İphone 7 al
Tofaşlar renautlar bir aralık ülke yokluk ve zorluk içindeyken bu ülkenin kahrını yükünü çekdi.. ona bir lafım yok saygımda sonsuz.. ama 2016 yılında sırf parçası ucuz diye tofaşda alınmaz.. tofaşda kazamda oldu çok kazalı tofaşda gördüm iki arkadaşımıda kazada rahmetli oldu .. belki o arkadaşlarım değil ncap 5 yıldız 3 yıldız almış herhalgi bir avrupa araçda yapsalardı kaza kurtulabilirlerdi belki tabii gene Allah bilir ama tofaşından kağıttan farksız olduğu bir gerçek..
tofaş parasına lagunada var tofaş parasına eski mercedeslerde var ford mondeolarda var hyundainin elantraları var kaliteli kemikli çok araç var..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
o paraya düzgün 90-93 accord alınır keyifle binilir. ben 9 aydır kullanıyorum ve soran herkese tavsiye ediyorum.
@ES353 konuya bakarsa yazsın 98 bravo var dusunursen yaz özelden
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
206 GTI al : )
ben benim aracı 17300'den vermiştim 3 ay önce. 2-3 ay uğraştım fazlasına veremedim. Sadece Triger masrafı vardı ona da vaktim olmamıştı. Alan kişi ile hala görüşürüz.
Tavanı kapladı aracın sol kısmındaki boya bakımsızdı komple o kısmı boyatmiş şimdi 19750'den fiyat açmış. Bana göre 18500-19000'a biter.
Loading site please wait...
@AyrtonSenna konu ne la anlamadım
Mazda 323 1.6 GLX 1994 Model 12.500 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 351574465
tofaşı kötüleyip duruyorsunuz da tofaş parasına mazda 323 veriyorum arayan yok. arabaya toplam 1500 tl yürüyenine 1000 tl motoruna 1500 tl boyasına masraf yaptım benim toyotanın boyası olan sedefli beyaz boya attırdım. şuan en az 5 sene masraf açmayacak halde ama adam geliyor tofaş soruyor bu var diyorum bana gelmez tofaş lazım bana diyorşuan bunun yerine aynı model doğan slx ım olsaydı 50 defa gitmişti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)