Beyler bugün rapor çıktı %100 olarak tamamen indirimden yararlanabiliyoruz
Passat 1.6 TDI highline + rline düşünüyoruz bayağı dolu bir araç tavsiye eder misiniz?
Beyler bugün rapor çıktı %100 olarak tamamen indirimden yararlanabiliyoruz
Passat 1.6 TDI highline + rline düşünüyoruz bayağı dolu bir araç tavsiye eder misiniz?
Çok güzel olur highline + Rline, peki c200d amg ile arasında çok uçurum fiyat farkı var mı ? Gerçi onca araca bakıp eleyip passata yönelmişsinizdir. Sonuç siyah Rline gibi herhalde![]()
.
5 yıl boyunca satamayacağınız aracı vw almak. Valla büyük risk helal olsun.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Kendim engelli plakalı araç sahibi olarak konuşayım.
Ben 16 yaşımdan beri hep iki kapı ve eski model araçlara bindim. Seviyorum çünkü.
2010 yılı gibi anneannemin durumu çok kötüleşti. Ben de araçlarımdan birini satıp 4 kapı dizel bişey alayım dedim, engelli plaka ile gidip bir yaris aldım. Araç görevini çok güzel yerine getirdi, 2014te vefat etti anneannem ama araç daha duruyor. Zaten vefat olsa bile 5 yıldan önce satmak için ötvyi vermek gerekiyor.
Bu yüzden alınacak aracın durduk yere sorun çıkarmaması ve kendinden bıktırmaması gerekiyor. Bu yüzden de vag grup olmaması lazım.
Ben max. 90bin tl para verebileceksem boş olsun gider 320ied alırım. En boş paket. M'e kendim çeviririm, bi koltuk takamayız zaten. Bir de fren. Tamponu kaplaması oyu buyu ben bindiririm. Onu da bizim kendi bmwlerimize yaptığımız gibi Ümit'in yanıba gider yazdırırım(remaps) binerim. Sorun da çıkarmaz, kendinden de bıktırmaz.
Eğer sürüş zevki hiç önemli değil sorun çıkmasın yeterse sadece mecbur avensis alınacak, ama o hem 90binleri bulmayacak çok daha ucuz kalacak, hem de ben bile almam yani onu, sadece sorunsuzluk var başka hiç bir şey yok araçta.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Şöyle aktarayım.Şuan listeden bakınca 3.18i joy paketin bile 165. 600 fiyatı var.Bu şekilde olduğunda maalesef bahsettiğim rakamlara düşmüyor.Şuan annenemin raporunu kullanarak araç alma düşüncesindeyim.Mantıklı sorunsuz ikinci elde de fazla değer kaybı olmayan bir araç bakıyorum.
Baktığım araçlar
Hyundai tucsun redback paket 127 bin indirimli hali 83 500
Seat Ateca exelence paket 138 bin tl indirimli hali 88 bin
Yeni 3008 en ful olanı 155 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam indirimle 108 bin gibi bi rakam çıkıyordu.
Super b en ful olanı ve artı opsiyonla indirimli hali 95 civarıydı.
Daha baktığım bir çok markada var ama şu dövizin uçması fiyatları artıracağı aşikar.Hal böyle olunca ikinci el değerini düşünerek vag grubu sanki 1 adım önde gözüküyor.
Manuel ileride zarar ettirir abi imkan varsa dsg alın,tabii bütçeyi bilmediğim için konuşuyoruz ama 90-100 arası en mantıklısı yine passat olur. Arkadaş yukarıda dolu yazdığı için bir fikir beyan ettim,vw'nin highline donanımında(en dolusu güya) bir sürü eksik donanım ekipmanı var doğuş oto'nun ticari ahlakı diyebiliriz.
ötv'siz 100-150 arası çok güzel ve uzun ömürlü binmenize değecek araçlar mevcut ben vw almazdım . Sorunu sıkıntısı yok evet olsa da çözüyorlar ama bir bmw audi merso değil olamazda bu kafayla .
imzasız..
Kar amaçlı olmadığı için kar zarar önemli değil. kriterimiz geniş olması, zaten engelli abimde yanımızda olacak. şahsi kullanım için kendi aracım mevcut. fiyat limiti koymadık, c serisi dar. dizel araç bakıyoruz ama passat dışında araç bulamadım. sedan iç hacmi geniş yerden yüksek olmayacak araç bakıyoruz, fikirlere açığım
olur mu abi yeni superb bence passat'dan daha şekil. Hele 20 ya da 19 jantla beraber arabanın kaderi değişiyor. Highline donanımda olmayan çoğu özellik superb'de mevcut hem de ayrı bir ücret ödemeden. Superb prestige pakete sadece cam tavan ,metalik renk ve 20 ya da 19 jant ekletebiliyosun(koltukları saymıyorum). Highline da bir sürü özellik yok ben eminim. Tiguan highline donanım da çok komik eksiklikler var mesela.
imzasız..
Hocam bende 2014 golf var dsg çok korkarak aldım şu anda 8.5 lt yakıyor araba biraz seri kullanırım buna rağmen r ufak bir sorunla karşılaşmadım
Alınacak passat da ön head up display dahi olacsk hayalet gösterge vs bi Paşsata tr şartlarında ne koyulabilecekse
Gidip Renault motorlu indirimli hali 145 olan bi c200 de bana kimse aldırmaz
110 passat a öderim +3-5 neyse 3 yıl fa garanti uzatırım kafam 5 sene rahat eder
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)