şaşırdın mı sen ya o paralara cruze mi alcan ? ara beni ara
piyasadan çekilmiş bir arabaya asla o rakamları vermezdim. 2014 Seat İbiza kullanıcısıyım çok memnunum. Bence ya polo ya da Leon almalısın.
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
Şuan opel corsa 1.3 cdti 2007 model 18bin küsür km de full orjinal aracım var özel mesaj attım düşünürsen iletişime geçelim abi
otomatikte problem olmuyor. Gayet sağlam sanzumana sahip. 40 max çok düşükse kmsi 42 max vermelisin abi.
doğuştan araba manyağı
Loading site please wait...
gürsel dayı düşünürsen eski aracım galeriyle konusur bişeyler yaparız
60 civarına çıkarsanız Tok kapı sesi
Rapid 1.4TSI
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
orjınal jantları nerde arabanın ? 42 teklıf edebilirsin 40 tan başlayarak sunroof olaydı güzel olurdu.
doğuştan araba manyağı
Abi E39 dan vazgeçildi galiba.
Benim fikrimde bu paralara piyasa arabası alınması yönünde.
1.2 tsi leonlar çok mantıklı araçlar.
Yada 308 1.6 hdi.
Marv (Mickey Rourke) on the Mercedes:
"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."
Ekleme yapayım S40 1.6 Dizel de düşünürdüm.
Marv (Mickey Rourke) on the Mercedes:
"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."
Gürsel abi benim arabayı vereyim sana hem de o fiyatların çok daha aşağısına 2005 model 2.2 turbo dizel manuel Honda Accord full+full.
yaww ne zor şeymiş bu işler içine girilmeden anlamıyo insan beynim döndü haa![]()
kafam oldu kazan sabahtan beri
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Abi kafanda aile için kullanılacağından yakıt,confor,bagaj yedek parça ve bakım maliyetlerini göz önünde bulundurarak bi şema oluştur.tercihler jetta tdı,octavia,insigna,megan station olabilir.
Gürsel amca polo var 1.2 tsı manuel 9 binde beyaz renk 45 bin lira düşünürmüsün
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)