Sıkıntı yok party hard.
ÖTV %45 bile olsa şuan bayilerde ne sıfır golf var nede leon :)
Seat forumda 2-3 kişi var araba alcaz bayi yok bekliyeceksiniz demiş kızıyordu.
Printable View
Sıkıntı yok party hard.
ÖTV %45 bile olsa şuan bayilerde ne sıfır golf var nede leon :)
Seat forumda 2-3 kişi var araba alcaz bayi yok bekliyeceksiniz demiş kızıyordu.
Yalnız xc90 2000cc olarak yazmıyor. 1969cc yazıyor. 31le kaybettik ötv indirimini
Bakanlar Kurulu'nun Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan kararına göre, elektrik motoru da olan ve elektrik motoru 50 KW'ı geçip motor silindir hacmi 1,800 cm3'ü geçmeyen binek otomobiller için yüzde 90 olan ÖTV oranı yüzde 45'e, motor gücü 100 KW'ı geçip motor silindir hacmi 2,500 cm3'ü geçmeyen binek otomobiller için yüzde 145 olarak uygulanan ÖTV oranı yüzde 90'a düşürüldü. (DHA)
Abim, Volvo zaten 2 litre ötv sine tabi . Yani vergisi bildiğim kadarı ile %90 olarak alınıyor. Benim mevzuattan anladığım , sadece hybrid araçlar için 1,6 litreden 1,8 litreye kadar bir arttırım var. Aradaki 200 cc için de 1,6 litre altı ötv alacaklar. 2,0 cc - 2,5 cc için de aynısı geçerli. Araba hybrid ise ve sadece 2,5 cc ye kadar 500 cc için de 2,0 litre ötv si yani %90 alacaklar.
Bu durumda eğer Volvo 2,5 litrelik bir motor ile satılıyor olsa idi ötv si %145 den %90 a inmiş olacaktı. Fakat zaten 2.0 litre olduğu için ötv si %90 zaten.
Ben Volvo için bekliyorum arkadaşlar. Sağlıklı bilgi alabilen olursa hem s90 hem xc 90 için fiyat alabilirim.
s400h yanlış hesaplamadıysam 724b den 560b lere iniyor:)
Ne aliyoz şimdi:D
TR'yi o çirkin görünümlü prius ile donatmak amacıyla yapılan bir iş bu. Diğer araçları pek vurmayacak gibi duruyor.
Volvoya girip cay ictim cikiyorum :D Murat abinin yazdigi dogru. Indirim yalnizca Toyota Prius'u etkiliyor. Volvoda Bmw de ya da Porschede falan indirim yok :)