range rover motoru kovalıyor gibime geldi bana
Printable View
range rover motoru kovalıyor gibime geldi bana
Minibüsün arkasındaki adama çarpıyor. Motorcu soldan sağa çaprazlamasına geçmek istiyor tabii durakta duran minibüsleri hesap edemiyor direkt giriyor. Jip arkadan asılıyor ama sağa dönmek için hafif yanışıyor. Bence iyi farkedip kırmış direksiyonu yoksa altına alacakmış.
videoyu tekrar tekrar izledim motorlu vatandaş minibüsün sol arkasında gözükmeyen adama çarpıyormuş , o adam nasıl acaba ayakları bedeni falan gözüküyor
jip soldan devam edecegine saga motorun arkasına kırıyo yani motoru kovalıyo apaçık ortada...
en sol şerit çizgi çizgi görünüyor, ya o şerit dönüş şeridi ya da daha farklı bir şey var, kazadan sonra gelenler bile orta şeride girmeye çalışıyor, ben RR nin kuryeyi takip ettiğini sanmıyorum...
kazada değilde sanki öncesinde bir şey var gibi..
Sanki öncesinde bir şey olmuşta jeep motorcuyu kovalıyormuş gibi baksanıza jeep en sağdan giderken motorla birlikte orta şeride geçiyor hatta motorla birlikte ortanında sağına yanaşıyor taaki motor minibüse çarpana kadar.
Acaba motorcu bir şey yaptı da onu mu kovalıyordu.
Öndeki motor ile kaza yapan motor aynı gibi arka sepetlere bakınca . Paket servisi yapan scooterlardan (etrafinda demirli koruma olanlardan model ismini bilmem)
Aralarinda yarışıyor olabilirler mi acaba ? Ben bu haberi sanki iki kurye yarışırken kaza yaptılar diye hatırlıyorum .
Hatta işe yeni girmiş gibi falan kalmiş aklimda .
Allah rahmet eylesin üzücü tabi sonucta.
O en sol şeridi kimse kullanmak istemiyor gibi zaten. Kazadan sonra gelenlerde o şeridi kullanmıyorlar. Range'in orta şeride gelmesi normal de Videodaki saniyede (28. saniye) RR orta şeridinde sağına kadar geliyor. Hatta sağ tarafı en sağ şeride girmeye başlıyor ta ki motorcu kaza yapana kadar.
AHMET CENGIZ OLAY YERI - YouTube
RR'ci korkutmak istemiş olabilir. Hatta korkutmuş gibi de. Bence de videonun öncesinde yaşanan birşeyler var. Bunun yaninda sıradan bir vatandaş olsa kimse üzerine gitmezdi böyle. Bizlerinde pek çogu tartıştığımız bir aracı sıkıştırmaya çalışmış/sıkıştırmışızdır en az bir defa..
Range'in sahibi sıradan birisi de olsa alacagı ceza maksimum 1-2 yıl olurdu onuda para cezasına çevirirlerdi..
Allah rahmet eylesin kötü olmuş.
İleri de sağa dönüş falanmı var crafter ve diğer araçların hepsi sağa doğru hamle yapıyor. Yada en sol şeritte farklı bir durummu var acaba.
Bana da jeep motorcuyu kovalıyormuş gibi gelmedi.
Allah rahmet eylesin öncelikle..
Bence RR ile bir sorun yaşadılar abide gazladı peşlerinden bunlar kaçarken minibüse patladılar konu bu kadar basit..
Zaten belli önü boşken motorcu makasa girip mesafeyi korumaya çalışmış ama duran minibüsü farkedememiş ve yanlış zamanda yanlış fren..
Saçma sapan yerde durmaya alışık olduğumuz hatlı minibüse çarpmış..
Bence suçlu trafik kurallarına göre bekleme yapılmaması gereken yerde bekleyen minibüs..
Kazanın olduğu noktada ilerde yolun sol tarafı cumhurbaşkanlığına ait.taramalı bölge sağa atıyor.ilerisinde villalarda kendi villaları.büyük ihtimalle minibüsü geçemiyceği için sağa giriyor villaya girmek için.yandex den tam kaza yeri şöyle.
Uskudar haritasında sokak panoramaları – Yandex.Haritalar
Kafamda tek kuşku oluşturan şey rangenin kaza anından önce ufak bi sağ sol yapması, resmen "dur ben şunu toslatayım" gibi. Ama kazadan önce neler yaşandı bilmiyoruz tabii ki
Olay ilk yaşandığı zamanki videoyu bulamıyorum.
O videoda net bir şekilde takip ettiği ve çarptığı belliydi.
Bu saatten sonra bulsam ne değişecek o da ayrı mesele zaten.
Armut dibine düşer misali günümüz Türkiye'sinde olağan şeyler bunlar.
Allah rahmet eylesin tekrardan...
https://scontent-cdg2-1.cdninstagram...MDk5NA%3D%3D.2
kask kullanmamak bıle bıle lades demek
Allah rahmet eylesın
paketcı motorcuların alayı apacı bunu bılmeyen yok elbet bır sey olmustur kafasında kask olmadan motora bınmek ıle ıntahar etmenın hıc bır farkı yok
Kazada jeep' in bir hatası olmadığı ortada ama aracından indiğinde telaş içerisinde yaralılara bakmak yerine inip aracın önüne bakması (biri varmı diye baktığını pek sanmıyorum) ve eliyle işaretler yapması hoş değil....
kask mont pantolon bot eldiven sirtlik bunlarin hepsi sart. yuksek suratte dusup sansimin da yardimiyla cok ufak yaniklarla kurtuldum. sadece kask olsaydi gecmis olsun. ama maalesef yurdum insani basina bisey gelmeden bunu anlamiyor. burada da kurye kardesimiz aci bir sekilde gitmis. kolunun seyirme hareketi aramizda motor kullananlara guzel bir ders olsun. alabildigimiz en iyi en cok korumayi edinip tevekkul edecegiz. turkiyede zor motor kullanip hayata devam etmek.
valla tekrar tekrar izledim , motorcuyu kovalıyor gibi çok gelmedi bana , ilk motor crafterin solundan geçerken crafter hafif sola doğru hareket ederken bu motoru sağa yatırıp minibusun seridine doğru gidiyor ki sonradan goruyor büyük ihtimalle o sırada zaten range ile arasında temastan çok uzak bir mesafe var range bence ilerdeki yol durumuna gore crafterin arkasına doğru giriyor sollamaktan vazgeçip hiçbir suç goremedim ben , o range i kullanan ben olsaydım ve bu video çıksaydı ünlü iktidara yakın biri olmadığım için hiç olay olmaz konu kapanırdı