piyasadan çekilmiş bir arabaya asla o rakamları vermezdim. 2014 Seat İbiza kullanıcısıyım çok memnunum. Bence ya polo ya da Leon almalısın.
Printable View
piyasadan çekilmiş bir arabaya asla o rakamları vermezdim. 2014 Seat İbiza kullanıcısıyım çok memnunum. Bence ya polo ya da Leon almalısın.
Şuan opel corsa 1.3 cdti 2007 model 18bin küsür km de full orjinal aracım var özel mesaj attım düşünürsen iletişime geçelim abi
otomatikte problem olmuyor. Gayet sağlam sanzumana sahip. 40 max çok düşükse kmsi 42 max vermelisin abi.
Loading site please wait...
gürsel dayı düşünürsen eski aracım galeriyle konusur bişeyler yaparız
60 civarına çıkarsanız Tok kapı sesi :D
Rapid 1.4TSI
orjınal jantları nerde arabanın ? 42 teklıf edebilirsin 40 tan başlayarak sunroof olaydı güzel olurdu.
Abi E39 dan vazgeçildi galiba.
Benim fikrimde bu paralara piyasa arabası alınması yönünde.
1.2 tsi leonlar çok mantıklı araçlar.
Yada 308 1.6 hdi.
Ekleme yapayım S40 1.6 Dizel de düşünürdüm.
Gürsel abi benim arabayı vereyim sana hem de o fiyatların çok daha aşağısına 2005 model 2.2 turbo dizel manuel Honda Accord full+full.
yaww ne zor şeymiş bu işler içine girilmeden anlamıyo insan beynim döndü haa :(
kafam oldu kazan sabahtan beri
Abi kafanda aile için kullanılacağından yakıt,confor,bagaj yedek parça ve bakım maliyetlerini göz önünde bulundurarak bi şema oluştur.tercihler jetta tdı,octavia,insigna,megan station olabilir.
Gürsel amca polo var 1.2 tsı manuel 9 binde beyaz renk 45 bin lira düşünürmüsün
FB7 civic , rapid , toledo , fluence
Konunun hepsini okuyamadım.
Daha önce tavsiye edildi mi bilmiyorum ama ikinci el 56'ya polodansa
IBIZA 1.0 EcoTSI 110 HP DSG S&S Style
53900 liste fiyatına İbiza var.
Leon da 58700 fakat manuel ve 1.2
Ben olsam 2. el araç alacağıma sıfır her zaman sıfırdır diyip 1.0 ibiza alırdım. 1.6 TDI kadar az yakmasada yine de tasaruflu bir araç
bu araçlarda fena değil Loading site please wait...
Turbo araç şart değilse 1.6 16v Megane GT-Line ve ya Touch Plus'lar var düşük km iyi fiyatlarda.
Ibiza | SEAT
1.0 eco tsi 110 hp dsg s&s style
birkaç yerden fiyat aldım bugün Aralık gibi araçların geleceği ni söylediler
bakalım kısmet
Kaça kadar düşüyorlar merak ettim. Özel değilse paylaşabilir misiniz?
abı ben baktıgın aracı test etmıstım. motor cok rahat kaldırıo performansı ıyı sadece yakıt ortalaması yuksektı ama test aracıydı.
Fabia 1.2tsi Style içinde bir fiyat alın bence :D
Bayiden bayiye değişiyor. Bir ara ben de İbiza düşünüyordum kimi bayilerde hazır araç vardı. birbirimizin araç stoğunu göremiyoruz ayağına hangi bayide var diye de söylemiyorlar pek.
İstanbul'dan alma imkanınız varsa Kayadibi ve Erya bayilerine de sorabilirsiniz.
http://www.techturkey.com/forum/member.php?u=5303
Orhan bey Skoda bayiinde yardımcı olacaktır eminim.. :)
bu paraya alabileceğin en güzel ve en dolu araçtır cruze 2.0 dizel tadından yenmez
bir kaç güzel dokunuşlar çok daha güzel bi araç haline getirebilirsin
Ben de seat için irtibat alabilir miyim?
Teşekkürler.