User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
115 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: ÖTV ödemeyecek olsanız hangi aracı alırsınız ?

phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler bugün rapor çıktı %100 olarak tamamen indirimden yararlanabiliyoruz

Passat 1.6 TDI highline + rline düşünüyoruz bayağı dolu bir araç tavsiye eder misiniz?

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok güzel olur highline + Rline, peki c200d amg ile arasında çok uçurum fiyat farkı var mı ? Gerçi onca araca bakıp eleyip passata yönelmişsinizdir. Sonuç siyah Rline gibi herhalde
    .

Gearbox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    F10 5.20i alirdim sanirim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Runo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok güzel olur highline + Rline, peki c200d amg ile arasında çok uçurum fiyat farkı var mı ? Gerçi onca araca bakıp eleyip passata yönelmişsinizdir. Sonuç siyah Rline gibi herhalde
    Hocam açıkcası alacağım aracın fiziki görüntüsü çok önemli c200d nin içi dar bir de c200d amg nin indirimli hale 145 e geliyor e180 nin sıfırı Yok bence şu an piyasa daki içi en ferah araba e serisi passat ise 105-110 arasına geliyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gearbox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    F10 5.20i alirdim sanirim..
    M paket li 520i 153 e geliyor hocam pahalı ve benzinli olduğu için alamıyorum

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı phoenixs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Passat 1.6 TDI highline + rline düşünüyoruz bayağı dolu bir araç tavsiye eder misiniz?
    Bir vw'nin opsiyon yapılmazsa bayağı dolu olabileceğini sanmıyorum,kim bilir neler eksiktir o highline'da.
    imzasız..

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı phoenixs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ellerinde araç var mı? acaba ben doğuşa sorduğumda cam tavan ve hayaletli olarak yoktu.

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 yıl boyunca satamayacağınız aracı vw almak. Valla büyük risk helal olsun.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlış anlama hocam aynı durumda olsan rapor sayesinde vereceğin rakam maksimum 90 bin olsa hangi aracı alırdın?
    merakımdan soruyorum.Amacım tartışma çıkarmak filan değil.

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı makif84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlış anlama hocam aynı durumda olsan rapor sayesinde vereceğin rakam maksimum 90 bin olsa hangi aracı alırdın?
    merakımdan soruyorum.Amacım tartışma çıkarmak filan değil.
    Kendim engelli plakalı araç sahibi olarak konuşayım.

Ben 16 yaşımdan beri hep iki kapı ve eski model araçlara bindim. Seviyorum çünkü.
    2010 yılı gibi anneannemin durumu çok kötüleşti. Ben de araçlarımdan birini satıp 4 kapı dizel bişey alayım dedim, engelli plaka ile gidip bir yaris aldım. Araç görevini çok güzel yerine getirdi, 2014te vefat etti anneannem ama araç daha duruyor. Zaten vefat olsa bile 5 yıldan önce satmak için ötvyi vermek gerekiyor.
    Bu yüzden alınacak aracın durduk yere sorun çıkarmaması ve kendinden bıktırmaması gerekiyor. Bu yüzden de vag grup olmaması lazım.

Ben max. 90bin tl para verebileceksem boş olsun gider 320ied alırım. En boş paket. M'e kendim çeviririm, bi koltuk takamayız zaten. Bir de fren. Tamponu kaplaması oyu buyu ben bindiririm. Onu da bizim kendi bmwlerimize yaptığımız gibi Ümit'in yanıba gider yazdırırım(remaps) binerim. Sorun da çıkarmaz, kendinden de bıktırmaz.

Eğer sürüş zevki hiç önemli değil sorun çıkmasın yeterse sadece mecbur avensis alınacak, ama o hem 90binleri bulmayacak çok daha ucuz kalacak, hem de ben bile almam yani onu, sadece sorunsuzluk var başka hiç bir şey yok araçta.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendim engelli plakalı araç sahibi olarak konuşayım.

Ben 16 yaşımdan beri hep iki kapı ve eski model araçlara bindim. Seviyorum çünkü.
    2010 yılı gibi anneannemin durumu çok kötüleşti. Ben de araçlarımdan birini satıp 4 kapı dizel bişey alayım dedim, engelli plaka ile gidip bir yaris aldım. Araç görevini çok güzel yerine getirdi, 2014te vefat etti anneannem ama araç daha duruyor. Zaten vefat olsa bile 5 yıldan önce satmak için ötvyi vermek gerekiyor.
    Bu yüzden alınacak aracın durduk yere sorun çıkarmaması ve kendinden bıktırmaması gerekiyor. Bu yüzden de vag grup olmaması lazım.

Ben max. 90bin tl para verebileceksem boş olsun gider 320ied alırım. En boş paket. M'e kendim çeviririm, bi koltuk takamayız zaten. Bir de fren. Tamponu kaplaması oyu buyu ben bindiririm. Onu da bizim kendi bmwlerimize yaptığımız gibi Ümit'in yanıba gider yazdırırım(remaps) binerim. Sorun da çıkarmaz, kendinden de bıktırmaz.

Eğer sürüş zevki hiç önemli değil sorun çıkmasın yeterse sadece mecbur avensis alınacak, ama o hem 90binleri bulmayacak çok daha ucuz kalacak, hem de ben bile almam yani onu, sadece sorunsuzluk var başka hiç bir şey yok araçta.
    Bende passatt alma arifesindeyim indirimli şekilde, passattan duyduğunuz veya kullanıp bıktıran ne sorun var? dsg dışında diyelim, manuel düşünüyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöyle aktarayım.Şuan listeden bakınca 3.18i joy paketin bile 165. 600 fiyatı var.Bu şekilde olduğunda maalesef bahsettiğim rakamlara düşmüyor.Şuan annenemin raporunu kullanarak araç alma düşüncesindeyim.Mantıklı sorunsuz ikinci elde de fazla değer kaybı olmayan bir araç bakıyorum.

Baktığım araçlar
    Hyundai tucsun redback paket 127 bin indirimli hali 83 500
    Seat Ateca exelence paket 138 bin tl indirimli hali 88 bin
    Yeni 3008 en ful olanı 155 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam indirimle 108 bin gibi bi rakam çıkıyordu.
    Super b en ful olanı ve artı opsiyonla indirimli hali 95 civarıydı.
    Daha baktığım bir çok markada var ama şu dövizin uçması fiyatları artıracağı aşikar.Hal böyle olunca ikinci el değerini düşünerek vag grubu sanki 1 adım önde gözüküyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burak10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende passatt alma arifesindeyim indirimli şekilde, passattan duyduğunuz veya kullanıp bıktıran ne sorun var? dsg dışında diyelim, manuel düşünüyoruz.

Manuel ileride zarar ettirir abi imkan varsa dsg alın,tabii bütçeyi bilmediğim için konuşuyoruz ama 90-100 arası en mantıklısı yine passat olur. Arkadaş yukarıda dolu yazdığı için bir fikir beyan ettim,vw'nin highline donanımında(en dolusu güya) bir sürü eksik donanım ekipmanı var doğuş oto'nun ticari ahlakı diyebiliriz.

ötv'siz 100-150 arası çok güzel ve uzun ömürlü binmenize değecek araçlar mevcut ben vw almazdım . Sorunu sıkıntısı yok evet olsa da çözüyorlar ama bir bmw audi merso değil olamazda bu kafayla .
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Manuel ileride zarar ettirir abi imkan varsa dsg alın,tabii bütçeyi bilmediğim için konuşuyoruz ama 90-100 arası en mantıklısı yine passat olur. Arkadaş yukarıda dolu yazdığı için bir fikir beyan ettim,vw'nin highline donanımında(en dolusu güya) bir sürü eksik donanım ekipmanı var doğuş oto'nun ticari ahlakı diyebiliriz.

ötv'siz 100-150 arası çok güzel ve uzun ömürlü binmenize değecek araçlar mevcut ben vw almazdım . Sorunu sıkıntısı yok evet olsa da çözüyorlar ama bir bmw audi merso değil olamazda bu kafayla .
    Kar amaçlı olmadığı için kar zarar önemli değil. kriterimiz geniş olması, zaten engelli abimde yanımızda olacak. şahsi kullanım için kendi aracım mevcut. fiyat limiti koymadık, c serisi dar. dizel araç bakıyoruz ama passat dışında araç bulamadım. sedan iç hacmi geniş yerden yüksek olmayacak araç bakıyoruz, fikirlere açığım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burak10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kar amaçlı olmadığı için kar zarar önemli değil. kriterimiz geniş olması, zaten engelli abimde yanımızda olacak. şahsi kullanım için kendi aracım mevcut. fiyat limiti koymadık, c serisi dar. dizel araç bakıyoruz ama passat dışında araç bulamadım. sedan iç hacmi geniş yerden yüksek olmayacak araç bakıyoruz, fikirlere açığım
    unutmuşum superb
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Super B passattan daha geniş bi bakın isterseniz

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    unutmuşum superb
    superb ile passatın ne farkı var kardeşim fiyat dışında. aynı okun laciverti. ikisi arasında kalsam passatta tip var.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    superb ile passatın ne farkı var kardeşim fiyat dışında. aynı okun laciverti. ikisi arasında kalsam passatta tip var.
    olur mu abi yeni superb bence passat'dan daha şekil. Hele 20 ya da 19 jantla beraber arabanın kaderi değişiyor. Highline donanımda olmayan çoğu özellik superb'de mevcut hem de ayrı bir ücret ödemeden. Superb prestige pakete sadece cam tavan ,metalik renk ve 20 ya da 19 jant ekletebiliyosun(koltukları saymıyorum). Highline da bir sürü özellik yok ben eminim. Tiguan highline donanım da çok komik eksiklikler var mesela.
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam bende 2014 golf var dsg çok korkarak aldım şu anda 8.5 lt yakıyor araba biraz seri kullanırım buna rağmen r ufak bir sorunla karşılaşmadım

Alınacak passat da ön head up display dahi olacsk hayalet gösterge vs bi Paşsata tr şartlarında ne koyulabilecekse

Gidip Renault motorlu indirimli hali 145 olan bi c200 de bana kimse aldırmaz

110 passat a öderim +3-5 neyse 3 yıl fa garanti uzatırım kafam 5 sene rahat eder

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler