ralli aracı olduğu için araç üstündeki sponsorlar etiketler derken bissürü renk bir birine girdi artık çizimin sonlarına doğru gözlerim kararmaya başlamıştı ama çizim bittikten sonra şöyle bir geri çekilip baktığımda buna değdiğini fark ettim çizim videosu ve fotoğrafı aşağıdadır buyrun iyi seyirler
    İnstagram: mycizim
    Sorularınız için mail atabilirsiniz: meycizim@gmail.com

alper_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tebrik ederim , çok güzel gözüküyor.

okanackgz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tebrıkler,çok başarılı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eline sağlık ama tek eleştirim jantlarda yeterli derinliği vermemissin özellikle arka jant da .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alper_pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tebrik ederim , çok güzel gözüküyor.
    teşekkür ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı okanackgz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tebrıkler,çok başarılı
    teşekkür ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arda_7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eline sağlık ama tek eleştirim jantlarda yeterli derinliği vermemissin özellikle arka jant da .
    evet öyle oldu tam gölge veremedim teşekkürler

STHL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim yanlış anlamazsan bir yorum yapıcam. çizim demişsin ama sadece boyama yapıyorsun gördüğüm kadarıyla. yani çizim temeli ışıklı masa yada kopya tamamen yanlış mı anlıyorum ? bir arkadaş daha var sitede böyle. açıkçası bu gune kadar yazmak istemedim ama moda oldu bu iş bildiğin. bana garip geliyor artık. bende bu işin biraz içinde sayılırım son zamanlarda çok karşılaşıyorum . milletteki araba hastalığını paraya çevirme durumu mu anlamadım.
    MKIV TDI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STHL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim yanlış anlamazsan bir yorum yapıcam. çizim demişsin ama sadece boyama yapıyorsun gördüğüm kadarıyla. yani çizim temeli ışıklı masa yada kopya tamamen yanlış mı anlıyorum ? bir arkadaş daha var sitede böyle. açıkçası bu gune kadar yazmak istemedim ama moda oldu bu iş bildiğin. bana garip geliyor artık. bende bu işin biraz içinde sayılırım son zamanlarda çok karşılaşıyorum . milletteki araba hastalığını paraya çevirme durumu mu anlamadım.
    Yorumun için teşekkür ederim öncelikle. Yanlış anlamışsınız ilk gördüğünüz çizimin taslağı onuda ben çıkartıyorum elimle çizerek kareleme yöntemi ile ( yöntemi merak ediyorsan kanalımda ders videosu var) boyamak çizgilerin birleşmesi ile olur. Diğer arkadaşta Orhan Özvatan 24 yaşında bu işe yıllarını vermiş bir abim oda tamam bakarak çıkartıyor taslağını yani daha çok emek var onun çiziminde. Neden ilk önce sahtekarlık düşünülüyor anlamıyorum. Modalık bir durumda yok. Yıllarını verip kalemlere 300 400 tl masraf yapıp emeğinle uzun bir zamanını harcayıp para kazanmanın nasıl yanlış olarak anlayabiliyorsun.

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ellerine saglik kardesim buyuk zanaat.Tabiki emegini para karsiligi satabilirsin abes bir durum yok.O zaman sanayideki ustada para almasin yazilimcida.Emegine saglik

optimus_prime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeş manyaksın isterse altta fotonun aynısı olsun yine de büyük çalışma biz düz çizgi çizemiyoruz

snrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tek kelimeyle muhteşem. elinize sağlık.
    "life is too short to drive boring cars"

STHL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı muhammedyksl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorumun için teşekkür ederim öncelikle. Yanlış anlamışsınız ilk gördüğünüz çizimin taslağı onuda ben çıkartıyorum elimle çizerek kareleme yöntemi ile ( yöntemi merak ediyorsan kanalımda ders videosu var) boyamak çizgilerin birleşmesi ile olur. Diğer arkadaşta Orhan Özvatan 24 yaşında bu işe yıllarını vermiş bir abim oda tamam bakarak çıkartıyor taslağını yani daha çok emek var onun çiziminde. Neden ilk önce sahtekarlık düşünülüyor anlamıyorum. Modalık bir durumda yok. Yıllarını verip kalemlere 300 400 tl masraf yapıp emeğinle uzun bir zamanını harcayıp para kazanmanın nasıl yanlış olarak anlayabiliyorsun.
    ders videosunu boş bir vaktimde mutlaka izliycem kardeşim.ışıklı masa değilse dedğin gibi bir emek var en azından saygı duyuyorum. merak ettiğim bir şey var aracın karşısına oturup yaptığınız çizim var mı acaba ? veya bu şekilde çalışan var mı piyasada ?
    MKIV TDI

westalim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ellerine sağlık güzel çalışma olmuş. redbull boğaları çok başarılıyken volkswagen yazısı bir o kadar başarısız

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her zaman söylerim, ben düz çizgi bile çizemezken bunları el ile çizenlere hep saygı duymuşumdur. Mükemmel gözüküyor, tebrikler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STHL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ders videosunu boş bir vaktimde mutlaka izliycem kardeşim.ışıklı masa değilse dedğin gibi bir emek var en azından saygı duyuyorum. merak ettiğim bir şey var aracın karşısına oturup yaptığınız çizim var mı acaba ? veya bu şekilde çalışan var mı piyasada ?
    Teşekkürler. öyle imkanım olmadı. Canlı olarak şahit olduğum Osman Arık var yağlı boya çalışıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SGTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ellerine saglik kardesim buyuk zanaat.Tabiki emegini para karsiligi satabilirsin abes bir durum yok.O zaman sanayideki ustada para almasin yazilimcida.Emegine saglik
    Çok teşekkür ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı westalim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ellerine sağlık güzel çalışma olmuş. redbull boğaları çok başarılıyken volkswagen yazısı bir o kadar başarısız
    teşekkür ederim. Evet malesef öyle oldu ilk o yazıdan başlamıştım galiba

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yıllardır çizimle uğraşırım. Bir çok tıbbi yayına anatomik çizimler hazırlar veririm, gerçekci boyamalar vs benim yaptığım bu işin önceliklerinden..
    İnanın konturu çizmekten daha zor bir iştir boyama, yani söz konusu eskiz ışıklı masada hazırlanmış bile olsa, doğru bir boyama olmadıktan sonra hiçbirşeye benzemiyor.
    Dikkatimi çeken bir iki şeyi bende yazayım, öncelikle abstract bir ışık yakalamışsınız mükemmel.. bu işlerde insanlar şakır şakır parlayan ışıkları çok çarpıcı bulurlar ama mat parıltıyı yakalamak gerçekten görü ve emek ister.
    Nacizhane bir önerim olacak, bir ayna bulundurun yanınızda, kağıda çizdiğiniz için bilgisayardaki gibi tersten bakamazsınız kolayca.. arada bir aynadaki görüntüsünede bakın, tersten görmüş olun yani boyamayı.. Çok şey farkediyor.
    Gözümüzle normalde göremeyeceğimiz o kadar çok enteresan ölçü kayıpları vs görünüyor ki sormayın gitsin.
    Özetle gayet yerinde herşey olmuş.. Matte'ye devam
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler