abi kaskım montum eldıvenım ayakkabım bellıgım olmadan scooter a bınmıyordum yaz montu kıs montu her seyım vardı
ama bu sevdadan vaz gectım ınan motordan artık korkmaya basladım
Printable View
İlk saniyeleri defalarca izledim çarptığı anı ve gördüm ki kendisi minibüse hiç vurmuyor motor vurmadan salise önce kendini sola doğru atıp kurtarıyor ama kask olmadıgından başının sol yanını ve ensesini "Güm!" diye yere vuruyor.Eğer kaskı olsaydı bu kazada bırak yaralanmayı ayağa bile kalkardı.(bacakları kırılmadıysa tabi tam gözükmüyor bacak tarafı belki vurmuştur)Bundan çok daha kötü kazalarda kendilerini yere atıp ayağa kalkanlar var.Yazık 3 kuruşluk kaskı takmamak hayatına maloldu hatta başka birinin daha oldu jeep deki kişi de artık hep bu olayı hatırlıcak unutamıcak...
Yıllar önce motor sevdalısı olduğum zamanlar bi abimiz vardı ona demiştim ben kask takmayı istemiyorum , çok kısa mesafelerde takmasam olur mu diye , oda bana bir arkadaşının hemde tecrübeli bir arkadaşının durmuş haldeyken motorunu park ederken yani sağa doğru düştüğünü kafasını kaldırıma vurup beyin kanamasından öldüğünü anlatmıştı.. durduğu yerde bırak gitmeyi... Kask , özel mont ,özel pantolon , dizlikler , özel ayakkabı bunlar olmadan binilmeyeceğini anladım bunlarlada binmem dedim daralırım diye 35 yaşına geldim en istediğim şey motor almıyorum ama :) Daralırım çünkü ben öyle.Araba en güzel t-shirtle geziyorum kış günü :)
en sol şeritte çizgiler var jeep doğal olarak sağ şerite geçiyor takip filan olduğunu sanmıyorum önündeki minibüsü sağdan geçmeye çalışıyor son anda duran minibüsü görüyor ama kurtaramıyor. Allah rahmet eylesin.
rr sağa sinyal vermiyor mu ben mi yanlış görüyorum? zaten sola dönüş olduğu belli sanırım o yüzden sağa kaçtı. babasından bağımsız bir birey olarak yorumlarsak ben suçlu olduğunu düşünmüyorum.
sola dönüş yok orada geride paylaşmıştım.sol taraf seni sağa yanaştırıyor şerit çizgileri 3 şerit 2 ye giriyor.tekrar bakabilirsiniz.Bilen bilir millet parkının orada şile yolu ayrılınca uzun düzlük hızlı tırmanılan bir yer genelde.Aşaağıda genelde otobüs minibüsler sağda yolcu aldığı için sol şerit kullanılıyor.motorcuda aynı mantıkla soldan gidiyordu.beyaz araç sola hamle yapınca buda kendini sağa attı ve maviye vurdu.range bence hızının kurbanı oldu.motora bir kastı yok bencede.
Uskudar haritasında sokak panoramaları – Yandex.Haritalar
kim suçlu kim suçsuz şuan için beni pek ilgilenmiyorum.
Allah rahmet eylesin.çolugu çocugu ailesi varsa geride kalanlarına Allah sabır versin.